Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Ковидным больницам Сум не хватает аппаратов ИВЛ и CPAP
Новая ковидная волна оказалась намного агрессивнее предыдущей - в сумских стационарах много пациентов с тяжелым течением болезни. «На сегодня уже есть потребность в дополнительных аппаратах ИВЛ и CPAP, - сообщила 11 октября на совещании в мэрии начальник горздрава Елена Чумаченко. - Пациенты нуждаются в подключении к этому оборудованию, в том числе - для CPAP-терапии».

По этому поводу мэр Александр Лысенко дал поручение горздраву подготовить предложение на профильную и планово-бюджетную комиссии - о выделении необходимых средств.
Куди поділись ті, що з великою помпою закупали минулого року? чи їх тільки на папері закупали ? чи важкохворих набагато більше ??
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach

Все ще попереду (((
Це третя хвиля, у північних "братів" вона вже перейшла в четверту ((( кожна все вище ...

You must be registered for see images attach
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images
Наразі «Клінічна лікарня №5» урядовою постановою визначена провідним міським закладом для госпіталізації хворих на COVID-19. У закладі працює 5 інфекційних відділень, які заповнені на 100%., – це 280 ковідних пацієнтів.
 

LevAris

Well-Known Member
Сумскую область отнесли к красной зоне карантина, ограничения вступят в силу с 23 октября.
 

d324co

Well-Known Member
Приїхали...
"особые молитвы о помощи Божией в преодолении коронавирусной болезни" при великому скупченні наріту зробили свою справу
 

d324co

Well-Known Member
Обмеження не будуть застосовуватися.... а будут ли рестораны проверять посетителей? конечно же нет.
Будут. Ибо :
Без ковид-сертификата в кафе и магазине
Еще один "популярный" штраф выписывают за посещение заведений общепита, торговых центров, спортзалов людьми без "зеленого" ковид-сертификата или отрицательного ПЦР-теста.

Такой штраф грозит собственникам заведений. Им придется заплатить от 17 000 до 34 000 гривен. А вот посетителя просто выведут за пределы магазина или кафе. Ему грозят разве что угрызения совести
Конкуренты с радостью настучат, власти с радостью проверят и оштрафуют, ибо это легко и статистика "принятых мер" позитивна...
Понятно, что есть неприкасаемые с надёжной крышей, им только выгода от того, что простых драконят, но это особый разговор и особые цены.
 

d324co

Well-Known Member
У четвер, 21 жовтня, в Україні ввели . Йдеться про потяги, автобусах і літаках.

Як відомо, вони поширюються на «жовту», «помаранчеву» і «червону» зону і для проїзду у пасажира повинен бути сертифікат або негативний ПЛР-тест (термін дії 72 години) або тест на антиген.

Крім пасажирів вакцинованими або з тестом повинні бути і водії. На дітей ця вимога не поширюється.

В «Укрзалізниці» уточнили, що у пасажирів паспорт, квиток і COVID-сертифікат або тест. У разі відсутності у пасажира доказів COVID-безпеки, провідник може не пустити його на поїзд.

Також дотримання карантину на транспорті контролюватиме поліція. Правоохоронці мають право проводити вибіркові перевірки наявності у пасажирів і водіїв COVID-документів.

Всі деталі нових правил для перевізників і пасажирів - з інфографікою на сайті і в телеграм-каналі.

Нагадаємо, експерт розповів, невакцинованих пасажирів.
 
Зверху