N
niranjan
Guest
Відповідь: Ответ: Подвиг Луценко или как Хулиганы власть получают
Абсолютно підтримаю пропозицію про третій варіант опитування, бо дивно виглядає, коли країною керують бувші наперсточники - нині кримінальні авторитети, або ж глупі-рецидивісти-крадії шапок, які не те що розмовляти культурно не вміють, але й писати грамотно не можуть, то не підіймається стільки гвалту, хоча всі знають, що країна під владою професіоналів-крадіїв, а тут одразу : і неадекватність людей, і невміння підібрати команду, і нездатність реформувати країну... А де ж ці крики були рік-півроку тому ? Власне не стільки вражає така позиція, а те, що стільки шуму піднялося майже з порожньої теми, і я тут ненароком подумав, що дехто з наших форумчан мабуть є олігархами, які бояться реприватизації - жарт, а то ще скажете...
Частково підтримую : чому частково, тому, що шкода, що Луценко повівся на провокацію, бо така вже манера у Черновецького - побільше епатажу та клоунади, щоби за цією ширмою робити свої справи... Треба було потерпіти його вихідки та додати усіх зусиль, щоб скоріше припинити повноваження Київського мера законними шляхами. Додам, що це ще один з кроків по дескридитації уряду вцілому, бо як же дружно та одними й тими ж гаслами закричали всі біло-голубі і червоні, а зв'язок Черновецького з ПР усім відомий, та в принципі тут і не треба їм давати команду "фас", вони й самі чекають найменшого промаху...луц молодец.респект
и по опросу я бы добавил третий вариант.
3.Может ли уголовник (рецедивист) быть примьером министром
Абсолютно підтримаю пропозицію про третій варіант опитування, бо дивно виглядає, коли країною керують бувші наперсточники - нині кримінальні авторитети, або ж глупі-рецидивісти-крадії шапок, які не те що розмовляти культурно не вміють, але й писати грамотно не можуть, то не підіймається стільки гвалту, хоча всі знають, що країна під владою професіоналів-крадіїв, а тут одразу : і неадекватність людей, і невміння підібрати команду, і нездатність реформувати країну... А де ж ці крики були рік-півроку тому ? Власне не стільки вражає така позиція, а те, що стільки шуму піднялося майже з порожньої теми, і я тут ненароком подумав, що дехто з наших форумчан мабуть є олігархами, які бояться реприватизації - жарт, а то ще скажете...