Російська Федерація

Vic_51

Миссионер
Кто это?

що запросто "схавають" новини
140 000 лет уже хавают, бросьте!

в центре МСК весь ЦУМ (или что там напротив мавзолея) был завешен таким фасадом...
Общемировая практика, фасады ремонтируемых зданий затягиваются полотном, что тут не так?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Російська Федерація

"Конь в пальто это". Я ж казав, що маєте амнезію... Перегнули, видно, Ви в свій час палицю з пляшками об кумпол...
140 000 лет уже хавают, бросьте!
Ну, коли вже бути точним, то , тому й "хавають" вони локшину від "царєй-батюшок" стільки ж, а ніяк не 140 000. :lol::lol::lol:
Нехай хавають, справа їхня. Ось лише я такого собі щастя не хочу.

Vic_51

Миссионер
Ось лише я такого собі щастя не хочу.
Так у вас гораздо свежее! Только в РФ к подобному как к чудачеству относятся, здесь же чуть не в госранг возвели!

"Конь в пальто это"
Что Вам не даёт ответить?

Перегнули, видно, Ви в свій час палицю з пляшками об кумпол...
Рогульское у Вас представление о службе в таких бригадах...

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Так у вас гораздо свежее! Только в РФ к подобному как к чудачеству относятся, здесь же чуть не в госранг возвели!
Знову Ваша пам'ять Вас підводить. Якраз навпаки. Це на форумі цьому сміються, а там ввели в ранг держполітики. Без заперечень приймається Міша Задорнов з тим, що Расєя - душа планети, а США - шлунок, Європа - дупа (чи ще якось), що лише руССкій чєловєк (ІЗТ) "могуч духом і смєкалкой", а на Заході 100-відсотково "ну тупьіє!!!", що лише православная (рать?) Расєя залишилася єдиним острівцем душевності і духовності, таким собі заповідником з нормальними відносинами і родинними цінностями, а на Заході всі геть підараси і через одного педофіли... А, ще "Мьі воєвалі, блєать! Мьі вьіігралі войну!"
Что Вам не даёт ответить?
Ні, мені цікаво, що Вам не дає самому зрозуміти. Невже Ви так перевантажуєте свій "моск", що він Вам не дає відповіді?
Рогульское у Вас представление о службе в таких бригадах...
Уява, підтверджена практикою. Знаю одного чоловіка на форумі з цієї служби, що неодноразово дав підставу таке говорити. Скажімо так, який чоловік, таке і уявлення. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Vic_51

Миссионер
а на Заході всі геть підараси і через одного педофіли...
Ну, сложилось как сложилось...

Ні, мені цікаво, що Вам не дає самому зрозуміти. Невже Ви так перевантажуєте свій "моск", що він Вам не дає відповіді?
Не, это Вы предчувствуете следующий диалог:
ФМ: Это ваш обранец.
Я: Кто это?
ФМ: Тот, кого вы выбрали?
Я: Я? Вы ёпнулись или Ваша амнезия самая амнезийная? Я же на выборы вообще не хожу!
Волнительная пауза.
ФМ: __________________________________ (любой штамп или лозунг).

Vic_51

Миссионер
Знаю одного чоловіка на форумі з цієї служби
Да? Гульчетай, открой личико (с). Своё, если оно есть.

Скажімо так, який чоловік, таке і уявлення.
Во-во! Из-за таких как Вы и ходят легенды про хохлов!

21h

Вернулся
Vic_51, хохол, это вы, батенька.. ну вернее та личина, под которую косите - уже под кацапов лег, но ими еще не стал )

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Ну, сложилось как сложилось...
"Нє сложилось" з аргументом, так можна висмикнути і цитату із контексту. Буває... До речі, нате, почитайте як воно " ".
Не, это Вы предчувствуете следующий диалог:
ФМ: Это ваш обранец.
Я: Кто это?
ФМ: Тот, кого вы выбрали?
Я: Я? Вы ёпнулись или Ваша амнезия самая амнезийная? Я же на выборы вообще не хожу!
Волнительная пауза.
ФМ: __________________________________ (любой штамп или лозунг).
Містєр руССкій развєдчєґ! Не можу усвідомити всієї глибини Ваших глибин. І Ви вже знаєте, що я передчуваю? Отакої... Пророчите наперед, а в минуле (своє) заглянути не можете. Полазьте по форуму, пошукайте Ваші пости, там де Ви агітуєте за єдину правильну політсилу і її лідера. Це Вам і буде антиамнезійна вправа.
Да? Гульчетай, открой личико (с). Своё, если оно есть.
О як! Містєр руССкій развєдчєґ вважає, що він открьіл лічіко? Хіба що "лічіну".
Во-во! Из-за таких как Вы и ходят легенды про хохлов!
Знаєте, які в усьому світі розказують історії про кацапів? Так це завдяки таким, як Ви.

You must be registered for see images

Vic_51

Миссионер
Знову Ваша пам'ять Вас підводить
Вспомнил!!!
Это:
Таким образом, современная Украина (славяне, живущие "у края") является правопреемницей государства, которое было на Атлантиде. Об этом говорят многие факты. Об этом свидетельствует древнеславянское название Атлантиды – Антлань (земля Антов), поскольку именно украинское слово “лан” как раз и обозначает пахотную, а в более широком смысле – благодатную, плодородную землю или землю обитания, поскольку на неплодородных землях люди не поселялись.
Крыть нечем :lol:

Зверху