Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Связь от компании "Интертелеком" теперь
Если у вас частые обрывы то спешу предположить что у вас PCMCI-модем (тонкий продолговатый модем, 90% которого всовывается в ноутбук-объяняю на всякий случай может кто-то не знает что это есть такое). Предположение основано на личном опыте - подключал много людей и не только на ИТ: PCMCI-модемы везде сами собой рвут связь (из тех что были проданы), толи плохой контакт, толи у них мозги кривые, толи ещё что-то, но статистика вещь упрямая... Я прав - такой у вас модем:?:Шановний, а ви хто, що втручаєтесь у розмову двох людей? Хто ви такий, щоб судити про мою криворукість? Не багато ви на себе берете, щоб таке казати?
У мене претензії до якості зв'язку, якщо вам вже так хочеться втручатись у чужі справи. Постійне переривання набридає.
Якщо проблема не у зв'язку, а в програмному забеспеченні модему, то не можу зрозуміти, чому на офісі не дають або хоча б не радять встановити інше. Чи це не входить у варість абонплати?