Я думаю ось що.. поки наша так звана "еліта" країни не зупиниться зі своєю як моральною,так і політичною поведінкою-ми ніколи не виберемося до рівня західних держав!Поки вони та їх дітки не зрозуміють,що в нашому світовому суспільстві вирішальну роль відіграють розум та особисті якості, доти будуть багаті люди, просуваючі своїх далеко не здатних до вирішення важливих державних та місцевих проблем діточок.Що стосується саме депутатів,то я думаю ,що лише одиниці з них мають моральне право представляти справжні інтереси країни.На жаль,виходить так,що політикою всієї країни керують люди,зацікавлені не в національних інтересах,а у власних...Фокс Малдер сказав(ла):А ось ще інформація, що яскраво розкриває сутність ВР:
ВР затвердила свій кошторис на 2007 рік у розмірі понад 800 млн. грн.
(детальніше див. повідомлення від Ravenne на тему:"Кабінет міністрів").
800 млн.грн - чи не багато на 450 осіб?
P.S. Дякую, Ravenne.
поддерживаюКонституция стоит недорого. Я себе давно купил, хотя мне экзамен сдавать не надо было )
Просто хочется знать правила игры, существующие в нашей стране.
ИМХО: Конституция мне не понравилась. Та, что была до 2004 - более сбалансированная. А по этой видно, что она принималась в спешке. Я за отмену изменений в Конституцию, принятых в 2004