Баскетбол

  • Автор теми Guardian
  • Дата створення

Вы посещаете домашние матчи БК Сумыхимпром?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    17
  • Опитування закрито .

ШаПа

New Member
ИМХО надо было брать как раз центра, так как на позици -2 номера достойну могут сыграть каляев и Тимченко, а вот центры-Витас и Котенко, мф-Матюк и Лемеш. Это конечно не так круто...
 

ШаПа

New Member
А вообще зря Пьера убрали...вот кто помогал бы молодым да и был бы не плохим 1 номером

А тем временем в своем первом матче за Олимпию Грин получил 10 минут, бросил лишь раз с игры и забил, а также забил штрафной, сделал 3 потбора,отдал ассист-за 10 минут
 
Останнє редагування:

Валерик

Cavalier
21/03/09, 09:25

You must be registered for see images


Як повідомив нашому сайту віце-президент БК «Азовмаш» Борис Малецький, лідер команди Кхалід Ель-Амін залишає Маріуполь за взаємною згодою з президентом клубу Олександром Савчуком. Контракт було розірвано вчора, і гравець ще в Маріуполі. Він буде присутнім на сьогоднішній грі з БК «Сумихімпром». Свою кар'єру американський легіонер продовжить у лавах турецького «Тюрк Телеком», кольори якого, нагадаємо, він уже захищав у сезоні 2007-2008 року.

В нинішньому сезоні американський легіонер провів за «Азовмаш» 22 гри в чемпіонаті Суперліги, за підсумками яких із 17.5 очками рейтингу ефективності став найкориснішим гравцем своєї команди, лідируючи також за результативністю (13.7 очок у середньому за гру) та передачами (5.7). В загальному заліку рейтингу ефективності гравців Суперліги Кхалід Ель-Амін посідає третю сходинку, поступаючись лише двом гравцям «Донецька».
 

Валерик

Cavalier
Азовмаш(дубль)-Сумихімпром(дубль)

You must be registered for see images


1 чв 20-16
2 чв 15-20
3 чв 19-16
4 чв 21-19
 

sanches

SportFun
Достойно наш дубль сыграл... А вот с какой разницей выиграет Азов у основы? На конторе на Азов дают - 25,5. Интересно вложимся в эти - 25 мячей?
 

ШаПа

New Member
Витас жарит нормально. Как я и думал, новый никакущий...
 
Зверху