Рейх как и шведы под Полтавой несли к нам независимость:lol:Кроме того чего вас вдруг столо так сильно волновать горе поляков и так не волнует судьба чехов, которых поляки вместе с фашиками порвали на куски? Или то Рейх всем свобожу и процветание нес?
СРСР в 1990му надав Польщі офіційні документи, що свідчать про те, що розстріл офіцерів в Катині був справою більшовиків, а також офіційно визнав свою причетність до цього злочину.Немає жодного документованого примірника. Жодного документального підтвердження його існування немає.
Так, незалежність Україні несли червоні "визволителі" і в 20-му, і в 43-му... :lol:Рейх как и шведы под Полтавой несли к нам независимость
Что да,то да!!!!!да нам и нахрен не нужна такая независимость
Ви праві, така "незалежність" яку нам несли червоні "визволителі" нам і дарма не потрібна!да нам и нахрен не нужна такая независимость
я имел в виду ту которая сейчасВи праві, така "незалежність" яку нам несли червоні "визволителі" нам і дарма не потрібна!
Наскільки я знаю, то ще в 1941 році німці відшукали масові поховання польських офіцерів та зробили з цього ціле пропагандне шоу - розійшлися статті по світовим ЗМІ та було відзнято фільми про злочини комуністичного режиму (щоби відвернути увагу від власних злочинів).СРСР в 1990му надав Польщі офіційні документи, що свідчать про те, що розстріл офіцерів в Катині був справою більшовиків, а також офіційно визнав свою причетність до цього злочину.
А те, як ви сміливо обговорюєте тему, не маючи навіть найменших уявлень про неї лише ще раз підтверджує як мінімум вашу невихованість...
Общественная организация «Братство», возглавляемая Дмитрием Корчинским, создает движение «Русские за УПА», по аналогии с международным движением «Евреи за Иисуса». Об этом сообщает пресс-служба организации.Ви ж обоє належитедо однієї общини,незалежність від якої ми святкуємо.