ГРІНКО

serhiy

New Member
Несколько дней назад у нас во дворе установили новые мусорные баки ГРІНКО. Плюс сегодня приезжала ихняя новая мусоровозка выполнять свою миссию по очищению тех самых мусорных баков. Шо еще за ГРІНКО?
 
Суми стануть чистішими


Зробити це обіцяють переможці конкурсу з визначення суб’єктів господарювання - виконавців з надання комунальних послуг зі збирання, вивезення твердих, рідких побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, який пройшов 8 квітня.

На конкурс були винесені два рівні лоти з визначенням місць контейнерних майданчиків та території обслуговування. Місто поділили на дві частини, північну та південну, по вулицям Харківська - Іллінська, які знаходяться на приблизно однаковій відстані до полігону.

Свої документи, на розгляд конкурсної комісії, яку очолив заступник міського голови Анатолій БОНДАР, подали 3 учасника: ТОВ "Грінко-Суми", ТОВ "А-Мусон", "ПМК-45".

Додамо, що через заборгованість із виплатою заробітної плати на підприємстві не зміг взяти участь у конкурсі ТОВ "Сумикомунтранс", яке нині надає ці послуги.

Найбільш добре підготовленим до участі у конкурсі було підприємство "ГрінКо-Суми". З усіх учасників воно єдине має великий досвід роботи в 9 містах України та достатній парк сучасної техніки. Торік оборот компанії склав 250 млн. грн. Як запевнили керівники підприємства, вони готові приступити до роботи хоч завтра. Крім того, представники підприємства запропонували навіть зменшити тариф на 5%.

У ТОВ "А-Мусон" хоч наразі займаються придбанням техніки, переконані, що теж зможуть надавати послуги за дещо нижчим, ніж діючий, тарифом. Нагадаємо, що компанія через ПМК-45 близько року обслуговувала полігон для твердих побутових відходів поки його не передали КП "Жилкомсервіс".

Після вивчення документів та заслуховування кожного із учасників конкурсу, комісія визнала переможцями: по лоту № 1 - ТОВ "ГрінКо-Суми", яке набрало 1361 бал (середній бал - 97), по лоту №с2 - ТОВ "А-Мусон", яке набрало 1182 бали (середній бал - 84).

Приступити до роботи переможці обіцяють вже з 1 травня.
 

Shah

Member
А я вчера видел возле контейнеров 3 грузовика ПМК-45. Как это понять, если они не выиграли конкурс?
 

Life-ua

+ плюс - минус
Только хотел такую тему создать :)

Количество современной техники в ГРИНКО просто впечатляют , возле нашего дома сегодня была ихня машина по собиранию мусора и две громандные фуры (разрисованные красиво под их фирму) Пошёл в девятку , тоже самое разьесжает ихняя новая техника .

Последнее время СумыКомунТранс не справлялся с уборкой мусора , пожелаем ГРИНКО этому успехов (а там видно будет справятся или нет)
 

Shah

Member
Скажите, каким образом ПМК-45 на данный момент относится к рынку уборки мусора. Может, они каким-то образом связаны с ГринКо или А-Мусон?
 

Malder

I want to believe
Вижу мы читаем очень внимательно:
ТОВ "А-Мусон" хоч наразі займаються придбанням техніки, переконані, що теж зможуть надавати послуги за дещо нижчим, ніж діючий, тарифом. Нагадаємо, що компанія через ПМК-45 близько року обслуговувала полігон для твердих побутових відходів поки його не передали КП "Жилкомсервіс"
 

Shah

Member
Malder, там о ПМК-45 говорится в прошлом времени, а меня интересует настоящее!!! На сколько я понял, они принимали участие в конкурсе, но не выиграли. А буквально вчера я видел 3 грузовика (не мусоровоза) их фирмы в 9-м микрорайоне, стояли более часа возле контейнеров ГринКо, в кузове были лопаты и мётла!!! Что это: субподряд или что-то ещё?
 

Freddi

New Member
"Грінко" та "А-Мусон" готові до вивозу сміття

У цьому мали змогу на власні очі пересвідчитися журналісти, відвідавши 30 квітня базу підприємств.

З 1 травня розпочнуть свою роботу переможці конкурсу з визначення суб’єктів господарювання - виконавців з надання комунальних послуг зі збирання, вивезення твердих, рідких побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, який пройшов 8 квітня, - ТОВ "Грінко-Суми" та ТОВ "А-Мусон". 27 квітня виконавчий комітет своїм рішенням №221 визначив обидва підприємства виконавцями з надання цих послуг відповідно до результатів конкурсу.

Валерій ЗІНЧЕНКО, директор ТОВ "Грінко-Суми" запевнив, що на підприємстві майже повністю сформований необхідний колектив, розроблені графіки, маршрутні листи. Перші дні підприємство буде працювати з 5.00, в подальшому - відповідно до графіку роботи полігону.

Згідно з новими правилами поводження з відходами, підприємства мають вже з першого дня своєї роботи привести у належний стан контейнерні майданчики та постійно підтримувати їх чистоту. Відтак, "Грінко – Суми" запропонує на розгляд громади 4-5 різних варіантів контейнерних майданчиків, в залежності від району міста. Так, в центрі будуть встановлені більш ошатні, на околицях - "антивандального" типу. За заявками жителів приватного сектору, контейнери можуть бути розміщенні в їх районах. Нажаль, поки що, мешканці приватного сектору не бажають бачити біля своїх будинків такі контейнери.

Засновник ТОВ "А-Мусон" Віталій ЖИЛЕНКО запевнив, що його підприємство повністю готове приступити до виконання своїх обов’язків. На 90% підібраний персонал, повністю закуплені спецавтомобілі та контейнери. В подальшому автопарк буде оновлюватися. Віталій Жиленко наголосив, що перед тим, як закупити нові імпортні авто, необхідно переобладнати майданчики. Справа у тому, що в місті вони обладнанні переважно для бокового завантаження сміття, а машини підприємства пристосовані для заднього завантаження.

Представник правління холдингової структури ТОВ "Грінко" Сергій СОКУР подякував міській владі за створення безпрецедентних умов для роботи підприємства та територіальній громаді за проявлену довіру. Він говорить, що конкурс був проведений на високому рівні і така організація конкурсу - показник для всієї України.

"Я маю право так стверджувати, адже ми працюємо в 9 містах України і мені є з чим порівнювати. Дехто може сказати, що під час проведення конкурсу мали місце корупційні моменти. Запевняю, що слова корупція та ТОВ "Грінко" - не сумісні", - сказав він.

Сергій Сокур говорить, що фірма покаже набагато кращий рівень обслуговування, ніж був раніше. Разом з ТОВ "А-Мусон" підприємство має за мету розробити подальшу програму розвитку з надавання послуг, яка буде включати окремий збір сміття, його сортування. Основним пріоритетом своєї роботи обидва підприємства вбачають у зменшенні екологічного навантаження на природне середовище у місті.

У майбутньому ТОВ "Грінко" планує працювати з промисловими, медичними, небезпечними відходами, побудувати завод з переробки сміття - товариство готове надати спектр усіх послуг, які є в арсеналі європейських компаній.

Обидва керівника також підкреслили, що завжди готові прийняти до себе на роботу фахівців з ТОВ "Сумикомунтранс".

Перший заступник міського голови Анатолій БОНДАР побажав обом підприємствам плідної праці. У моряків є звичай перед виходом у плавання розбивати пляшку шампанського об борт корабля. Таким чином можна було розраховувати на милість богів. Пляшка шампанського розбита, як то кажуть - на щастя, тож нехай щастить у наведенні чистоти у місті.
 
Зверху