Жалобы на модераторов и администрацию форума.

  • Автор теми Мефистофель.doc
  • Дата створення

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
:)
"Провокування флейму" - вкинути у розмову якусь провокативну заяву, яку інші співрозмовники сприймуть за маячню і почнуть спростовувати.
Приклад - дивитись вище. Ну, ви зрозуміли :giggle:
 

VIB

vib : bash
Модератор
Прохання до учасників: не слід так реагувати на провокаційні заяви, метою яких є роздмухування флейму. Не допомогайте тролям.
 

Арс

New Member
Я прошу прощения у меня украли велосипед мне посоветовали написать везде я так и сделал. Но по видимому так делать было нельзя и модератор удалил все мои темы. Пожалуйста восстановите тему где в какой рубрике можно. За ранее Вам благодарен. Отпишитесь что бы я знал о Вашем решении .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Кто нибудь мне ответит ???
Ви б писали у якусь іншу тему, наприклад до , бо питання до цієї ("Жалобы на модераторов и администрацию форума.") немає ніякого відношення.
Ну а взагалі, ось тема: " ". Розділ " ". Гадаю, у розділі " " теж можна, але то вам треба у модератора ( ) того розділу спитати ( листа написати, а не у темі, яка просто першою на очі попалась ).
 

Витарина

Active Member
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, по какой причине были удалены все сообщения в теме без предупреждения. Заранее спасибо!
 
Зверху