Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Who is Mr. Путин ?
Во-во, важко і не погодитися. Саме проблеми в Україні. А коли цей "святоша" (агент "Михайлов") приїздить до нас не як гість, а як "пахан", щоби показати, хто реально тут господар, коли своїми діями та проповідями загострює і без того непрості стосунки в українському суспільстві. то я (громадянин цієї країни) маю повне право висловитися про нього критично. Як Ви там казали?А какая разница, сколько б Вы не злословили и не сплетничали по этому поводу, это никаких проблем в Украине не решает
Отож, що чужої. Тому нехай ієрарх чужої церкви їде до себе в чужу країну і спочатку там продемонструє, що він є взірцем благочестя (якщо це в нього вийде, бо минулі "заслуги" навряд чи це дозволять), а свої проблеми ми без нього будемо розв'язувати.Чем чужую церкву дерьмом поливать - гордыню свою тешить, лучше у своей фасад отремонтируйте, а то ведь без слёз не взглянешь...
Вже з одним форумчанином про це балакав. Тут не вистачає великого і жирного "ИМХО". Бо так безапеляційно говорити про мене, зовсім мене не знаючи (не бачивши, як я купую свічки та підтримую тим свою церкву ), погодьтеся - не зовсім коректно.Мне не нравятся облупившиеся фасады некоторых церквей УПЦ КП и я уверен, что происходит это в т.ч. и от того, что ее прихожане вместо того, чтобы в свою церковь сходить, купленной свечкой ее поддержать, толкают тут зажигательные речи о том какая церковь Московского Патриархата плохая