Кризис в Украине.

МАХ

Active Member
звичайно ж... якщо тільки справжні... тілом і душею...
приведу цікаві рядки оповідання К. Мотрича "Ніч після сходу сонця"....

«— Ми були сильними і непереможними, а коли нас охрестили, то ми одразу ж потрапили в рабство, — махнув рукою Микола.
— Ну, припустимо, не відразу, — заперечив Тарас, — а через шістсот шістдесят шість років.
Усі здивовано перезирнулися. Зайшли до кімнати.
— Так-так, між датою охрещення і датою початку неволі, роком 1654-им, стоїть знак сатани.
— А була б наша рідна віра, цього б не сталося б, — Микола сів у крісло і підхопився.
— Зробилося це не через те, що нас охрестили, а через те, що ми не зуміли піднятися до рівня справжньої віри. Ми залишилися у своєму загалі язичниками, що беруть знання і вклоняються все тим же божкам. Вони й закликали нещастя до України, а не віра Христова. Сатана має над нами владу, коли нас залишають Божі сили. Не взяли б нас ні прокляття волхвів, ні озлоблені на нас божки, коли б ми мали у своїх душах глибоку віру. Покарані ми за те... що не зуміли очиститися в істинній вірі».
Знову ми втрачаємо віру, звичайно ж йдеться не віру в Бога, а віру в Україну, віру в світле і щасливе майбутнє, віру в свої сили, як держава, як народ… намагаючись знайти винного, як серед свого народу в Україні, так і зовнішніх…

Не допускай такої мислі,
що Бог покаже нам неласку.
Життя людського строки стислі.
Немає часу на поразку.


В часи кризи ж немає часу на пусті балачки, які призводять до спільних звинувачень і образ... потрібно діяти, в першу чергу політикам... і потрібно вірити в свої сили, бо вийти з кризи ми повинні сильніші… а не пасти задніх… нажаль на банківській, а також в ВР і КабМіні, та й в регіонах, чиновники дбають лише про власний інтерес.. потрібно кардинально змінювати владу, причому повністю від Президента, до міських голів…
Вразило ж число 666...
 

Fill

Кот
To MAX и иже с ними: Когда патриотов много, но мозгов мало - нации конец (С)

Украина, как суверенитет, уже никого в мире не интересует, скорее наоборот.
И своими анекдотами "в тему" коньюктуру изменить нельзя.
 

Tropic

New Member
Уряду залишається все менше легальних шансів застосувати антикризові програми. Тому він, виходячи з його політики, готовий все частіше йти на небезпечні для суверенітету і стратегічного курсу України невигідні умови і пропозиції.
 

Fill

Кот
Уряду залишається все менше легальних шансів застосувати антикризові програми. Тому він, виходячи з його політики, готовий все частіше йти на небезпечні для суверенітету і стратегічного курсу України невигідні умови і пропозиції.
Какие такие "антикризові програми" ?!! Их нет вообще!
Только за вчерашний день рада "прокатила" все 4 антикризисных закона, что были на повестке. Причем не потому что плохие законы, а потому, что
инициатор из другой фракции.

Мамы щенков, блин :furious:
 

Randomize

Забанен
А че, нормально. Ющенко запретил в свое время продажу стратег. предприятий. А сейчас как бы и повод есть распилить, вот снова и выставили "старые лоты" на распил. Кстати, а где те 16 млрд долларов что мы недавно "позычили" у МВФ? это по 2800 грн на душу населения.
 

Romualdo

New Member
to МАХ to Mangust
Про захват ничего не слышал, факты пожалуйста, а то вы не будете отличаться от наших украинских политиков словесным поносом, на который их пробивает гораздо чаще, чем российских. И ещё, часть таких строений в Крыму - есть официально проданы (скажите спасибо властям), и являются собственностью российских граждан и не только их, и визжять тут теперь нечего (вот вам и пример).
Уважаемый Мангуст, я ни в одном предложении не сказал, что предлагаю это делать. Перекручивать чужие фразы - это дело очень "благородное". Покажите логику ваших рассуждений, только здравую, а не неонацистскую.
Народ я ни разу не оскорбил, а критиковал действия народных "обранцив". Интересно, начнете вы сейчас кричать, "Это выбор украинского народа, вы его оскорбляете". :)
И впредь, Мангуст, ставьте диагнозы своим друзьям и близким, я вас об этом не просил, не заставляйте меня переходить на межличностные оскорбления.
 

Tropic

New Member
Тимошенко постаралася. У відставку пора відправити Ю, але це було б надто легким покаранням.Треба висунути звинувачення у державній зраді.
 

Fill

Кот
В отставку нужно отправить всех! Но это уже не будет иметь смысла, слишком поздно. Как заявил вчера наш харант, "не надо думать, что это кончится месяцев через 9 или 12.... Понадобятся долгие годы..... прежней Украина уже не будет НИКОГДА!"
Патологические оптимисты тут сделают свои выводы, но в этом случае я - в ряду пессимистов.
 
Зверху