ГРІНКО

Freddi

New Member
Кому интерестно попробуйте через 1509, может получится.
 
А почему на Химике стало намного меньше мусорных баков? Никто не в курсе? Страшные. старые, ржавые и те забирают. То было штук по шесть, а теперь по три, два, местами вообще по одному.
 

Freddi

New Member
Скорее всего такое количество баков определяется количеством населения, т.е. єсли 2-х этажа, там хоть 10 баков ставь максимум 2 заполнят. Отсюда, жачем загромождать территорию ненужным ко-вом баков.
 

Rudi_Avto

Member
а если с ними не заключено договор-ведь нет обязанности платить.Верно?Хотя шлют счета
 

YUPI

Подполье
Модератор
есть такая фишка что если заплатил знач договор заключен. но хз так ли это.
 

emcee

ping localhost -t
Договор о вывозе мусора

Доброе время суток!
Подскажите, кто сталкивался, в чём суть договоров о вывозе отходов, которые пытается подписать ГринКо с каждой квартирой? Вы подписываете или отказываетесь? Просто жизнь уже научила, что подписывать какие-либо договора - себе дороже. Т.к. они выгодны прежде всего инициаторам.
 

Cobka

New Member
Суми стануть чистішими


Зробити це обіцяють переможці конкурсу з визначення суб’єктів господарювання - виконавців з надання комунальних послуг зі збирання, вивезення твердих, рідких побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, який пройшов 8 квітня.

На конкурс були винесені два рівні лоти з визначенням місць контейнерних майданчиків та території обслуговування. Місто поділили на дві частини, північну та південну, по вулицям Харківська - Іллінська, які знаходяться на приблизно однаковій відстані до полігону.

Свої документи, на розгляд конкурсної комісії, яку очолив заступник міського голови Анатолій БОНДАР, подали 3 учасника: ТОВ "Грінко-Суми", ТОВ "А-Мусон", "ПМК-45".

Додамо, що через заборгованість із виплатою заробітної плати на підприємстві не зміг взяти участь у конкурсі ТОВ "Сумикомунтранс", яке нині надає ці послуги.

Найбільш добре підготовленим до участі у конкурсі було підприємство "ГрінКо-Суми". З усіх учасників воно єдине має великий досвід роботи в 9 містах України та достатній парк сучасної техніки. Торік оборот компанії склав 250 млн. грн. Як запевнили керівники підприємства, вони готові приступити до роботи хоч завтра. Крім того, представники підприємства запропонували навіть зменшити тариф на 5%.

У ТОВ "А-Мусон" хоч наразі займаються придбанням техніки, переконані, що теж зможуть надавати послуги за дещо нижчим, ніж діючий, тарифом. Нагадаємо, що компанія через ПМК-45 близько року обслуговувала полігон для твердих побутових відходів поки його не передали КП "Жилкомсервіс".

Після вивчення документів та заслуховування кожного із учасників конкурсу, комісія визнала переможцями: по лоту № 1 - ТОВ "ГрінКо-Суми", яке набрало 1361 бал (середній бал - 97), по лоту №с2 - ТОВ "А-Мусон", яке набрало 1182 бали (середній бал - 84).

Приступити до роботи переможці обіцяють вже з 1 травня.

В свете скорого повышения тарифов на 50% теперь это читается даже со смехом. Не ожидали? Жуйте.
 
Зверху