Ответ: Баскетбол
Валентин Мельничук: "Арсіч ходить на полювання з котами"
Сьогодні на матч завітав тренер Збірної України Валентин Мельничук. Він з VIP-ложі пильно спостерігав за грою. А по її завершенні довго спілкувався з Пашею Ревзіним та Андрієм Лебедєвим. Про що саме? Відповідає він особисто: «Ми розмовляли про план підготовки Збірної. Цей план ми вишлемо до офісу Клубу. Я спитав, чи взагалі в них є бажання грати. Як в них зі здоров’ям. Дещо підказав їм по грі, з того, що зміг побачити. Сказав, що буду слідкувати за ними у іграх плей-офф, бо вони одні з кандидатів. Двері відкриті для всіх і вони серед 34-ох претендентів до Збірної.»
- З тренером «Черкаських Мавп» ви познайомилися у Києві після гри. Ви розповідали, що чули багато позитивних відгуків про Арсіча Йовіцу. Сьогодні Ви мали змогу оцінити його роботу на власні очі. Тож, що скажете?
- «Ви розумієте, те що відбувається у вас з травмами…це дуже складна ситуація. Команда грала без головного розігрую чого Ярутіса, тобто була без руля. Маклінтон, він все ж таки більш тяжіє до другого номеру і організатора атак явно не вистачало.
Враження від ігор з «Дніпром» та «Азовмашем», і враження від ігор з «Києвом» та «Політехнікою» , як від абсолютно різних команд. І говорити про те, що це вина тренера не правильно. Бо ходити на полювання з котами…самі розумієте.
Дай Бог здоров’я хлопцям. Щоб вони відновилися до плей-офф. Бо все ж таки набір гравців досить солідний, а наставник досвідчений. Успіхів Клубу та тренеру! Не повинно бути ніякого смутку.»
mavpabasket.com