Російсько-Українськи відносини.

gimnast1981

мыслитель
Быть голодранцами ето судьба !!!Ведь испокон веков ета страна у когонибудь чтонибудь просит!!!

Re: Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

как успешные должники от очень хорошей жизни уже попросили продлить срок кредита для Укргаза. Я кстати не против стане квітучою Європейською країною, но мое зомбированное сознание пока не видит того, что европа и московия берут в долг у Украины. И кстати все чаще и чаще говорят про дефолт.
Дефолт ? Ну и что, у твоей ненаглядной расеи уже был один, когда она обгадилась в 98-м со своими ГКО. Что с того ?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

как успешные должники от очень хорошей жизни уже попросили продлить срок кредита для Укргаза. Я кстати не против стане квітучою Європейською країною, но мое зомбированное сознание пока не видит того, что европа и московия берут в долг у Украины. И кстати все чаще и чаще говорят про дефолт.
Дивно, як у тебе поєднується бажання жити у квітучий Європейський країні і постійне намагання цю країну якось принизити, а ту, якій не невигідно, приподнести. Як це поєднується з зловтіханням над українським урядом чи президентом, при цьому ще й переносячи все це на українців взагалі, і одночасно вихваленням московських. Якось одне з іншим не в'яжеться.

gimnast1981

мыслитель

Дефолт ? Ну и что, у твоей ненаглядной расеи уже был один, когда она обгадилась в 98-м со своими ГКО. Что с того ?
Они то обделались -но за 11 лет отмылись !!!А мы со своеи незалежностью ,засрались по уши и дальше продолжаем в том же духе и самое страшное ,что уже начинаем захлебыватса собственными испражнениями !!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

Они то обделались -но за 11 лет отмылись !!!А мы со своеи незалежностью ,засрались по уши и дальше продолжаем в том же духе и самое страшное ,что уже начинаем захлебыватса собственными испражнениями !!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Не варто по собі, судити про інших, тим більш про державу взагалі.

gimnast1981

мыслитель
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

Не варто по собі, судити про інших, тим більш про державу взагалі.
Я ни о ком по себе не сужу!!!Внимательно посмотрите по сторонам и если у вас осталась хоть капля здравого смысла в вашеи свидомои голове(в чем я глубоко сомниваюсь)то вы все поимете сами!!!!И где вы увидели державу ,если кругом одни руины????

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

Я ни о ком по себе не сужу!!!Внимательно посмотрите по сторонам и если у вас осталась хоть капля здравого смысла в вашеи свидомои голове(в чем я глубоко сомниваюсь)то вы все поимете сами!!!!И где вы увидели державу ,если кругом одни руины????
Какие руины ?

Засраность от незалежности не зависит. И в чем, собственно, ваша засранность заключается ?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

:) :) :).
Здається ми з Вами таки у різних країнах живемо. Я бачу багато новобудов, які за останні пару років побудували. Бачу різні яскраві вітрини магазинів, купу дорогих іномарок на шляхах, людей з дорогими мобілками і у яскравому одязі, сміючих дітей біля шкіл і дитячих садочків, хоч і не всюду, але переважно чисті двори будинків і дороги по яким можна їздити. Я не дивлюся на світ через рожеві окуляри, багато чого дійсно у незадовільному стані у цій країні, але ніяк не руїни. Руїни були наприкінці 80-х і до середини 90-х. Може Ви так у тому часі і залишились? Люди такого похилого віку, як у Вас, часто ностальгують, але ж, як правило, щось гарне згадують, а у Вас щось сіри малюнки дитинства у сучастності вбачаються.

МАХ

Active Member

А вы и дальше продолжаете обсырать Украину… я тоже многим чем не доволен.. но я различаю грань между страной, ее правительством, и народом… а вы с упорством хаете Украину, тем самым частично оскорбляете народ... а то что народ сам выбирает правительство которое рушит, доводит к банкротству страну вам не почем… имейте совесть… нужно брать равнение на Израиль… любой еврей тебе и мне глотку готов перегрызть если я что-то скажу на Израиль… а ты… даже низко и омерзительно… а может быть просто печально… носишь паспорт гражданина Украины и в то е время хаешь ее.. ущербное существо перед моими глазами.. таких можно лишь призирать…

Зверху