Обрученная с ветром
Люблю своего мужа
Подумать только, до чего мир докатился...
Ви шановний мабудь не зрозуміли! Російска ФСБ скрош за все спланувала цей теракт, а не те що було потім після самого захоплення школи!DMX сказав(ла):Если бы русские спец службы провели захват без жерт со стороны мирного населения, да тогда это для них подарок. а так-это позор.
А Ви впевнені, що російське населення добре проінформоване про реальні жертви та наслідки. А то я сумніваюся, що їх віра у владу і правоохоронні органи похитнулася.DMX сказав(ла):Если бы русские спец службы провели захват без жерт со стороны мирного населения, да тогда это для них подарок. а так-это позор.
Ну тогда уже говори, что и 11 сентября 2001 в США теракт спланировали и провели американские спецслужбы. Благо косвенных доказательств тому достаточно много.Зверюга сказав(ла):І я не дуже помелюсь якщо скажу що цей теракт спланували і провели самі російскі спец служби!!!!!
А це зараз дуже модно. Ви мабуть за модою не встигаєте.Ravenne сказав(ла):Мені ось що цікаво. Ведучий на 5 каналі в анонсі річниці сказав таку фразу: "Беслан. Річниця трагедії, коли Путін "мочив" терористів в школі. Разом з дітьми." Чи не занадто?
У теракті 11 вересня теж винні амереканські спец служби. Але вони винні лише у тому що були сомонадійними і не врахували що таке можливе. А у росії війна вже триває 13 років. І за ці 13 років вже насення Чечні повинно було померти в ході цієї віни! А не те що робити окремі теракти. А тут виникають як гриби усякі Басєви, Дудаєви... В центрі москви падають будівлі і ФСБ ничого не робить... Чи це не визиває підозри??? Чі ви всі так і вважаєте що Путін бориться з терористами???Mammoth сказав(ла):Ну тогда уже говори, что и 11 сентября 2001 в США теракт спланировали и провели американские спецслужбы. Благо косвенных доказательств тому достаточно много.