Герои Украины. Кто они? Есть, были?

• Автор теми Haup
  • Дата створення

Герои Украины. Кто они? Есть, были?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    78

Haup

козаченько
Люди, мне интересно, кто для кого является героем нашей нации и державы, и вообще есть ли они? И что вы думаете по этому поводу? Если ктото конкретно, то попрошу написать ниже и почему!?

З.Ы. старался сделать нормальный опрос, если он неудачен, то выделите когото конкретно.........

:)

Останнє редагування:

Sim$Dim

бесконечная жесть
Эээ. хыхых.. только не "Бендер" а Бандера...

ЗЫ. Нету у меня героев. Не нужны они мне.

Haup

козаченько
Ой...гггг.....трохи напарол, выбачаюсь..... Остап Бандера(хз че так написал, лагануло меня наверное)

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ну... почти правильно... Только вот Остапом был Бендер, а Бандера - Степан... :)

Haup

козаченько
Сим Дим не напрягай, то ты поришь :) кароче я про Бендеру, тот шо с ОУН-Б...Бендеровци..........

з.ы. Степан Бандера и точка .

Fanat-SS

White Power 88
Досить знущатись над прізвищем людини, яка для України зробила більше, ніж ми усі разом взяті... то так можна перекручувати таких падонків як СТуЛІН, чЛенін... і т.д. Можливо грубо, але думаю, що трохи гумору у напруженій дискусії не завадить:):):)

Fanat-SS

White Power 88
А якщо серйозно, то для мене є героями всі люди , які причетні до прославлення нашої країни у світі різними методами....словом, віршами, зброєю,працею, мітингами та революцією

Fanat-SS

White Power 88
Почнемо з Б. Хмельницького: видатна історична постать, яка в дуже напруженні і скрутні часи для України робила все, що було в його силах для збереження вільного незалежного козачества. Ми його сини і маємо в своїй крові любов до свободи, яка передається від покоління до покоління. Він був дуже мудрою і мислячою людиною, яка завжди могла знайти компроміс у скрутному становищі. Проте , вважаю, що зробив велику помилку, що побратався з Москвою, яка вбачала в волелюбних українцях нічого більшого як холопів.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Haup, тебе строгий выговор.. Буду добиватся понижения тебе рейтинга.
Ты забыл про БАБУ ПАРАСКУ !!!! :)

ЗЫ. Шутю конечно... ато вдруг нету чувства юмора...

Зверху