1 мая

O_____OZ_____Z

Impressionist
Re: Відповідь: Re: 1 мая

А хто каже про порядність? Правоохоронні органи завше були, є, і будуть одним з найбрудніших місць системи. Будь-якої. Але хтось таки має робити цю справу... Питання лиш в тому, чи є це на благо країні, зміцнення її могутності, величі, на благо народу, як в "деспотичній" Росії, чи є це виключно на користь злочинної олігархічної владної верхівки, що лише розкрадає і розвалює останні залишки держави, як це є в "демократичній і вільній" Україні.
Знову казки про якесь високе значення правоохоронніх органів в Російській Федерації.
Там правоохоронців так само використовують для власних потреб різні клани та корпоративні структури.

Припиніть розповідати про благочестивість правоохоронної системи в Росії.
Ця система веде своє коріння з Радянського Союзу.

Припиніть освячувати російський деспотизм, навіть якщо ілюзії які він дарує можно назвати порядком та благом народу.

Їнщі цитати коментувати нехочу. Бо не бачу сенсу порівнювати систему США і Росії - це абсолютно різні поняття.
Так само як різними є поняття "миру", "гармонії", "порядку" для різних народів та релігій.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: 1 мая

Знову казки про якесь високе значення правоохоронніх органів в Російській Федерації.
"Високе" і "важливе" - різні поняття. Не треба їх плутати. ;)
Припиніть розповідати про благочестивість правоохоронної системи в Росії.
Ця система веде своє коріння з Радянського Союзу.
Як і наша. Але різниця разюча.
Припиніть освячувати російський деспотизм, навіть якщо ілюзії які він дарує можно назвати порядком та благом народу.
Тобто "порядок і благо народу" для вас ніщо і ним можна пожертвувати аби тільки не було деспотизму?

O_____OZ_____Z

Impressionist
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: 1 мая

Тобто "порядок і благо народу" для вас ніщо і ним можна пожертвувати аби тільки не було деспотизму?

Так авжеж.

Якщо для вас деспотизм - цілком прийнятне рішення для збереження блага та спокою громадян.

Але ви не уточнюєте громадян якого класу????

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: 1 мая

Але ви не уточнюєте громадян якого класу????
Яка різниця вам до класу, і народу взагалі, коли ви заради "недопущення деспотизму" ладні продати будь-що, від величі держави до добробуту нації?
Державний устрій не має принципового значення, мають значення лише вищі цінності, і якго б порядку вони не вимагали - ми не маємо зупинятись. Інакше все, на що ми будемо здатні - то це лише маргінальні балачки, чим і займаються нинішні депутати-демократи.

O_____OZ_____Z

Impressionist
Мені наприклад наплювати на вищі цінносты людей які не поважають моїх прав на свободу та вибір свого способу життя.
Добробут нації в Росії - це брехня.
Дуже сытый спосыб життя деякої купи людей це дійсно присутнє.

m0rp4

Забанен
Мені наприклад наплювати на вищі цінносты людей які не поважають моїх прав на свободу та вибір свого способу життя.
Мде.... Ставить в противовес призрачную свободу выбора вполне материальному понятию "благополучная жизнь" (которая, кстати, не подразумевает подчинение личностей одному "Я") это конечно мегакруто и по взрослому:lol:. Хотите пример достижения вашей либерастии ("Мені наприклад наплювати на вищі цінносты людей які не поважають моїх прав на свободу та вибір свого способу життя.")? Посмотрите в сторону того что осталось от ЮГОСЛАВИИ. И как там жили при авторитарном правителе Йосифе Броз Тито, и как там живут сейчас (кстати, они наверное его скоро канонизируют). Зачем свобода тем, кто ей распоряжаться НЕ УМЕЕТ!? Зачем граната обезьяне!?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: 1 мая

Для вас ваша особиста ефимерна "свобода вибору" вище за благо держави і всієї нації? Тоді в мене більше немає запитань. Отакі вони нинішні демократи-лібератори... Цілком згоден з попереднім дописувачем.

O_____OZ_____Z

Impressionist
Мені соромно за таких деспотолюбів, як ви.

Буквами все це описувати легше. Тому не думаю що наша дискусія буде мати конструктивні висновки.

Своїм демократо-лібералізмом я цілком задоволений.

Дякую за увагу.

O_____OZ_____Z

Impressionist
Мде.... Ставить в противовес призрачную свободу выбора вполне материальному понятию "благополучная жизнь" (которая, кстати, не подразумевает подчинение личностей одному "Я") это конечно мегакруто и по взрослому:lol:. Хотите пример достижения вашей либерастии ("Мені наприклад наплювати на вищі цінносты людей які не поважають моїх прав на свободу та вибір свого способу життя.")? Посмотрите в сторону того что осталось от ЮГОСЛАВИИ. И как там жили при авторитарном правителе Йосифе Броз Тито, и как там живут сейчас (кстати, они наверное его скоро канонизируют). Зачем свобода тем, кто ей распоряжаться НЕ УМЕЕТ!? Зачем граната обезьяне!?
Зачем эти сотни примеров.

Когда то в Камбоджии избавились от всяких демократов в надежде, что красный Пол Пот даст им все блага коммунизма.

В итоге была вырезана и сожжена живьем третяя часть населения Камбоджии.

Половина земли превратилась в дикие джунгли.

Думаю нам необхлдимо прекратить эти сравнения, а особенно дискуссии о России и о "великом благоденствии" ее народа.

Зверху