Вы - вся страна?!Вся страна ждет объяснений от Тимошенко, а она отмалчивается. Кремль удивляется почему Украина радуется подписанному контракту, т.к. знает, что он экономически не выгоден для державы.
Стосовно добрив.. хто вам сказав, що їх використовують безконтрольно?... Навіть навпаки… всі намагаються заощадити на таких витратах… і с/г, це не гарбузи і дині… в першу чергу це зерно… до речі яке досить низької якості, через малу обробку! І якщо ви думаєте, що після того як зникнуть національні хім. Заводи, стане легше жити… ви помиляєтесь… відбудеться приватизація, частіше з іноземним капіталом… і далі будуть травити… лише ціна виросте до європейської на добрива і все… що спричинить ріст і цін на продукти першочергового вжитку… До речі, хім.. заводи не лише добрива випускають… і як мені відомо, на Сумихімпромі, російська компанія збираються будувати ще два цеха по виробництву сірки… від чого всі дерева навколо стоять чорні… тому знищена буде лише національна хімічна промисловість, що працює на бюджет… Стосовно їжі… краще не дивитися що с/г більше чи менше удобрює… ви подивіться що ми їмо.. одні Е105, Е104, Е225, Е301… і навіть Е224.. що заборонений … а молочні продукти.. всі з пальмової олії.. принаймні згущене молоко не знайти без рослинного щиру… а що з м’ясними виробами? Враховуючи ціну на м'ясо, принаймні живої ваги приблизно 20 грн.… а ринку напевне менше 60 не знайти… тоді можна сказати що ковбаса з нормального м’яса дешевше ніж 120-150 грн. коштувати не може… а зараз взагалі, коли долар піднявся, і припинили ввозити польське м'ясо, важко знайти нормальну ковбасу… (на деяких м'ясокомбінатах, не буду називати, дійшли до того що приймають вже пропавши м'ясо… в якому вже навіть черви завелися…)… тому якщо вам попалась соєва ковбаса, радійте… це краще ніж сирокопчені ковбаси з красителем… тому закриття хімічної промисловості ситуації в продовольчих товарах не змінить… тут потрібна національна політика… держава повинна взяти с/г в свої руки, щоб зменшити посередників, тим самим зробити с/г рентабельним…В некоторых европейских странах вода из колодцев непригодна для питья из за нитратов и гирбицидов которыми она отравленна.В Украине уже к этому и идет. 5 лет назад можно было безопасно есть……
Ціна досить необ’єктивна… 20% скидка покривається рівномірно транзитом… тому ми як і Європейські країни, вже на ринковій ціні… яка вирахуване без урахуванням відстані (транзиту)… що нам, що Угорщині.. ціна одна.. тому ми безумовно в програші.. одне що може радувати, так це те що прибрали РосУкрЕнерго і не що ми залишилися з трубою… надовго?... Тимошенко, вже давно не нацик… вона вже давно прогнулась під Кремль… згадую Ющенко з національною зрадою і приказку « нема диму без вогню»…Сколько можно спорить о цене на газ. Справделива? -….
.
Max! Ваши слова - пена о которой я писал выше. Если вы от "вражеской" страны ждете справедливых цен - Вы неадекватная личность, уж простите.Ціна досить необ’єктивна… 20% скидка покривається рівномірно транзитом… тому ми як і Європейські країни, вже на ринковій ціні… яка вирахуване без урахуванням відстані (транзиту)… що нам, що Угорщині.. ціна одна.. тому ми безумовно в програші.. одне що може радувати, так це те що прибрали РосУкрЕнерго і не що ми залишилися з трубою… надовго?... Тимошенко, вже давно не нацик… вона вже давно прогнулась під Кремль… згадую Ющенко з національною зрадою і приказку « нема диму без вогню»…
Піна – структурована дисперсна система, що складається з бульбашок газу – дисперсна фаза, які розділені тонкими плівками рідини – дисперсійне середовище. Але давайте по суті, а не давати свої оцінки коментарів інших…. Читати їх ніхто вас не змушує, так само як мені ніхто не забороняє їх писати… (можливо в визначенні піна, ви помітили слово газ, тому і приліпили його в цю тему)…Max! Ваши слова....
Вот объясните мне, кто ему не дал посмотреть договора?? Между прочим - это его Секретариат взял и кинул полный текст документов в инет - а это штрафы для страны и не малые, прописанные в соглашении.Скажіть, будь ласка, що це за конфіденційність, що це за ігри з народом? В якій ще державі світу може бути ситуація, коли Президент країни не має змоги ознайомитися документами міждержавного значення?
Вы мну извените, но если наш Химпром порежут на части, то Вы не то, что арбузы не сможете есть, Вы даже дышать в Сумах не сможете воздухом. Кто будет следить за этими всеми отходами от производства, которые зачастую наааааамного опаснее, чем сами химикаты?...В некоторых европейских странах вода из колодцев непригодна для питья из за нитратов и гирбицидов которыми она отравленна.В Украине уже к этому и идет. 5 лет назад можно было безопасно есть и дыни и арбузы в любом количестве,а сейчас спроси кто не травился этим?
Да, я радуюсь тому что химическая пром. порежут на металлолом.Да я радуюсь что С/Х меньше достанется удобрений.Что по мне так я бы давал бы вышку таким уродам что применяют безконтрольно эту отраву.
И даже если придется тяжело я все равно буду радоваться тому что земля на которой я живу будет чистой и не будет напоминать полигон химических испытаний.
Да мне нравится земля на которой я живу и я считаю что те ,кто что бы заработать лишний миллион преврашают эту землю в отраву ,просто продают свою родину.(может быть не свою,а нашу? Кто знает где ихняя родина)
Это как в том анегдоте А вы походите по рынку и поторгуйтесь!Не,говорить что Тимошенко предала интересы Украины нельзя.Потому что на эти самые интересы ей попросту наплевать Она действовала и действует исключительно исходя из ЛИЧНЫХ интересов,хотя пенять ей за это нельзя,так как из своих интересов исходят большинство политиков...А на Украину им глубоко наплевать,власть их интересует и все хорошее,что с ней связано...