Суми. Нічний дозор.

• Автор теми nvm
  • Дата створення

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Ответ: Суми. Нічний дозор.

Проект списку кандидатів в депутати міської ради м.Суми
ГРОМАДСЬКОГО БЛОКУ «Нічний Дозор». Хто хоче більше
№ п/п; Прізвище, ім'я, по-батькові; (Рік народження); Посада та місце роботи

1. Мінаєв Геннадій Михайлович (1963) Голова СООГ «ГІ «Нічний Дозор»
2. Ярова Алла Григорівна (1972) Радник заступника голови Вищого господарського суду
3. Ілляшенко Сергій Миколайович (1956) Професор, завідувач кафедри маркетингу СумДУ
4. Рябоконь Андрій Борисович (1970) Директор ТОВ «Баєр»
5. Чепік Володимир Ігоревич (1983) Студент фізико-технічного факультету СумДУ
6. Глазун Олег Іванович (1977) Комерційний директор ПСП «Укрросхім»
7. Такул Олександр Вас ильович (1967) Директор Громадського бюро «Правозахист»
8. Рапута Віктор Іванович (1956) Директор ТОВ «Сарекс»
9. Гордієнко Вадим Анатолійович (1973) Заступник директора компанії «БудУкрІнвест»
10. Лазоренко Сергій Анатолійович (1972) Заслужений тренер України
11. Кизима Віталій Едуардович (1974) Директор ВАТ «Сумська обласна друкарня»
12. Руденко Володимир Семенович (1949) Начальник цеху ВАТ «Сумихімпром»
13. Ховзун Сергій Володимирович (1978) Приватний підприємець
14. Бистрицька Євгенія Миколаївна (1976) Співачка, композитор, громадський діяч
15. Байдак Олександр Геннадійович (1971) Директор ПП «Оріон-Сервіс»
16. Колдовський Олександр Анатолійович (1967) Приватний підприємець
17. Бобиренко Віктор Анатолійович (1970) Начальник управління у справах молоді та спорту Сумської ОДА
18. Кочубей Родіон Володимирович (1978) Директор ТОВ «Університетська книга»
19. Кривопішин Володимир Іванович (1962) Викладач гімназії №1
20. Веснич Олександра Іванівна (1985) Студентка гуманітарного факультету СумДУ

Sim$Dim

бесконечная жесть

Merime, согласен с тобой.
Кстати, эти товарищи так любят собираться вместе в пресс-клубе "Воля громады" и хвалить друг друга...

nvm:
**Почему, неужели такая разница, в 3 раза, почему?**
1. Психически неуравновешен.
2. Методы для достижения своих целей + Окружение
3. Бизнесмен. В резкое "прозрение" и бескорыстное служение громаде не очень верится...

Останнє редагування:

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Merime сказав(ла):
Більш непрофесійних людей важко уявити: кавеенщики, безталанні співачки, недоучені студенти, новоспечені чиновники і ніхто не має у явлення про роботу міської ради. Дехто з них (далеко не всі) - гарні люди, але, як відомо, "гарний хлопець - це не професія".
Ну кожний робить свої висновки. Але більшість зі списку мені так чи інакше знайома, і це відрізняє список Нічного Дозору. А з приводу недоученності і безталанності, я б не була такою категоричною. В міськраді і не тільки, багато років сиділи старі учені і переучені люди, які мають уявлення про роботу ради, але чи потрібна нам така робота???? Може час щось змінити, дати шанс молодим у поєднанні з досвідченими?

З.І. Sim$Dim, о фотка Мінаєва, а я шукала, щоб викласти, дякую :)

Ultraviolet

Active Member

Merime сказав(ла):
Більш непрофесійних людей важко уявити: кавеенщики, безталанні співачки, недоучені студенти, новоспечені чиновники і ніхто не має у явлення про роботу міської ради. Дехто з них (далеко не всі) - гарні люди, але, як відомо, "гарний хлопець - це не професія".
Ловко замечено.

Но это символ времени. Барыги пошли в политику и стали депутатами ВР. Многие стали окружением президента. И так далее по иерархической лестнице вплоть до сельсоветов.

Шоу еще будет я Вас уверяю.

У меня друг в КИТе 2 года проработал программистом, потом нашел другую работу. Сказал голосовать за Минаева не будет. Неуравновешенный, не умеет слушать людей, завышенная самооценка, слишком высокие амбиции. Мнению друга я доверяю, потому тоже не буду за него голосовать.

Haup

козаченько

Утрудняюсь в выборе, наверное все-таки буду голосовать за Минаева!!! Почему? Поддержал студентов....та и так вроде нечего! Хотя мой выбор не окончателен, так как незнаю особо сумских!!!

wolf_s

одиночка

кандидат один- Клочко С.В. А остальные кто они?что сделали для города?у нас всегда так каждый барыга, только прибаблится и сразу лезет к власти!

N

NOOK

Guest

wolf_s сказав(ла):
кандидат один- Клочко С.В. А остальные кто они?что сделали для города?у нас всегда так каждый барыга, только прибаблится и сразу лезет к власти!

..а почему КЛОЧКО ...он для города сделал...но..вот именно сделал..
..он у мну вызывает симпатии ..но голосовать за него нет резона----он своё отработал...
..а дозор как людей---молодцы ребята
..как блок--не пойдёт, мало патриотизма в действиях...одна либеральшина

Зверху