Друга світова та ВВВ

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Друга світова та ВВВ

А кінохроніки це теж "пропаганда"? Чи заклики, написи на машинах, історичні фото - це все теж пропаганда?
Годі вже повторювати штампи періоду "десталінізації".
Ви ті машини бачили? Чи могли в той час щось написати на машинах крім "За Сталіна"? А кінохроніки - це пропаганда. Хіба ви не знали? Ну точно останній романтик )))
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Друга світова та ВВВ

Чи могли в той час щось написати на машинах крім "За Сталіна"?
Звісно могли. І писали.

А кінохроніки - це пропаганда. Хіба ви не знали?
Ну звісно. І солдати на них воювали "на камеру". "Дубль не вдався - відступаємо назад і проводимо атаку знову..."
 

Life-ua

+ плюс - минус
Я в шоке ...

Рада отказалась осудить заявление Путина о роли Украины в ВОВ

Верховная Рада отказалась осудить заявление премьер-министра России Владимира Путина о роли Украины в Великой Отечественной войне.

За принятие соответствующего проекта постановления №7493 проголосовали 97 депутатов при минимально необходимых 226.

В так и не принятом заявлении парламента предлагалось отметить, что высказывания Путина, заявившего 16 декабря, что СССР и без Украины победил бы в войне, нивелируют роль Украины и украинского народа в освобождении мира от фашизма, уменьшают украинский вклад в победу.

Предлагалось также просить власти России не допускать спекуляции на гуманитарных темах и призвать руководство России с уважением относиться к трагическим страницам истории Украины.

Отклонив проект постановления, Рада также отказалась обратиться к российским властям с призывом строить двусторонние отношения исключительно на основе глубокого взаимоуважения и равноправного партнерства.

Как сообщалось, 16 декабря Путин заявил, что СССР победил бы в ВОВ и без Украины.

Министерство иностранных дел Украины расценило это заявление российского премьера как его личную позицию и не сочло необходимым дать ему официальную оценку.

 

Andy

Well-Known Member
Та что там. Путин бы победил бы в ВМВ и без России.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Друга світова та ВВВ

І, зауважте, проти Путіна - жодних протестів, жодних обурень. А на тих, хто забрав у Львові вінок у російського консула - тонни "говєн" ллються по всім ЗМІ. Вони, начебто, "свято ветеранам зіпсували", а те, що друга особа в державі їм в душу плює - так це нормально, цього любителі георгієвських стрічок не помічають...
 

Andy

Well-Known Member
А реально такое ляпнуть , оскорбить наших ветеранов и людей ... Такие вещи нужно осторожно говорить , мда уж
Та Путин С Медведевым иногда такое сказануть могут, что ни в какие ворота. Поначалу смешно было, но уже приелось.

И никто за это не ответит, кроме самого народа. На которого то вину за расстрел в катыни навешают, за что прийдется компенсации половине европы платить, то отберут значение победы в войне... Гордость на народ и страну давно убили... Зато навяфзали вину за то, что жили в тоталитарном государстве.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Друга світова та ВВВ

Кожна п'ята жертва НКВС у виявленому похованні на Прикарпатті - дитина

Науковці припускають, що це місцева інтелігенція або просто грамотні, освічені люди. В землі лежать цілі сім'ї, разом із дітьми, які, за даними дослідників є жертвами НКВС.

За словами місцевих жителів, тоді майже все село знало, що НКВС звозять у цей район тіла своїх закатованих жертв. Але тільки одиниці знали, де їх ховали.

Рештки більше двохсот людей вже знайшли у полі під Пшеничниками, кожна п'ята з них – дитина. Деякі зовсім маленькі, кажуть експерти: по щелепам видно, що молочні зуби ледве прорізалися.

За даними судмедекспертів, осіб чоловічої статі було 70, жіночої – 40. Невстановлено – 20.

Для доказів того, що знайдено поховання жертв НКВС, експерти наводять численні свідчення жителів села, які бачили «зелені вантажівки» з тілами.

У 1939-1941 роках, якими датується це поховання, у Пшеничниках саме був гарнізон НКВС – підозріла рідкість для простого села, вважають історики.

Нагадаємо, у травні 2009 року Служба безпеки України оприлюднила імена 14 191 жертви політичних репресій, захоронених у Биківні під Києвом. Крім того, СБУ виявила 18 місць захоронень жертв масових політичних репресій 1937-1941 років. Зокрема, це місце, де згодом збудовано Центральний універмаг у Хмельницькому, парк культури і відпочинку у Вінниці, 9-й кілометр Запорізького шосе, центральне міське кладовище у Сумах.
 

Andy

Well-Known Member
Stein, Вы сами верите тому что написали? НКВД расстреливало массово детей?
 
Зверху