графити

Сын

I'd rather fishing
Ответ: графити

BBC inform
Графітчик Бенксі...замалював тунель у Лондоні (надеюсь украинский не повредит прочтению сообщения)
Англійський графітчик Бенксі перетворив тунель на півдні Лондона на величезну виставку, проте митець до останнього моменту не розголошував місце її розташування. Бенксі став першим графітчиком, робота якого продалася з аукціону Sotheby's за 208 тисяч англійських фунтів (понад 420 тисяч доларів).
Митець прикрасив стіни тунелю поблизу станції Waterloo своїми трафаретними графіті, які вважаються особистим почерком Бенксі. На одному з них - англійський hoodie (вуличний молодик кримінальної зовнішності з каптурем на голові) з ножем у руці.
Також серед робіт Бенксі - поцілунок Мадонни та Братні Спірс на MTV Awards у 2003-му році. Бенксі - найуспішніший представник офіційно забороненого мистецтва графіті. В Лондоні, де знаходиться більшість його робіт, навіть існують спеціальні служби з видалення графіті зі стін - на кшталт поліції.
Попри те, що за останні кілька років Бенксі здобув популярність у Британії та поза її межами, він зберігає притаману незалежним митцям непублічність - Бенксі не дає інтерв'ю журналістам та не дозволяє себе фотографувати.
Бенксі працював над розписом тунелю разом із 29-ма іншими митцями. У суботу виставка відкриється для відвідувачів та інших графітчиків, які зможуть додати до неї свої роботи на трафареті.На цій стіні у тунелі - англійська королева, кандидат в мери Лондона Борис Джонсон та Тауерський міст.
Після комерційного успіху на аукціоні Бенксі не перестав потайки розписувати стіни на радість пересічним лондонцям, розмальовані будинки яких за ніч зростають у ціні. Адже інколи з-під молотка аукціону продаються цілісінькі стіни будинків.
 

Вкладення

-=Silver=-

Trасer
Kilobayt, класно !Я б и в фотошопе не нарисовал бы такого !
Нарисуй это на стене !

Мои Скетчи :
3- просто попробывал типа Готического написать !
 

Вкладення

r3xAr

Интересный
Ответ: графити

ну я от граффити далек,так что мой рисунок не судите...
все что можно я там нарушил,шрифты никакие не учил,и знать не знаю:)
Просто на уроках делать нех,вот и рисую...

з.ы.Когда фоткал оно чето засветилось...вообщем там зелёный превратился в желтый о_О
 

Вкладення

Stoц

Urban Beat
Ответ: графити

:artist: Когда-то давно (=
 
Останнє редагування:
Зверху