Я видел только 1 читерскую вещ на шарде , и больше ничего... Никаких призов мы не выбераем после квеста , просто нам даються балы. И ничего больше. За количество собраных балов можно что-то преобрести..Зверюга сказав(ла):Алф ну ти що нас зовсім за дітей тримаєш??? Кому потрібен твій чітерський шард???? Де ГМи перші чітери на шарді??? Час все розставить на свої місця і тоді подивимось який шард помре, а який витримає випробування часом!
Это было давно и неправда.Зверюга сказав(ла):Немає фактів???? Те що у вас після сейву речі зникають?? те що у вас світи не заселні це не факти??? Тоді що ж факти?????????????????
Почитай логи канала #uo если сохраняешь или попроси у кого-то...ALF сказав(ла):Это было давно и неправда.
Я знаю деже багато на тему панів Сіса і Шторма і що вони робили на сфері! Костя це вже казав у якійсь гілці!ImMortal сказав(ла):Я видел только 1 читерскую вещ на шарде , и больше ничего... Никаких призов мы не выбераем после квеста , просто нам даються балы. И ничего больше. За количество собраных балов можно что-то преобрести..
Это потому что на сфере Сиса играет много игроков которые знают что такое инетовские шарды и что такое хороший онлайн...Зверюга сказав(ла):Я знаю деже багато на тему панів Сіса і Шторма і що вони робили на сфері! Костя це вже казав у якійсь гілці!
Мені цікаво інше. чому за об’єднання так валує сфера Сіса???? Чому з нашого боку жодної такої ініціативи не поступало???? а тільки обговорення ваших пропозицій??? Нас влаштовує гра на сфері у Кості, а от що невлаштовує користувачів сфери СІса то це зрозуміло кожному!
Ну так знайте на здоров’я! Я вже казав що час покаже яка зі сфер вистоїть!ImMortal сказав(ла):Это потому что на сфере Сиса играет много игроков которые знают что такое инетовские шарды и что такое хороший онлайн...