Мы

Dj_Sophist

Member
Мнение

В целом я не смотрю телевизор. Но на праздники ко мне приехали родственики из Москвы. И говорят что так и так, типа Украина их газ ворует. Я безпонятия...
Решил глянуть телевизор что бы пополнить недостающие знания в области газового кризиса.
Включаю Русский канал (НТВ). Там представитель "ГазПром" Бил в грудь и бросался слюной доказывая что Украина за какой то перио украла N милионов кубометров газа...
Включаю Украинский канал (ICTV) Там уже представитель "Нафтогаза" доказывал что Украина ничего не ворует, и эт провокация...

Итог! Мое мнение, это только первый шаг к "войне" с Россией. У вас я думаю сразу мелькнет мысль что "какая война что за бред"! Но позвольте, ведь "холодная война" тоже не оглашалась...

А цель, еще одна провинция "Украина" в составе РФ.

Мнение русского (моего дяди): "Нам всеравно что там Украина, Молдавия и т.д. У нас в своей стране бардак, что там про другие говорить. Политики сами без нас решать что делить а что продавать. Главное
это меньше всасывать пропоганды через средства массовой инфо. Брать несколько источников и сопостовлять их, делать выводы и жить как жили поднимаясь во все охношениях."

Вот так вот...

З

Зверюга.ua

Guest
SoLar сказав(ла):
Наводящий вопрос: что есть в Украине, что нужно России?
Населення, земля, Крим, Станції спостереження, газова труба, аеродроми стратегічного призначення, пускові шахти.
Ще треба перераховувати???

Dj_Sophist

Member
поддерживаю!
Добавлю еще авиационные заводы, металургический комплекс, много еще чего интересного и вкусного...

SoLar

Забанен
Зверюга сказав(ла):
Населення, земля, Крим, Станції спостереження, газова труба, аеродроми стратегічного призначення, пускові шахти.
Ще треба перераховувати???
+ кучи безработных, социальные и национальные проблемы...
Все, что Вы перечислили, есть и в России, и в достаточном количестве.
Конечно шельфовые запасы нефти - лакомый кусочек, но я не думаю, что Россия пойдет на такой конфликт...

Да и вопрос о присоединении Украины к Россиии - пустая трепка языками.
Границы государств уже давно сформированы послевоенными договорами и нарушены быть не могут!

А весь конфликт, как правильно подметил Dre:
Менталитет у нас такой. И хохломоскальский национальный зверь душит обе стороны (нас за то что дорого, их - за то что не как у них). Короче как всегда обе стороны меряются тремя вещами - кошельками, кулаками и прочими причандалами...
... И гордо именуют своих оппонентов "хохлами" и "москалями".
Просто обидно, что братские народы сорятся на пустом месте. Политики играют в свои "грязные" игры, а люди - простые пешки!

З

Зверюга.ua

Guest
SoLar сказав(ла):
+ кучи безработных, социальные и национальные проблемы...
Все, что Вы перечислили, есть и в России, и в достаточном количестве.
Конечно шельфовые запасы нефти - лакомый кусочек, но я не думаю, что Россия пойдет на такой конфликт...

Да и вопрос о присоединении Украины к Россиии - пустая трепка языками.
Границы государств уже давно сформированы послевоенными договорами и нарушены быть не могут!

А весь конфликт, как правильно подметил Dre:

Просто обидно, что братские народы сорятся на пустом месте. Политики играют в свои "грязные" игры, а люди - простые пешки!
Річ у тім що в нашій державі, люди можут вільно висловювати свою думку і робити те що їм заманется, а у Росії вони знову стали рабами і це не їх провина... Но от що вони з цим не намагаються якось боротись то це їх вина...
А от що до людей то ви не праві, в Росії зараз населення йде на спад і через 5-7 років не буде тої кількості населення котре потрібно за для захисту кортодонів РФ...

Pablo

Member
Dre сказав(ла):
...Доречі, той знак, що на вашій аватарці, мені нагадує самі розумієте що. І хоча він завуальюваний так, що до нього в жодному разі не підступитися, він примушує мене дивитись на вас крізь призму того, що він символізує.
Цікаво щож по вашому символізують символи моєї аватари?
Хрест - небачу нічого потойбічно-диявольського у цьому, навпаки дуже побожний і мирний символ
абревіатура - УНСО - Українська національна самооборона - як для українця то не бачу жодних поганих наслідків цієї абревіатури.
Герб України?! - тризуб! Що ви маєте проти?
Чи може Вас засмучують кольори "Червоно-чорний"? - під цими кольорами гинули за Батьківщину десятки, чи навіть сотні тисяч українських патріотів!
коли ви мали щось інше наувазі тоді я хочу це від вас почути.
Дякую за критику, а також прошу вибачення за те що я вас недоречно назвав модером! в решті питань можу дискутувати!!!

Pablo

Member
Ой можливо ви мали наувазі що на моїй аватарі заангажована нацистська свастика свастика?????
а вам подобається совєтська пентограма
Взагалі на цей закид є добра стаття на "Обкомі" жителя Донбасу.
мені нічого більше додати...
Коли маєте зацікавленість то прочитайте!

Fanat-SS

White Power 88
Мене дуже радує той факт, що з кожним роком на Україні збільшується чисельність націонал-патріотів ... особливо радує те, що ця тенденція відбувається саме в нашому східноукраїнському місті. Це вказує на те, що нове покоління, за яким майбутнє нашої країни має патріотичні цінності в житті, які були відсутні в старших попередніх поколінь.

Pablo

Member
Fanat-SS сказав(ла):
Мене дуже радує той факт, що з кожним роком на Україні збільшується чисельність націонал-патріотів ... особливо радує те, що ця тенденція відбувається саме в нашому східноукраїнському місті...
Так любий друже це добре! Адже не можна щоб ми далі продовжували себе зневажати, позаяк ми нація ми величезна частина европейської культури! Ми маємо дуже велику історію і ще більший потенціал у майбутньому, ми обов"язково реалізуемо себе як націю - обов"язково. і я, так чекаю того дня, коли ми себе більше не назвемо "Хахлами, или людьми с хахляцким минталитетам[розмовне]".
А в нашому регіоні живе дуже багато патріотів, просто свідомість їх придушена іноземною пропагандою та десятками та сотнями років окупації та забуття, за які було багато втрачено,репресовано, убито, знищено,забуто.
Отже за рік чи десять нічого не повернеш треба час - і він прийде. Тільки треба працювати і не покладати рук. А бути українцем це класно!!! Жити в Україні дуже добре!!! Треба себе любити і бути патріотом починаючи зі своєї сім"ї, вулиці, міста і аж до держави!!! І тоді буде нам щастя!!!

Слава Україні!!!

Зверху