Не буду комментировать Вашу писанину.Хоча із таких цікавих "інтерпретацій" джерел деяких дописувачів випливає досить важлива проблема: як сучасні прихильники рідновірства, які живуть в такому мінливому і креативному часі повинні використовувати дані першоджерел? Наскільки допускається їх творча переробка (тобто, фальсифікація), щоб вони ефективно працювали в нашому часі? А чи може їх брати в їх незмінності, в їх тогочасному контексті? Ну, а може взагалі про деякі з них забути на тій основі, що наперед смисловим чином не змінені вони не можуть бути пристосованими до сьогодення і лише компроментують сучасних рідновірів в очах їхніх ворогів?
вставлю свои 5 копеек...
И второй вопрос: Чем ИМЕННО Вам не нравится данная книга? Она учит плохому?
Хорошо что разговор идёт в конструктивном ключе.вставлю свои 5 копеек
одно дело - учить чему-то позитивному, а другое - представлять свои фантазии в качестве фактов из прошлого
я не верю, что враньем можно в итоге научить хорошему
Виникло питання, а чи у вас є той індікатор, який дає можливість відрізнити підробку від достовірного джерела інформації. Чи ви будете заперечувати, що всі першоджерела сучасних світових релігій не є власною фантазією їх авторів? Що до літописів на які ви так любите спиратись, ви також будете заперечувати, що їх не підроблювали в угоду володарів та пануючих в той час і в тому місці релігій?Наскільки допускається їх творча переробка (тобто, фальсифікація), щоб вони ефективно працювали в нашому часі? А чи може їх брати в їх незмінності, в їх тогочасному контексті?
вот:Хорошо что разговор идёт в конструктивном ключе.
Давайте так и продолжим.
Значит учить позитивному хорошо. А представлять свои фантазии в качестве фактов - плохо.
Я согласен.
Приведите здесь пример с указанием на то где и кто представляет фантазии фактами. Можно ссылкой.
Когда у славянских послов,прибывших в Византию, спросили: "Какой вы веры будете?"
Те ответили: "Мы веры Руской! Внуки Сварожьи"
Ну дык:вот: "Когда у славянских послов,прибывших в Византию, спросили: "Какой вы веры будете?"
Те ответили: "Мы веры Руской! Внуки Сварожьи"