Телевидение

• Автор теми prA
  • Дата створення

[eGo]IST

★ गरुड, garuḍa ★
.....А отключив их,телесвит зделает хуже в первую очередь себе...так как я уверена,многие просто напросто отключаться...
Людям все не доходит, что это не зависит от ТРК "Telesweet",это было решено "Національною радою з питань телебачення та радіомовлення".Или вы хотите сказать, что бы компания оставила эти каналы, и тем самым нарушив закон, имела большие проблемы ?) Я думаю,ТРК "Telesweet" не пойдет на такие жертвы ;)

ЗЫ: хотя я сам не понимаю, чем этой "Національнiй радi з питань телебачення та радіомовлення" не угодили эти каналы, работали сколько лет, никого не трогали, всем все нравилось, и на тебе.....

Останнє редагування:
если по теме - мне пофиг. Ставьте спутник кому не нравится и неморочьте никому голову. За год - два окупится.

marley_bob

люблю С2Н5ОН
C этих 5-ти каналов я смотрел только ТНТ.
Реально не понятно зачем выбрасывать с эфира ТНТ? На канале круглые сутки одна развлекаловка и никакой политики!

deass

Геть москалів! ♥UA
Пояснюю чому нац рада вирішила пррипинити трансляцію цих каналів.
Оскільки у новинах та у всіляких політичних токшоу, котрі є на тих каналх, йде відкрита пропоганда спрямована проти України, як держави, та українців як нації.
Тількі на ОРТ я почув 8 раз коли українців назвали "хохлами" а це перший канал російського ТБ, тобто це візитна картка країни.
Не найкраще вирішення проблеми, ось Вас, шановний Зверюго, ці вислови обурили... І мене також, і напевне багато людей змінили своє ставлення до РФ після почутих образ в бік своєї нації, і це тільки посилило їх націоналістичні переконання. Натомість є ще проросійська частина населення, котра сприймає вислови як належне.
Та хіба це вірне рішення вдягти зав"язку на очі народу? Що до мене краще нехай всі бачуть на власні очі ставлення РФ до України, і роблять власні висновки. А влада ніж закривати очі людям, нехай краще спробує зобити переклади українською мовою більш конкурентно спроможними.

G-Man

...
Модератор
а "Перший автомобільний" возможно добавить к общему комплекту?

[eGo]IST

★ गरुड, garuḍa ★
Собираем подписи что бы оставили канал ТНТ в городе Сумы и отсылаем письмо с подписями в "Національну раду з питань телебачення та радіомовлення" :finest:

Зверху