Суми. Нічний дозор.

• Автор теми nvm
  • Дата створення

Ultraviolet

Active Member
Ответ: Суми. Нічний дозор.

А по поводу "Ночной дозор", "Не Так", ... - правая кнопка мыши (Del), удалить при нажатой кнопке Shift. Не уместный плагиат.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Ultraviolet сказав(ла):
Действительно, а кто такой Минаев, если можно хотя бы место работы. А то у меня возникла ассоциация с одним человеком и не знаю тот или нет?
Мінаєв-колишній власник магазину "Кит". Став відомий під час студентського повстання влітку 2004 року, був одним з найактивніших батьків.
У Мінаєва буде найбільша проблема-це те, що його мало знають. Хоча в Сумах мало тих, хто точно вирішив за кого буде голосувати. Так що у всіх можливостей багато =)))

Ultraviolet

Active Member

А знаю я и этого человека, не плохой. ТОлько вот не знал, что бывший собственник. А почему?

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Ultraviolet сказав(ла):
ТОлько вот не знал, что бывший собственник. А почему?
Ну в політику людина зібралась. Такі правила ;)

Ж

Жора

Guest

Ravenne сказав(ла):
Мінаєв-колишній власник магазину "Кит". Став відомий під час студентського повстання влітку 2004 року, був одним з найактивніших батьків.
У Мінаєва буде найбільша проблема-це те, що його мало знають. Хоча в Сумах мало тих, хто точно вирішив за кого буде голосувати. Так що у всіх можливостей багато =)))
Тогда понятно, хочет "Кит" себе вернуть.

sayan

ॐ मणि पद्मे ह

реальную вчера ситуацию видел - почти анекдот
прошел к знакомому (чп) в магазин сидим в его офисе, заходит женщина (о) и говорит:
о - я из штаба финашко , хотим у вас в магазине (окнах выходящих на пр-т) повесить плакат нашего кандидата.
чп - мы поддерживаем другого кандидата и наверно не получится повесить ваш
о - да пусть весят оба плаката
чп - ладно я поговорю с нашим кандидатом и узнаем согласен ли он
о - хорошо ,я позже к вам зайду
когда ушла представительница кандидата , я спрашиваю - а кто ваш кандидат? он и отвечает: - нет типа никакого нашего, говорю это типа чтоб отстали.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Жора сказав(ла):
Тогда понятно, хочет "Кит" себе вернуть.
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
З.І. А я думала Ви більш доросла людина ;)

nvm

Member

Sim$Dim сказав(ла):
Минаев??? Этот псих??
Да лучше уж трижды Клочко чем Минаев...
Минаева не приняли ни в НСНУ, ни в БЮТ, ни даже в ПОРУ, и теперь этот "защитник гражданских прав" создает свой блок.
Сначала гражданская организация, теперь политический блок.. что дальше??? Не слишком ли велики амбиции Минаева?
Мне понравилась его фраза "Бабло никогда не победит зло!" Теперь осталось узнать, что есть Минаев, бабло или зло...
Почему, неужели такая разница, в 3 раза, почему?

nvm

Member

октоген сказав(ла):
очередной " политически благонадежный"... за такого я голосовать точно не буду

Что значит вданном случае?

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Ось автобіографія Мінаєва. А то щось дійсно мало людей знає хто він.
АВТОБІОГРІФІЯ
Я, Мінаєв Геннадій Михайлович, народився 11 жовтня 1963 року в селі Велике Городище Шебекинського району Бєлгородської області, Росія, в родині вчителів. Громадянин України.
У 1980 році з відзнакою закінчив Великогородищенську середню школу.
У 1980 - 1986 роках навчався у Харківському політехнічному інституті на інженерно-фізичному факультеті за спеціальністю «Динаміка та міцність машин», по закінченню отримав диплом про вищу освіту -інженер-механік-дослідник.
У 1986 - 1988 роках проходив військову службу командиром взводу в Мурманській області, Росія, звання - старший лейтенант запасу.
З 1988 року по 1993 рік працював інженером лабораторії міцності СКБ турбокомпресорних машин ВНДІКомпрессормаш СМНГТО им. М.В.Фрунзе.
У 1993 році працював інженером-програмістом у малому підприємстві «Данко».
З 1993 року по 1994 рік працював провідним інженером-програмістом у науково-виробничому ТОВ «Нафтогазтехнологія».
З 1994 року по 1998 рік займав посаду заступника директора науково-виробничого ТОВ «Комп'ютерні інформаційні технології» з розробки та впровадженню програмного забезпечення, є одним з засновників підприємства. З 1998 року по вересень 2005 року займав посаду директора цього підприємства. У жовтні 2005 року звільнився з даної посади.
З травня 2005 року до теперішнього часу є Головою Ради Сумського обласного об'єднання громадян «Громадська ініціатива «Нічний Дозор», а з жовтня 2005 року виключно займаюсь громадською роботою на посаді Голови Правління цього об'єднання.
Безпартійний.
Склад сім'ї: мати - Овчарова Надія Митрофанівна, народилася 1 серпня 1924 року; сестра - Лобойко Людмила Григорівна, народилася 27 березня 1947 року; дружина - Мінаєва Ірина Вікторівна, народилася 10 вересня 1963 року; син - Мінаєв Максим Геннадійович, народився 7 грудня 1985 року.
Проживаю за адресою: місто Суми, вулиця Новомістенська, будинок 10а, квартира 55. В Україні проживаю з 1980 року, за виключенням терміну військової служби.
Судимості не маю.
20 січня 2006 року Г.М. Мінаєв

Зверху