Український Крим і Чорноморський флот РФ

Черноморский Флот РФ

  • Нужно срочно вывести !

    Голосів: 89 54.6%
  • Пусть стоит и далее ...

    Голосів: 32 19.6%
  • Пусть стоит до 2017 года и выесжает с территории Украины

    Голосів: 42 25.8%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    163

Serg_T

Забанен
Ответ: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

я думаю то был РЕАЛЬНЫЙ ТЕРАКТ (не те, что гном инсцинировал чтоб на чечню напасть), и поэтому его по тихому замяли.
 

@lexey

New Member
Ответ: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

Було б дуже добре, якщо на противагу Грачу (КПУ) почали збирати підписи за негайне виведення ЧФ. Всі розуміют, що негайно це зробити не важливо, але треба колись починати. Треба провести референдум.
 

mangust

патріот
Відповідь: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

МЗС вимагає від РФ готуватися до виведення ЧФ
Розпочати підготовку до виведення Чорноморського флоту Росії із Криму вимагають українські дипломати від російських колег. Про це в ефірі одного з теканалів заявив міністр закордонних справ Володимир Огризко.
За його словами, Україна вже пропонувала росіянам розпочати підготовку до поступового виводу своїх військ із української території, оскільки цей процес може зайняти не один рік. Однак, за словами міністра, росіяни таких аргументів "не чують".

Огризко наголосив, що українська сторона не хоче погіршення стосунків з Росієї через флот, однак робитиме усе можливе аби українців почули.
 

@lexey

New Member
Ответ: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

РФ вже має досвід по виведенню своїх військових баз з інши країн за декілька днів. Я вважаю, що так буде і в нашому випадку. ЧФ РФ уде знаходитись до останнього моменту. Російські провокатори роблять заяви про вихід з договору про співробінцитво та дружбу. Після цього нам потрібно розривати договір про базування ЧФ.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

РФ вже має досвід по виведенню своїх військових баз з інши країн за декілька днів. Я вважаю, що так буде і в нашому випадку. ЧФ РФ уде знаходитись до останнього моменту. Російські провокатори роблять заяви про вихід з договору про співробінцитво та дружбу. Після цього нам потрібно розривати договір про базування ЧФ.
Нещодавно на форумі Сіфілістополь.Инфо на мій наголос що в 2017 році ЧФ виведуть , один модерчик (заодно і вояка ЧФ) - заявив мол Україна їм не указ :D (мол як Путін сказав так і буде)
 

mangust

патріот
Відповідь: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

Уряд України почав виконувати доручення РНБО щодо базування російського Чорноморського флоту


(Int.)
За словами Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, Кабмін «працює досить ефективно в цьому напрямi».
Рада нацбезпеки й оборони України доручила Кабiнету Мiнiстрiв у двомiсячний термiн ухвалити заходи з комплексної перевiрки наслiдкiв тимчасового перебування російського флоту в Українi.

Уряд також має підготувати законодавчу базу щодо виведення з території України Чорноморського флоту Росії у 2017 році.

Минулого місяця пiд час зустрiчi мiнiстрiв закордонних справ Росiї та України українська сторона передала росiйськiй проект меморандуму про етапи i порядок виведення вiйськових формувань Чорноморського флоту з території України.

Речник українського МЗС Василь Кирилич повiдомляв, що Київ i Москва від 1 червня планують розпочати консультацiї щодо визначення процедури та порядку виведення Чорноморського флоту з України.
 

mangust

патріот
Відповідь: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

Тарасюк: перебування ЧФ Росії загрожує національній безпеці України (23 травня 2008, п'ятниця, 10:54)


Інформаційне агентство "Українські Новини"
Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", голова комітету з євроінтеграції Борис Тарасюк уважає перебування Чорноморського флоту Росії в Криму загрозою національній безпеці України.

Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Народний рух"

Тарасюк заявляє, що російська сторона не виконує двосторонніх домовленостей про тимчасове перебування Чорноморського флоту, а також порушує законодавство України, утримуючи об'єкти гідрографічно-навігаційного встаткування.

"Всі ці факти, а також несанкціоноване пересування російських військовослужбовців територією України, створюють загрозу національній безпеці України", - передає прес-служба слова лідера НРУ.

У цьому контексті, Тарасюк уважає закономірними дії Президента Віктора Ющенка і Міністерства закордонних справ про внесення пропозиції про переговори в червні щодо порядку виведення Чорноморського флоту.

Як повідомляло агентство, 20 травня Ющенко доручив Кабінету Міністрів до 20 липня підготувати законопроект про припинення з 2017 року дії міжнародних договорів про тимчасове перебування на території України Чорноморського флоту Росії.

Раніше посол Росії в Україні Віктор Черномирдін висловив сумніви, що Україна може розірвати договір про перебування Чорноморського флоту Росії в Криму.

Ющенко гарантує, що Україна буде дотримуватися положень угоди про статус й умови перебування Чорноморського флоту Росії на території України, що діє до 2017 року.

E-mail: user@ukranews.com
 

mangust

патріот
Відповідь: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

Россия не должна увеличивать вооружение и личный состав ЧФ


Первый командующий Военно-Морских Сил Украины, представитель Украинской народной партии, вице-адмирал Борис КОЖИН считает, что Министерство обороны Украины должно не только утвердить новый регламент передвижения российских военных в Крыму, но и уже сейчас запретить Черноморскому флоту России увеличивать количество вооружения, техники и личного состава на украинский территории.

Как сообщили УНИАН в пресс-службе УНП, по его словам, «нужно срочно утвердить четкий план поэтапного выведения флота с территории Украины, начиная с 2008 года».

Как известно, 22 мая министр обороны Украины Юрий ЕХАНУРОВ заявил о намерениях утвердить новый регламент передвижения подразделений Черноморского флота в Крыму.

«Поэтапное выведение флота должно предусматривать выведение из Севастополя тяжелого вооружения и больших ударных кораблей», – заявил Б.КОЖИН. Кроме того, по мнению вице-адмирала, необходимо «как можно быстрее провести ревизию всей российской техники в Крыму, запретив базирование объектов, которые потенциально могут быть пригодными для транспортировки ядерного оружия».

«Сегодня Россия грубо нарушает соглашения от 1997 года об аренде военно-морской базы в Севастополе», – отметил Б.КОЖИН. В частности, по его словам, «россияне не уведомляют украинскую сторону о передвижении частей Черноморского флота по территории Крыма». По его мнению, не «выполняется также и другая важная норма соглашения от 1997 года, предусматривающая согласование с Украиной действий РФ по перевооружению Черноморского флота». «Сегодня украинская власть фактически не контролирует процессы перевооружения ЧФ, которое ежедневно набирает обороты, – констатирует Б.КОЖИН. – Украинцев просто не допускают на объекты российского Черноморского флота».

Он напомнил, что соглашение от 1997 года «запрещает также присутствие в Крыму объектов ЧФ России, которые могут быть способны транспортировать ядерное оружие». В то же время, по словам вице-адмирала, «ракетные корабли ЧФ, вооруженные ударными ракетными комплексами, способны наносить тактические ядерные удары». Он напоминает, что «самолеты Су-24, которыми заменены менее современные Су-17, достаточно быстро могут быть превращены в носителей ядерного оружия». «Если Украина не сделает надлежащих шагов по защите своей территории сегодня, завтра уже может быть будет поздно», – констатирует Б.КОЖИН.
 

mangust

патріот
Відповідь: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

Росія не виконує положення про порядок судноплавства в Керченській протоці, – повідомляє тижневик «Дзеркало тижня»

Через шторм торік у листопаді
в Керченській протоці
постраждали 15 суден
(mns.gov.ua)
Видання посилається на інформацію Центру регулювання руху суден (ЦРРС) українського держпідприємства «Дельта-лоцман» і ЦРРС «Керч».
Тимчасове положення про порядок проходження суден у Керченській протоці було підписане між урядами України і Росії після масових корабельних аварій у листопаді 2007 року для забезпечення безпеки судноплавства в протоці.

За даними «Дельта-лоцман», положення працювало тільки до кінця минулого року, тобто лише півтора місяці: «З 31 грудня росіяни в односторонньому порядку відмовляються його виконувати, – повідомив заступник начальника ЦРРС «Керч» Володимир Когтєв. За його словами, українська сторона зі свого боку продовжує його дотримуватись.

За даними центру «Керч», за останні 10 днів зафіксовано 25 порушень тимчасового положення з боку російських суден. При цьому жодних офіційних роз’яснень від російської сторони з цього приводу досі одержати не вдалося.

«Жодних офіційних заяв, ні письмово, ні під час засідань спільної урядової комісії одержано не було», – повідомив тижневику «Дзеркало тижня» заступник міністра транспорту і зв'язку України, директор Департаменту морського і річкового транспорту Володимир Работнєв.

Таким чином, утворилася «сіра» зона. «Вони там петляють, ніби як на російській стороні, ніби, на українській, там незрозуміле щось відбувається. Немає жодного контролю за безпекою мореплавання в каналі, з виходу і в Чорне, і в море Азовське. Україна не одержує грошей за перевалювання. Ми даємо можливість для зловживань, там сама контрабанда», – сказав тижневику «Дзеркало тижня» заступник начальника портофлоту Керченського МТП Олександр Ольховський.

Тимчасовим положенням регламентувалося, що двічі на добу сторони обмінюватимуться даними щодо прогнозів погоди і штормових попереджень, і за наявності останніх прийматимуть обопільне рішення про переведення суден у безпечніше місце.

Через шторм 10-11 листопада минулого року в Керченській протоці постраждали 15 суден, з них 5 затонули і 10 сіли на мілину.
 

mangust

патріот
Відповідь: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

Чорноморський флот Росії «збережуть i посилюватимуть»
Це відбуватиметься і після завершення термінів його перебування на території України, заявив головнокомандувач Військово-морського флоту Росії адмірал Володимир Висоцький.
Водночас, сказав він, перебуваючи в Бішкеку, Росія не розглядає питання про виведення свого флоту з Криму до завершення терміну оренди бази в Севастополі.

Висоцький зауважив, що «базова угода дає Росії можливість мати в Севастополі до 100 бойових кораблів, а вона має 35, а чисельний склад може сягати 25 тисяч за наявності 11,5 тисяч».

Нещодавно українське МЗС заявило, що Україна не розглядає питання пролонгації терміну перебування російського флоту на своїй території після 2017 року.

А Рада нацбезпеки й оборони України доручила Кабінетові Міністрів підготувати і внести до парламенту законопроект про припинення з 2017 року дії міжнародних договорів про перебування на території України Чорноморського флоту Росії.
 
Зверху