Маршрутки снова подорожают?

Andy

Well-Known Member
Два взрыва газа подряд и два выпадения из маршрутки подряд...
 

d324co

Well-Known Member
Збитки перевізників Сумщини від перевезення пільговиків — понад 21 млн
11:43 / 22 декабря 2019

За інформацією директора обласного департаменту соцзахисту населення Михайла Дубровського, за розрахунками на 2019 рік фінансовий ресурс, необхідний для реалізації програми пільгових перевезень, становить 7,4 млн грн.
Перевізникам відшкодували з обласного бюджету 5,3 млн (у тому числі за пільгове перевезення учасників АТО/ООС та інших ветеранів війни — 4,1 млн., Інших пільгових категорій — 1,2 млн грн). Однак залишається заборгованість. Потреба ж у коштах на 2020 рік для реалізації програми становить 11,6 млн грн. Однак начальник обласного управління інфраструктури Володимир Дудченко зазначив, що навіть цих коштів не буде достатньо, щоб повністю компенсувати перевізникам перевезення пільгових категорій.
Так, за інформацією об’єднання автостанцій ТОВ «Сумиоблавтотранс», за січень-жовтень 2019 року було перевезено 333 312 пасажирів пільгових категорій на суму 17,8 млн грн. Прогнозована сума втрат автоперевізників від пільгових перевезень за підсумками 2019 р. може скласти більше 21 млн грн. За словами Володимира Дудченка, наявність заборгованості з компенсаційних виплат призводить до зниження рентабельності пасажирських перевезень, відмови перевізників від пільгових перевезень та конфліктів між перевізниками і пільговиками. Тому в 2020 році необхідно передбачити обсяг фінансування компенсаційних виплат на рівні 18 млн грн. Але джерелами компенсаційних виплат за цією програмою є кошти місцевих бюджетів… Чи будуть гроші?
 

SweetOlga

Ольга
по 10 грн за маршрутку уже нужно быть готовыми отдавать....
 
Зверху