Герои УПА

Ви вважаєте войнів УПА героями?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    366

Mak$

.........................
Максимка успокойся ,могу сказать одно по обеих сторон баррикад были пи....асы!но были и ... тебе надо отдать голос 17 января за "Великого" коммунистка Симоненка Петра (такой бравый чувак)
Я тебе не максимка. успокаивать свою подругу будеш. мы с тобой на брудершафт не пили. выбирай выражения.
Я героем не сталина считаю, а тех людей что не спали сутками и воевали против фашистов. а для этих оказывается теперь их подвиг звук пустой (так малотого некоторые их еше врагами считают), у них новые герои. Если у них нет повода гордится своими дедами (ввиду того что у кого то в германии на работах были, или еше хуже заделались полицаями), то это не значит что у других такого повода нет.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

У ты мне предъявиш сфальсифицырованные сбу документы? А к таким как ты уважения нет и никогда не будет.
Скажіть,а ви заслуговуєте на повагу?Ваше хамство та нахабність добре характеризує вас,як особистість.
Стосовно сфальшованих документів,то цім займалось інше відомство.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Герои УПА

Я героем не сталина считаю, а тех людей что не спали сутками и воевали против фашистов. а для этих оказывается теперь их подвиг звук пустой (так малотого некоторые их еше врагами считают), у них новые герои.
Люди, що ладні вмирати за ідею неодмінно гідні поваги, незалежно від того, за які саме ідеї вони вмирають. Для історії це здебільшого не має суттєвого значення. Вони гідні називатися людьми на відміну від того нігелістичного бидло-електорату яким нині заповнені вулиці наших міст. Навряд чи можна назвати людиною суб'єкт для якого немає цінності вище за гроші, а основні потреби вкладаються лише у "пожрать-потрахаться-побухать". І це є головна наша проблема сьогодні, а не розмусолювання хто воював за "канонічнішу" ідеологію.
Часи змінилися, і сьогодні справжній Хритиянин має вчитися віри у наших братів мусульман, а не у власних "канонічних" священників-садомітів...

Останнє редагування:

Patriot

New Member
Я щиро поважаю і шаную героїв УПА за те що воювали не як основна маса за якийсь-там срср або імперську росію з німеччиною, а за Україну. Вони і ідеологічно відповідають героям України, і практично. Воїни УПА воювали не проти, а за! За Україну! Були промахи, були погроми... але були і люди які вірили в нашу неньку.
Дуже прикро, що сьогодні у нас забувають своїх героїв. Навіть гірше - поливають брудом, а ми мовчимо. І цілком логічно, що сьогодні є адекватною пісня: "Я не хочу бути героєм України".

pratsik

Member
Лично моё мнение УПА это сволочи и очень редкие. Всегда как из куста налетят на мирный народ , и поубивают. А боротся с законами СССР это не выход. Только Не такими средствами как они.Западенщина этого не понимает я то думал что у нас хоть на Слобожанщине это реально понимают но как оказалось и у нас есть слабообразованные люди которые поддерживают упа.Жаль очень жаль...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Лично моё мнение УПА это сволочи и очень редкие. Всегда как из куста налетят на мирный народ , и поубивают. А боротся с законами СССР это не выход. Только Не такими средствами как они.Западенщина этого не понимает я то думал что у нас хоть на Слобожанщине это реально понимают но как оказалось и у нас есть слабообразованные люди которые поддерживают упа.Жаль очень жаль...
Із якого куща? Який мирний люд? Якими засобами треба було з комуністами боротись? У ГУЛАГу сусідам розказувати які комуністи погані? Чи може з НКВСніками роз'яснювальну роботу проводити? Ви хоч думайте, перш ніж штампи совецьких часів тут писати. Ви, якщо вважаєте себе освіченою людиною, поцікавились би глибше цим питанням, а не повторювали маячню часів комуністичної пропаганди.

Stein

Well-Known Member

Всегда как из куста налетят на мирный народ , и поубивают.
А що вам не подобається? Стандартна партизанська тактика "налєтать із-за куста". І радянські партизани діяли точнісінько такими самими методами. На те він і партизан, щоб в кущах сидіти і "налєтать" з тилу.

Patriot

New Member
Всегда как из куста налетят на мирный народ , и поубивают.
Точнісінько такою була тактика чекістів.
В даному питанні освітченості замало. Треба ще й головою подумати чиї слова більш відповідають правді: комуняк, які все життя те й робили що брехали, чи купки українських патріотів, які все життя боролись за власні ідеали.

blackboy

New Member

Вже очі муляє читати затертий до дірок шаблон українофобів- запроданців та просто "любих друзів" з Півночі.
Лише на цьому форумі, я вже і не пригадаю скільки разів читав подібне))

З.І. толсто :mrgreen:

krapa

парниша
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

У ты мне предъявиш сфальсифицырованные сбу документы? А к таким как ты уважения нет и никогда не будет.
+1
никогда не признаю УПА героями
где Вы сейчас?спасайте Украину.
а то только в спины стрелять и стариков с детьми грабить во время войны(из школьной истории)
я имею право на свое МНЕНИЕ
УПА -БАНДИТЫ
сильно не судите
УПА-НАЦИОНАЛИСТЫ
национализм ни одну нацию до добра не довел.Наглядный пример немцы во время войны.уничтожали другие нации и за счет этого поднимали свою.и что в итоге?второй пример наш Президент-Россия плохо Украина хорошо.шевченко===кохайтеся-але не з москалями.С Грузинами кохайтеся и будет Вам счастье.
какая разница какая нация-МЫ СЛАВЯНЕ. И в России это понимают А у нас нет.

Останнє редагування:
Зверху