Пенсія або лохи вимагають гарантій

ризик стає мінімальним коли передбачаешь, ми чим далі, тим становимося лінивіше і глупіше, я застосовую ці слова до тих, кто не вміє розпоряджатися грошима, мислемо ще дуже не капіталістично і не по сьогоденному! а вищезазначені проблеми хай на себе бере держава, я вже писав теоретично таку собі схему

я ж кажу ризик можна передбачити хай працює мозок людини стосовно банківського ризику то найнадійніший банк той кому довіряють вкладники коли ти знаешь що й інші владники довіряють то не буде відтоку активів банку то у банк стабільний я все же десь писав, що вся проблема була в тому что паніка створила ую проблему всі хаотично почали знімати гроші банк не маючи стільки готівкових коштів бо вони роздані в кредити довгострокові до того ж як вони віддадуть одразу стільки грошей, а ніяк от ми самі вкладники і створюємо складну для банку ситуацію

Life-ua

+ плюс - минус
я ж кажу ризик можна передбачити хай працює мозок людини
А вы уверенны что ваши деньги , попадут до людини у которой есть мозок ? При накопительной системе - когда эти деньги будут вкладыватся и инвестироватся , будет всё нормально , а лет через 20 - разбазарит батенька кто-то ваши деньги . Что тогда делать ? (согласись что мы не знаем кто будет ими распоряжатся и ивестировать)

Ещё год назад Баффет со своей инвестиционной компанией - был самым богатым человеком на планете , но когда мировая экономика впала в рецессию - все его инвестиции превратились в "пшык" - сразу пропустил Билла Гейтса на первое место , потеряв десятки миллиардов инвестиций .

стосовно банківського ризику то найнадійніший банк той кому довіряють вкладники коли ти знаешь що й інші владники довіряють то не буде відтоку активів банку то у банк стабільний я все же десь писав, що вся проблема була в тому что паніка створила ую проблему всі хаотично почали знімати гроші банк не маючи стільки готівкових коштів бо вони роздані в кредити довгострокові до того ж як вони віддадуть одразу стільки грошей, а ніяк от ми самі вкладники і створюємо складну для банку ситуацію
Ещё недовно Надра был одним из самых больших банков по количеству депозитов , а что сейчас ? (если уж делать накопительную систуму , то через государственные банки)

Life-ua

+ плюс - минус
я з вами згоден читайте мій піст я майже так само думаю
Смысл у ваших словах есть , я просто боюсь риски . Щас всё просто : мы содержим пенсионеров , потом они содержат нас .

А ещё такой вопрос , если сделать систему как вы говорите : кто подумает про миллионов пенсионеров которые уже сейчас сидят на пенсии ?

CHGrey

Rzzevskiy
Статья правильная ,но если вы капнете всю нашу налоговую систему то увидите что там такие же безобразия.Ставки сумарного налога доходят до ста процентов.
Вообще наше государство Украина имеет весь украинский народ еще круче чем бывший СССР. И прикольно что некоторые еще и гордятся тем что они живут в таком г...не.

Зверху