Who is Mr. Путин ?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Who is Mr. Путин ?

А какая разница, сколько б Вы не злословили и не сплетничали по этому поводу, это никаких проблем в Украине не решает :)
Во-во, важко і не погодитися. Саме проблеми в Україні. А коли цей "святоша" (агент "Михайлов") приїздить до нас не як гість, а як "пахан", щоби показати, хто реально тут господар, коли своїми діями та проповідями загострює і без того непрості стосунки в українському суспільстві. то я (громадянин цієї країни) маю повне право висловитися про нього критично. Як Ви там казали?
Чем чужую церкву дерьмом поливать - гордыню свою тешить, лучше у своей фасад отремонтируйте, а то ведь без слёз не взглянешь...
Отож, що чужої. Тому нехай ієрарх чужої церкви їде до себе в чужу країну і спочатку там продемонструє, що він є взірцем благочестя (якщо це в нього вийде, бо минулі "заслуги" навряд чи це дозволять), а свої проблеми ми без нього будемо розв'язувати.
Мне не нравятся облупившиеся фасады некоторых церквей УПЦ КП и я уверен, что происходит это в т.ч. и от того, что ее прихожане вместо того, чтобы в свою церковь сходить, купленной свечкой ее поддержать, толкают тут зажигательные речи о том какая церковь Московского Патриархата плохая :)
Вже з одним форумчанином про це балакав. Тут не вистачає великого і жирного "ИМХО". Бо так безапеляційно говорити про мене, зовсім мене не знаючи (не бачивши, як я купую свічки та підтримую тим свою церкву :)), погодьтеся - не зовсім коректно.
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Who is Mr. Путин ?

Во-во, важко і не погодитися. Саме проблеми в Україні. А коли цей "святоша" (агент "Михайлов") приїздить до нас не як гість, а як "пахан", щоби показати, хто реально тут господар...
Что-то не заметил, чтобы в церквях УПЦ МП молились из под палки :)
Так же как и католической, униатской и многими другими :)
...Тут не вистачає великого і жирного "ИМХО". Бо так безапеляційно говорити про мене, зовсім мене не знаючи (не бачивши, як я купую свічки та підтримую тим свою церкву :)), погодьтеся - не зовсім коректно.
Во-первых все что пишется на форумах и так только "имхо" и ни Вы, ни я в этом плане не исключение, а во-вторых непонятно с чего Вы взяли, что я имею в виду именно лично Вас, тут таких много :)

Но вернемся к нашем баранам, то бишь к Путину. При всей разности подходов не могу не согласится с Штейном: пока в этой стране преобладают ура-патриотические терпилы - любители, сидя в тепле в светле, порассуждать, что у них то украли, это отобрали, и какой Путин весь из себя плохой, вместо того чтобы априорно считать свою Страну лучшей на свете, вне зависимости от того, что о ней говорят Путин или еще кто-нибудь, и украинская независимость, и украинская государственность есть трости ветром колеблемые. Потому как, на мой взляд, подмена любви к своей Стране нелюбовью к чужой выглядит скорее, как комплекс неполноценности нежели патриотизм или национализм...
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Who is Mr. Путин ?

Что-то не заметил, чтобы в церквях УПЦ МП молились из под палки :)
А я хіба сказав, що там моляться "з-під палки"? Я мав на увазі інше - весь час УПЦ МП стверджує, що вони є цілком незалежною церквою. Реально ж все не зовсім так. І інавгурація Януковича показала, хто є реальним господарем в "автокефальній" УПЦ МП.

Так же как и католической, униатской и многими другими
Так, римська церква не є традиційною для України. Але ж вона і не претендує на місце провідної :). А може й наведете приклади, коли ієрарх РКЦ дозволяв собі брутально втручатися у внутрішні справи нашої держави? А УГКЦ є традиційно українською - її духівництво не припускається до антиукраїнських дій, заснована вона тут, в Україні, в Україні і перебуває нині.

Но вернемся к нашем баранам, то бишь к Путину. При всей разности подходов не могу не согласится с Штейном: пока в этой стране преобладают ура-патриотические терпилы - любители, сидя в тепле в светле, порассуждать, что у них то украли, это отобрали, и какой Путин весь из себя плохой, вместо того чтобы априорно считать свою Страну лучшей на свете, вне зависимости от того, что о ней говорят Путин или еще кто-нибудь, и украинская независимость, и украинская государственность есть трости ветром колеблемые. Потому как, на мой взляд, подмена любви к своей Стране нелюбовью к чужой выглядит скорее, как комплекс неполноценности нежели патриотизм или национализм...
Можете вважати це комплексом меншовартості, я Вас не буду ні в чому переконувати. Хоча практика свідчить зворотнє - коли хтось відчуває невпевненість в собі, то він і припускається безпідставної агресії. Чи то це позастатутні відносини в армії, коли особа виключно для самоствердження починає принижувати честь і гідність інших, чи то ось такі постійні нападки на сусідів (як то робить Росія), щоби переконати самих себе в своїй величі.
Скажіть, а коли Ваш сусіда постійно буде паскудити Вам під двері, Ви також будете йому приязно посміхатися, щоби люди не подумали, боронь Боже, що Ви комплексуєте, чи все таки скажете йому парочку не вельми приємних, але справедливих слів? :)
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Who is Mr. Путин ?

...Скажіть, а коли Ваш сусіда постійно буде паскудити Вам під двері, Ви також будете йому приязно посміхатися...
Все зависит от характера паскудства - на дейсвие я всегда стараюсь ответить действием, но ходить и всем плакаться какие они плохие, а, тем более, ставить главной своей задачей их неблагополучие, вопреки своим интересам, точно не стану :)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Who is Mr. Пут

Все зависит от характера паскудства - на дейсвие я всегда стараюсь ответить действием
Во, ми вже близько до предмету суперечки. :) Виявляється, що "все зависит от характера паскудства"! :)
А про "характер" вже говорили немало, і цитати наводили, і посилання. У нас з Вами різний підхід. У мене викликають обурення слова кремлівської зграї на чолі з "гномом" (починаючи від "філософа-інтелектуала" Дугіна, закінчуючи людиноподібним Кадировим-джуніором) щодо моєї країни на кшталт "это и не страна совсем", "необходимо начать войну с Украиной", "перенацелим ракеты", "заберём Крым", "вернём Севастополь". Я стверджую, що так говорить не брат, не друг, а лише ворог, і що Україна після цього має право на відповідні висловлювання і дії.
Ви ж не знаходите в словах "друзів" та "братів" нічого страшного, а мої обурення називаєте "проявом комплексу меншовартості". Що ж, кожен діє через свої переконання, кожен ладен обирати те, що йому ближче.

... а, тем более, ставить главной своей задачей их неблагополучие, вопреки своим интересам, точно не стану :)
Це Ви знову не про мене, а про якогось там віртуального "русофоба", яких тут багато? Але якщо все ж про мене, то, будь ласка, хотілось би побачити посилання на мої пости, де я бажав комусь "неблагополучия" :).
 

HNIW

Member
Несмотря на тонны здешней ядовитой слюны, прийми Путин участие в прошедших выборах был бы президентом нЭньки:)
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Who is Mr.

...У мене викликають обурення слова кремлівської зграї на чолі з "гномом" (починаючи від "філософа-інтелектуала" Дугіна, закінчуючи людиноподібним Кадировим-джуніором) щодо моєї країни на кшталт "это и не страна совсем", "необходимо начать войну с Украиной", "перенацелим ракеты", "заберём Крым", "вернём Севастополь". Я стверджую, що так говорить не брат, не друг, а лише ворог, і що Україна після цього має право на відповідні висловлювання і дії...
Но не себе в ущерб. Снижение товарооборота с Россией за последние 5 лет почти в три раза говорит само за себя. И это пока, к сожалению, единственный результат. Только не говорите, что 5 лет назад российское руководство вело себя как-то по другому, и вдруг ни с того, ни с сего резко переменилось к Украине :)
...Це Ви знову не про мене, а про якогось там віртуального "русофоба", яких тут багато?...
Именно так. Любителей порассуждать, как будет замечательно, когда у соседа корова сдохнет, вместо того, чтобы доить свою, тут предостаточно :)

P.S. чтобы не продолжать пустой флейм, пожалуйста еще раз прочтите вот пост Штейна - там уже есть ответы на все вопросы, в т.ч. и риторические. Я же могу от себя добавить только одно: пустопорожнее злословие в адрес России, её руководства, церкви и самих русских никаких украинских проблем не решает, к тому же злословие суть есть гордыня, а этого не поощряет никакая церква: ни русская, ни украинская, ни какая другая :)
 
Останнє редагування:
омг.18-21 года вспомню.Омг сколько душ убитых мне просто таки кричат н.й московитов.
 

mangust

патріот
Відповідь: Who is Mr. Путин ?

Путін збудував собі маєток вартістю $1 млрд. Відео

У всесвітній мережі з'явились зображення маєтку Володимира Путіна, який глава уряду будує під Новоросійськом. Вартість майже закінченої резиденції сягає близько 1 мільярда доларів США. Про те, що російський прем'єр зводить собі розкішний палац, Дмитру Медведєву наприкінці грудня 2010-го повідомив підприємець Сергій Колесников.

Звернення бізнесмена викликало широкий суспільний резонанс. Зазначимо, що за інформацією російських ЗМІ, автор викривального листа є бізнес-партнером санкт-петербурзьких друзів Володимира Володимировича, повідомляє Телеканал новин 24.
 
Зверху