Партія Арсенія Яценюка

Проголосували б Ви за Яценюка на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    84

Old_Cat

Active Member
вот откуда борды цвета каки...
"SHIT IN ART" спасёт страну
Читаем здесь...

 
Останнє редагування:

Merime

New Member
Щось мені вже жалко стало Арсенія))) В принципі, нормальний хлопець, у нього живі очі при особистому спілкуванні, на відміну від усієї маси державних упирів. Ну, не повезло йому з кріейторами, трохи лохонувся з піаром, щось там туманне із національністю - і що тепер, сидить, мабуть, переживає. Хоча навряд, це - люди з шкірою носорога, на відміну від нас. Я колись балотувався по мажоритарному округу (а це вам не партійні списки), і скільки ж нового я дізнався про себе! І дуже від того страждав, але є люди іншої формації, яким по барабану усі пересуди. І Яценюк, здається, з тієї когорти.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Правильно, уважаемый Мериме! Арсений Петрович - наш человек. Он - наш будущий вождь - но только когда его кумир Виктор Андреевич выйдет на заслуженную пенсию.
 

Merime

New Member
Яценюк допускает разделение Украины на три разных государства

Лидер общественной инициативы Фронт перемен Арсений Яценюк убежден, что у Украины нет альтернативы сохранению целостности нации.

Об этом он заявил в эфире телекомпании Новое телевидение края в Коломые Ивано-Франковской области, сообщает пресс-служба Фронта перемен в понедельник.

"У нас просто нет иного пути. Если мы пойдем на поводу у тех, кто поднимает вопросы языка, НАТО, ЕС, России, Черноморского флота, ОУН-УПА, Второй мировой войны, - мы с вами будем жить так: Западная Украина будет в пределах четырех, может, пяти областей, а Восточная Украина и Центральная Украина - отдельно. Это будет три разных государства", - сказал Яценюк.
 

gimnast1981

мыслитель
хорошо хоть до него дошло!!!а до многих до сих пор недоходит!!!
 

Ultraviolet

Active Member
You must be registered for see images


В коллекцию.
 
Останнє редагування:

Old_Cat

Active Member
Яценюк запевняє, що він не тоне
24.09.2009 23:27___

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає, що електоральні симпатії українців "застигли".

Про це він заявив в ефірі ТРК Україна, коментуючи зауваження про те, що рейтинг Яценюка падає.

"В мене немає мільярдів, які є у Юлії Володимирівни (Тимошенко), тому мене показують на телебаченні рівно у 15 разів менше, ніж її. У мене немає заводів і промислових гігантів, які є у Партії регіонів, тому у них набагато більша медійна підтримка", - зазначив Яценюк.

"Саме тому я пішов боротися. Зрозуміло, що вони борються зі мною. Не дивлячись на це, я не втону, а вони чекали", - заявив він.:finest:

"Якщо або Тимошенко, або Янукович готові знятися (з виборів) – я готовий сідати говорити", - додав політик.

Крім того, Яценюк повідомив, що "через день" його агітаційні палатки та реклама "будуть мати зовсім інший вигляд".

You must be registered for see images
 
Зверху