Вступ України у НАТО

Чи потрібно вступати Україні в НАТО?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    243

@lexey

New Member
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Я что похож на татарина что ли? Это их территория(татар) и им решать.
Как быстро Вы забыли про борьбу за независимость,или татары менее достойные чем украинцы?Если государство Украины не может обьеденить
народ Украины то Украина развалится и что тут такого? Кто в этом будет виноват? Я что ли? Единственное что можно сделать это гнать в шею президента Ющенко пока он не развалил окончательно Украину.И судить его за нарушения конституции.Надо обьеденять Украину на основе уважения и признания культурных особенностей всех граждан Украины.

Могу вас огорчитть: Ющенко останется президентом до конца срока.
По вашому мнению достаточно выгнать Ющенко, а кто будет место него? Предложите кандидатуру. Кто по вашем мнению сможет объеденить Украину.
Ну если для вас развал Украины "что тут такого" то это диагноз. Вот и менно из-за таких как вы ее и пытаются развалить наши горе политики.
 

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Вступление Украины в НАТО

"Регионы" поддержат НАТО в обмен на широкую коалицию

16-17 июня Украину посетит генсек НАТО Яап де Хооп Схеффер. Как стало известно газете "Дело", в переговорах будет участвовать Партия регионов, которая поддержит вступление Украины в НАТО в обмен на создание коалиции.

Встреча с лидером Партии регионов Виктором Януковичем станет центральным мероприятием двухдневного визита, намеченного на середину июня. Вместе с "регионалами" генсек НАТО объездит южные и восточные регионы страны, где наиболее сильны антинатовские настроения. По словам источника "Дела" в Партии регионов, руководство готово вести переговоры с натовцами даже ценой потери электората, но за солидные "отступные". Сейчас дискутируются лишь требования, которые "регионалы" предъявят президенту Виктору Ющенко в обмен на свою лояльность. Самым сладким "пряником" для оппозиционеров должна стать отставка правительства и создание широкой коалиции, сообщает "Дело"

Представители Партии регионов не отрицают своей готовности к диалогу с натовцами, но возможные переговоры комментируют осторожно. "Мы встретимся с представителями НАТО, поскольку у нас есть своя четкая позиция - с НАТО нужно сотрудничать", — говорит депутат Верховной рады от Партии регионов Иван Попеску.

"Регионал" Тарас Чорновил вспоминает, что его партия никогда не голосовала против проведения общих учений с НАТО. Впрочем, никто из опрошенных партийцев не рискнул предположить, что партия может отказаться от своего традиционного требования провести референдум перед вступлением в альянс.

Зато другие политические силы не настолько уверены в постоянстве "регионалов". "Партию регионов нельзя рассматривать как последовательного истинного борца против вступления Украины в НАТО", - утверждает депутат, член фракции Компартии Украины Леонид Грач. Он напоминает, что именно при правительстве Януковича были подписаны договоренности с НАТО о Плане действий относительно членства в Альянсе (ПДЧ), а позже партия заложила в бюджет 2007 года средства на пропаганду Альянса. "Я уверен, что они могут торговать своей антинатовской позицией и, если им будет выгодно принять позицию президента, они это сделают", — резюмирует политик.

Окончательная программа визита пока уточняется, но уже точно известно, что представители НАТО сосредоточатся на визитах в регионы Украины. В частности, посетят Харьков, Днепропетровск, Львов. Не оставят без внимания и традиционные антинатовские регионы - Крым и Донецк. "Мы приедем не для того, чтобы "экзаменовать" Украину. Все, чего мы хотим, -узнать, как обстоят дела в стране, и обсудить некоторые рабочие моменты с украинскими коллегами", - дипломатично отвечают в Совете Североатлантического альянса.

При этом натовская заинтересованность в уступчивости Партии регионов понятна. Уже на декабрьском саммите лидерам альянса придется принять очередное решение, предоставлять или не предоставлять Украине ПДЧ. Именно тогда лояльность Партии регионов вкупе с поддержкой населения может сыграть решающую роль и будет на руку США. Возможно, генсек Схеффер и выступит своеобразным посредником между политическими силами. Как сообщила пресс-секретарь президента Лариса Мудрак, встреча генсека НАТО и Виктора Ющенко уже запланирована. Тогда-то два лидера и смогут обсудить, как лучше "морально подготовить" украинское население к декабрьскому саммиту альянса.

 

mangust

патріот
Відповідь: Вступление Украины в НАТО

"Регіони" готові піти в НАТО за солідні "відступні"
03.06.2008___


16-17 червня Україну відвідає делегація Північноатлантичної Ради на чолі з генеральним секретарем НАТО Яапом де Хооп Схеффером.

Як пише "Дело", зустріч із лідером Партії регіонів Віктором Януковичем стане центральним заходом дводенного візиту Схеффера.

Разом з "регіоналами" генсек НАТО об'їздить південні і східні регіони країни, де найбільш сильні антинатовські настрої.

За словами джерела "Дело" у Партії регіонів, керівництво готове вести переговори з натовцями навіть ціною втрати електорату, але за солідні "відступні".

Зараз дискутуються лише вимоги, які "регіонали" пред'являть президенту Віктору Ющенку в обмін на свою лояльність. Найсолодшим "пряником" для опозиціонерів має стати відставка уряду і створення широкої коаліції, пише газета.

Представники Партії регіонів не заперечують своєї готовності до діалогу з натовцями, але можливі переговори коментують обережно.

"Ми зустрінемося з представниками НАТО, оскільки в нас є своя чітка позиція – з НАТО потрібно співпрацювати", - говорить депутат від Партії регіонів Іван Попеску.

"Регіонал" Тарас Чорновіл згадує, що його партія ніколи не голосувала проти проведення спільних навчань із НАТО.

Утім, ніхто з опитаних партійців не ризикнув припустити, що партія може відмовитися від своєї вимоги провести референдум перед вступом в Альянс.

Проте інші політичні сили не настільки упевнені у сталості "регіоналів". "Партію регіонів не можна розглядати як послідовного щирого борця проти вступу України в НАТО", - стверджує депутат від Компартії Леонід Грач. Він нагадує, що саме за уряду Януковича були підписані домовленості з НАТО про ПДЧ, а пізніше партія заклала в бюджет 2007 року кошти на пропаганду Альянсу.

"Я упевнений, що вони можуть торгувати своєю антинатовською позицією і, якщо їм буде вигідно прийняти позицію президента, вони це зроблять", - резюмує політик.

Остаточна програма візиту представників НАТО поки уточнюється, але вже точно відомо, що вони зосередяться на візитах у регіони України. Зокрема, відвідають Харків, Дніпропетровськ, Львів, а також Крим і Донецьк.

"Ми приїдемо не для того, щоб "екзаменувати" Україну. Усе, чого ми хочемо, – дізнатися, як ідуть справи в країні, і обговорити деякі робочі моменти з українськими колегами", - дипломатично говорять у Раді Північноатлантичного альянсу.

Між тим, видання не виключає, що Схеффер може виступити "своєрідним посередником між політичними силами".

Як повідомила прес-секретар президента Лариса Мудрак, зустріч Генсека НАТО і Віктора Ющенка вже запланована.

Українська правда
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Ну если для вас развал Украины "что тут такого" то это диагноз. Вот и менно из-за таких как вы ее и пытаются развалить наши горе политики.
Вы мне прямо льстите. И явно преувеличиваете мое влияние на наших политиков :D
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Вступление Украины в НАТО

Я что похож на татарина что ли? Это их территория(татар) и им решать.
Как быстро Вы забыли про борьбу за независимость,или татары менее достойные чем украинцы?
Ммм, то он як ми вже заговорили. Крим значить татарський, і забирати його будуть татари. А нічого, що найбільше про належність Криму піклується Росія, і підбурювання мас в Криму йде від росіян?

Надо обьеденять Украину на основе уважения и признания культурных особенностей всех граждан Украины.
А навіщо чекати Ющенка чи ще когось, може час почати з себе, почати поважати інших та свою країну (якщо звичайно своєю ви називаєте Україну)?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Вступление Украины в НАТО

Во первых он демонстративно возводит в ранг государственный культурные ценности западной украины и демонстративно игнорирует
культуру восточной Украины и тем самым расскалывает Украину.
Це ми вже чули не раз. Все, що маємо україномовного то з Західної України, обов'язково експортоване галичанами або мінімум - їх нащадками. Повторюю, що якщо в когось не вистачає розуму, щоби осилити хоча б один український підручник, то легше сказати, що українська культура є для них чужою... Не Вам говорити про культуру взагалі і про українську зокрема.
Послухати подібного роду персон, то справжня Україна повинна говорити російською, писати російською, співати російською, дивитись фільми російською.... і називалась максимум Малоросією (а так - Хохляндією).
Не тіште надії - такого не буде!!!
Чем все это закончится? Я надеюсь перевыборами президента
Сподіваюсь, що оберуть таки більш сильну особу, з ідеологією Тягнибока, тому всі подібні відписувачі або будуть "фільтрувати" свої пости, або просто потікають прославляти ту "Родіну" та тих "отцов родных", які для них є реально дорожчіми...
Ющенко разжигает войну в Украине, и пытается втянуть Украину в военные конфликты. Так что не надо путать Родину и то за что придется воевать при таком президенте.
А не захочете воювати за Україну, мотивуючи це пеповагою до її головнокомандувача (а це мотивування точно не прокотить), то у військовий час за це "шльопнуть з чистою совістю", і правильно зроблять...
А насчет Родины то я родился , вырос и принимал присягу
в советском союзе ,так что для меня понятие Родина гораздо шире чем у вас.
Такий собі Недогазманов:
"Я рождён в Советском Союзе
Сделан я в СССР".
Може ще й серпасто-молоткастий дома тримаєте, або й державних установах його пред'являєте, якщо такий принциповий?
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Вступление Украины в НАТО

CHGrey сказав(ла):
Во первых он демонстративно возводит в ранг государственный культурные ценности западной украины и демонстративно игнорирует
культуру восточной Украины и тем самым расскалывает Украину.
А можна конкретний приклад? А то якось голословно. Якщо зараз починають згадувати тих, про кого раніше змушували мовчати, то це ще не ігнорування всіх інших.
Ті, хто розділяють культуру на східну та західну, розколюють Україну.
Так же навязывание насильно укроинезации крыма то же приводит к
к уже трехстороннему рассколу.
Я так здогадуюсь, що ви мали на увазі слово "українізація", якщо помиляюсь, то виправте мене, будь ласка.
Яка українізація, ви про що? Може знаєте статистику кількості українських, кримських та російських шкіл? Я вже мовчу про університети, газети, місцеві телеканали.
Пам'ятаю, як пару років назад росіяни роздули скандал з відкриття п'ятої (!!!!!!!!) української школи в Криму!
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Вступление Украины в НАТО

То что Крым татарский это миф. Коренное население Крыма считаются Крымские Греки. Они были задолго еще до татар и до сих пор представлены в Крыму малым этносом, о которых почему-то умалчивают.
А можна детальніше? Які саме греки? Чи не ті колоністи, що колись осідали на узберіжжі Криму?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Вступление Украины в НАТО

Ну да когда начнется война за Крым то это будет не ссора а просто так.
Нехай мене поправлять форумчани-юристи, але надто це вже схоже на пропаганду війни:
Стаття 436. Пропаганда війни

Публічні заклики до агресивної війни або до розв’язування воєнного конфлікту, а також виготовлення матеріалів із закликами до вчинення таких дій з метою їх розповсюдження або розповсюдження таких матеріалів -

караються виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Дивіться, довиступаєтесь.
Як колись співав Юра Хой: "А в кодексе за это есть статья, в неотдалённые места поеду я..." :)
 

mangust

патріот
Відповідь: Вступление Украины в НАТО

 
Зверху