ProFeet
Member
Что купил (если не секрет)?Я уже купил скоро ставить приедут, и считаю что правильно сделал!
Что купил (если не секрет)?Я уже купил скоро ставить приедут, и считаю что правильно сделал!
Людям все не доходит, что это не зависит от ТРК "Telesweet",это было решено "Національною радою з питань телебачення та радіомовлення".Или вы хотите сказать, что бы компания оставила эти каналы, и тем самым нарушив закон, имела большие проблемы ?) Я думаю,ТРК "Telesweet" не пойдет на такие жертвы.....А отключив их,телесвит зделает хуже в первую очередь себе...так как я уверена,многие просто напросто отключаться...
Не найкраще вирішення проблеми, ось Вас, шановний Зверюго, ці вислови обурили... І мене також, і напевне багато людей змінили своє ставлення до РФ після почутих образ в бік своєї нації, і це тільки посилило їх націоналістичні переконання. Натомість є ще проросійська частина населення, котра сприймає вислови як належне.Пояснюю чому нац рада вирішила пррипинити трансляцію цих каналів.
Оскільки у новинах та у всіляких політичних токшоу, котрі є на тих каналх, йде відкрита пропоганда спрямована проти України, як держави, та українців як нації.
Тількі на ОРТ я почув 8 раз коли українців назвали "хохлами" а це перший канал російського ТБ, тобто це візитна картка країни.
ты смотрел этот канал?:shock:я сомневаюсь что его пустят в ефир- цензура:angry:но канал сила!!!а Куй ТВ будет киевский?
я только етот канал и смотрел)C этих 5-ти каналов я смотрел только ТНТ.
Реально не понятно зачем выбрасывать с эфира ТНТ? На канале круглые сутки одна развлекаловка и никакой политики!