Великие украинцы

Хто на Вашу думку повинен очолити список великих українців

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    141
R

Radianta

Guest
Ответ: Великие украинцы

С улыбкой на лице смотрю на ведущего и главного продюсера этого проекта))
украинцы, гг

Serg_T

Забанен

во во .... имхо проэкт себя исчерпал.... и причем тут свобода слова? Депутатам что, роты закрывают? Или им задают вопросы обычные люди? Простая пиар акция.... и "справжний" украинец у руля ))) гггг. А самое интересное - во время передачи говном поливают друг друга,а после эфира бегут друг другу краба жать, твари.

Serg_T

Забанен

"Шева" - по-єврейски означає сім (число, вважається магічним).
Наводить на роздуми.

Chit

Герой нашего времени

мне просто ради интереса, почему среди великих украинцев нету Петлюры?он помоему достаточно зделал для украины

Serg_T

Забанен

вроде есть но не в 10.

Kramar

Іван Богун

Симон Петлюра серед великих українців:

Serg_T

Забанен

Шустера там тільки не хватає.. а так є всі )))))))

R

Radianta

Guest

Мой выбор: Хмельницкий
интересно туда хоть кто-то звонит???

mangust

патріот
Відповідь: Великие украинцы

А який сенс туди дзвонити? Без корегування головних продюсерів найбільш московського телеканалу необійшлося і не обійдеться.Чи мижливо хтось вважае що Амосов і Лобановський ,яки потрапили до десятки,набрали більше голосів за Шухевича і Мазепу,які посіли 11 та 12 місця?Просто продюсери каналу вирішили що Бандери і Хмельницького буде досить.
Стосовно Великіх.Відповісти на це питання доволі складно,бо суспільство до оцінення особистостей підходить за різними критеріями,і сприймає історію в залежності від своїх політичних переконань.
Великим Українцем повинен стати той,з особистістю якого у світі складається уява про Україну і українців,як націю;з іменем якого у людей асоціюється споконвічна боротьба українського народу за незалежність;борець за свободу і люблячий патріот своєї батькивщини.

R

Radianta

Guest

Я имела в виду, почему так долго уже существует этот проект и продолжает своё существование...эта тема уже не актуальна, кто хотел проголосовать уже проголосовал. ИМХО

Зверху