Грузино-Осетинский конфликт

Serg_T

Забанен
ага лет так 2000 пройдет, а там и Бурятию признают и Дагестан :)
 

SkiF

Я - Українець!
Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт

Геноцид грузин в отношении осетин и абхазов - неоспоримый факт.
Геноцид да геноцид, я вважаю це слово взагалі не можна використовувати для охарактеризування цих подій. який ще геноцид? Про миротворців я взагалі мовчу... сміх та й годі... ортешніки чого тільки і не попридумують.
Признание Россией независимости Абхазии и Южной Осетии уже свершившийся факт. Признание остальным миром лишь вопрос времени.
Якого ще часу? Хто хотів вже давно зробив заяву про визнання/невизнання, це хіба ще росіяни когось підкуплять своїм газом)))
Нікарагуи всякі, звісно разом з расією тільки і признали незалежність цих частинок Грузії. Високорозвиненим Європейським країнам навіть і в думку не приходило це зробити.

Краще росіяни б голодомор 1932-1933 років визнали як геноцид проти українського народу, а не незалежність Південної Осетії та Абхазії...визнаватєлі великі...
 

SkiF

Я - Українець!
Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт

...и укроголодомор.
Голодомор як геноцид українського народу сталінським режимом у 1932-1933 роках офіційно визнали уряди України, Австралії, Угорщини, Литви, Естонії, Італії, Аргентини, Канади, Грузії, Польщі, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Перу, Чехії та Колумбії...

Брюссель – Депутати парламенту Європейського Союзу визнали Голодомор злочином проти українського народу та людяності. У сесійній залі в Страсбурзі прозвучали заклики до поваги та солідарності з народом України, що пережив трагедію 32-33 років.
 

Trast

Забанен
Правительства? Ссылки в студию. И нечего ссылаться на статью написанную бандерлогами в википедии. Большей лжи я не читывал. Давно ли нижняя палата общин в Канаде стала правительством?

Учи матчасть.;)
 

SkiF

Я - Українець!
Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт


Ось джерело. Почитай, тобі корисно буде...
 

Trast

Забанен
На заборе тоже написано, а за ним дрова лежат. Я просил ссылку на оригинальное заявление правительств вышеприведённых стран.
 

SkiF

Я - Українець!
Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт

г, розігнався, може тобі ці документи додому занести, з усіма підписами та печатками президентів ?
 
Зверху