Ющенко

• Автор теми atos
  • Дата створення

Проголосували б Ви за Ющенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    194

Nahrapov

Буржуй и учёный
Фокс
на форумі нас таких носіїв лівих ідей багато
???????????????????????? Ничего себе заявочка!!!!!! Ты - торговец чёрным деревом, то бишь из того же буржуйского класса, шо и я, а вдруг позиционируешь себя и других ЛЕВЫМИ!! Парадокс. Определись, наконец, и займи твёрдую идеологическую позицию.
ИВА
хоть и хамовито базаришь но малодчага серьёзно не каждый директор большого предприятия может похвалится таким.
Я мужик серьёзный. Говорю правду-матку в глаза любому. За это меня многие уважают. А также уважают за человеческую скромность и стеснительность.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Сегодня прочитал на бигборде, шо наш Земеля собирается создавать "АНТИКОРУЦІЙНІ БЮРО", которые будут бороться с чиновниками!
Здорово! Это ж надо! Всё-таки Віктор Андрійович не перестаёт удивлять народ фейерверком блестящих идей. Мы несомненно будем отдавать свои голоса за нынешнего Вождя, кандидата наук, вельмишановного нашего Земелю.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Ющенко

???????????????????????? Ничего себе заявочка!!!!!! Ты - торговец чёрным деревом, то бишь из того же буржуйского класса, шо и я, а вдруг позиционируешь себя и других ЛЕВЫМИ!! Парадокс. Определись, наконец, и займи твёрдую идеологическую позицию.
Хлопець знову "стєбається" в своїй персонально хамувато-"нахрапістой" манері? А чому мені не можна? Спробую.

Хочеш мою позицію? Отримуй.
Вже як на те пішло, то підпис під аватарою на нашому форумі обмежений кількістю знаків, щоби написати його, мені довелося пожертвувати лапками. Реально він мав такий вигляд "торговець "чорним деревом"". Різницю відчуваєш? На перший раз досить, я і так тобі вже багато сказав. Поняв? :)
Далі... Я вже не раз казав, що є прихильником "лівих" поглядів. Тому не треба мене записувати до "гнилої буржуазії". Поняв?
Далі... В душі кожного українця на підсвідомому рівні живе героїка Кармелюка, Наливайка, Довбуша, Залізняка і Гонти. А значить, і відверта ненависть гнобленого до пригноблювача. Пісню чув "Повстаньте, гнані і голодні робітники усіх країн. Мов у вулкановій безодні в серцях у нас клекоче гнів. Ми всіх катів зітрем на порох..." Напевно, що чув. Так ось - це про нас (гноблених) і про вас (гнобителів). Як бачиш - ось таких прихильників соціальної справедливості тут багато. Треба буде підключити в першу чергу хлопців та дівчат анархістів. Так що рано чи пізно ми дізнаємось твоє місце на ринку, і прийдемо здійснювати те, що заявляв в своїй передвиборчій програмі наш Земеля, а саме - багаті поділяться з бідними. Кільку чи то лосося в сметані ми роздамо твоїм наймитам, колготки - малозабезпеченим верствам населення, пенсіонерам та матерям, що перебувають у відпустках по догляду за дітьми, денну виручку - передамо тим, що під церквами просять. А тобі, вибач, з виховною метою, коли будеш обурюватися (а ти, звичайно, будеш) "таких (цензура) понакладаєм, що Данія здригнеться" (с). Але ще раз повторюю, що виключно з виховною метою, так би мовити, на ідеологічному підґрунті, щоби показати всю незворотну кару, що викликана класовою ненавистю простого трудового народу до глитаїв. Бо, як кажуть: "На все приходить час розплати".
А людям скажемо, що це показове побиття проводиться в рамках програми "Богатий поділиться з бідним", яку санкціонував Земеля. Рейтинг у нього після цього зросте неабияк, чому ти будеш дуже радий. Поняв? Чи може ти не хочеш, щоби у твого обранця піднявся рейтинг?
Определись, наконец, и займи твёрдую идеологическую позицию.
Але не лякайся, це буде не скоро. Десь після свят. А поки що з Новим роком тебе.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Ющенко

Ліхтерів на всіх вистачить, пане Нахрапов, тож ви не хвилюйтеся... ;)

Nahrapov

Буржуй и учёный
Фокс
А поки що з Новим роком тебе.
Также искренне поздравляю тебя, а также Стейна, а также всех читателей нашей дискуссии с Новым годом! Дай бог, шоб в Новом году всё у всех было хорошо.
Реально він мав такий вигляд "торговець "чорним деревом"". Різницю відчуваєш? На перший раз досить, я і так тобі вже багато сказав. Поняв?
Ні, не поняв. Совершенно не понял, как ни пытался. Не понял, какая разница между "торговец "чёрным деревом"" и просто торговец чёрным деревом. Кавычки вообще употребляют вместо слова якобы. Поясни.
Я вже не раз казав, що є прихильником "лівих" поглядів. Тому не треба мене записувати до "гнилої буржуазії". Поняв?
Честно говоря, первый раз об этом читаю. Но впрочем это неважно. Левых так левых. Лишь бы не вилять между "взглядами".
В душі кожного українця на підсвідомому рівні живе героїка Кармелюка, Наливайка, Довбуша, Залізняка і Гонти. А значить, і відверта ненависть гнобленого до пригноблювача. Пісню чув "Повстаньте, гнані і голодні робітники усіх країн. Мов у вулкановій безодні в серцях у нас клекоче гнів. Ми всіх катів зітрем на порох..."
Понятно. Благодарю за краткое и точное выражение своей позиции.
Так ось - це про нас (гноблених) і про вас (гнобителів). Як бачиш - ось таких прихильників соціальної справедливості тут багато.
О-о! Отлично! Это уже совершенно конкретно. Поздравляю. Но!!! (Впрочем, о "но" чуть позже).
...і прийдемо здійснювати те, що заявляв в своїй передвиборчій програмі наш Земеля, а саме - багаті поділяться з бідними. Кільку чи то лосося в сметані ми роздамо твоїм наймитам, колготки - малозабезпеченим верствам населення, пенсіонерам та матерям, що перебувають у відпустках по догляду за дітьми, денну виручку - передамо тим, що під церквами просять. А тобі, вибач, з виховною метою, коли будеш обурюватися (а ти, звичайно, будеш) "таких (цензура) понакладаєм, що Данія здригнеться" (с). Але ще раз повторюю, що виключно з виховною метою, так би мовити, на ідеологічному підґрунті, щоби показати всю незворотну кару, що викликана класовою ненавистю простого трудового народу до глитаїв. Бо, як кажуть: "На все приходить час розплати".
Идём дальше.
А людям скажемо, що це показове побиття проводиться в рамках програми "Богатий поділиться з бідним", яку санкціонував Земеля. Рейтинг у нього після цього зросте неабияк, чому ти будеш дуже радий. Поняв? Чи може ти не хочеш, щоби у твого обранця піднявся рейтинг?
Признаю, шо такой поворот мысли довольно остроумен.
Хочеш мою позицію? Отримуй.
А теперь "отримуй мою позицію", точнее, комментарий на твою позицию.
1. В этом посте за несколько часов до Нового года ты, как мне кажется, РАСКРЫЛСЯ, показал, причём очень грамотно, свою истинную идеологическую суть, свое человеческое величие души и свою ПУСТОТУ ума!
Ты спросишь, в чём заключается ПУСТОТА твоего ума? Отвечаю.
Прежде всего, в потрясающей НЕОБРАЗОВАННОСТИ, столь удивительным образом соседствующей с величием души. И такую дисгармонию этих двух человеческих начал ещё можно было простить тем малограмотным ребятам-первопроходцам в кожаных куртках, которые в первые десятилетия прошлого века яростно боролись за "соціальну справедливість". Однако стоит ли прошать её тебе и тебе подобным, которые выросли на огромном Монблане информации о законах протекания социальных процессов, о потаённых пружинах тех или иных исторических коллизий?
До твоего умишки (несмотря на внешнюю образованность и грамотность твоих постов)АБСОЛЮТНО НЕ ДОХОДИТ, шо все твои "українські герої", которых ты перечислил (которые, впрочем, не имеют никакого отношения к твоему "підсвідомому рівню", а вошли в тебя через "свідомість"), во всех школьных учебниках истории прошлого века как раз и были одними из предтеч того общественного строя, который ты по причине своей недообразованности поливаешь грязью. И я бы тебя больше уважал, если б ты прямо сказал, шо ты на самом деле являешься в душе коммунякой и будешь однозначно голосовать за их лидера. Тогда это было бы ПОСЛЕДОВАТЕЛЬНО и ПОНЯТНО. А ты же вдруг припёр сюда себе в союзники каких-то анархистов, о которых ты, я уверен, имеешь лишь смутное представление.
Если б ты был не только говоруном, но и неглупым человеком, то спросил бы у меня: "Мистер Нахрапов, какие ты мне советуешь почитать книжки, шоб я поумнел?" Но ты такого вопроса никогда мне не задашь, поскольку не дотягиваешь до него и поскольку считаешь себя и без того шибко умным. А серьёзный человек, действительно умный, никогда не отрицает возможность своей неправоты и стремится понять также своих оппонентов. Теперь понял?
2. Шо же касается соединения тезиса "богатые поделятся с бедными" и приплетением к нему уважаемого Віктора Андрійовича, то это вообще детский лепет, который я в преддверии напряжённой праздничной ночи не буду даже комментировать.
И в заключение прими вновь мои поздравления и извинения за откровенный тон, бо таким тоном я не разговариваю с людьми, которые мне не интересны.
Успехов!

Останнє редагування:
Наш президент ще на помаранчевій революції обіцяв скасувати депутатську недоторканність народ цю лапшу проковтнув і ось знову сьогодні повертаючись з роботи висить плакат з рекламою Ющенка мовляв скасуємо депутатську недоторканість! ЯК? Реального механізму не бачу!

Mak$

.........................
Наш президент ще на помаранчевій революції обіцяв скасувати депутатську недоторканність народ цю лапшу проковтнув і ось знову сьогодні повертаючись з роботи висить плакат з рекламою Ющенка мовляв скасуємо депутатську недоторканість! ЯК? Реального механізму не бачу!
Да на тех плакатах маразм. Особенно у нашего пРЕЗИДЕНТА.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Чем дальше наблюдаю действия кандидатов в Президенты, тем больше убеждаюсь, шо лучшего Гетьмана Українського, чем наш Земеля их с.Хоружевки, многодетный отец, нам не видать как минимум двадцать лет. Действительно, как МНОГО упел сделать этот скромный прыщавый человечище за каких-то пять лет своей первой каденции!! И бигборды правдиво отображают его весомый личный вклад в наш национальный прогресс. Особенно впечатляет, шо ми "здобули Євро-2012". Подумайте, здобули б мы этот европейский футбольный праздник, если б Он не поехал тогда, кажется, в Базель на жеребьёвку?

Зверху