Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
антиваксерам на заметку:


между прочим, уж его то кололи не чем попало ...
 

d324co

Well-Known Member
15:32 / 19 октября 2021
У селі Клишки на Шосткинщині відбулася знаменна подія – освячення нового купола на Свято-Покровському храмі. На урочистий захід прибули священнослужителі з різних міст. Літургію очолив архієпископ Конотопський і Глухівський УПЦ Роман, пише
You must be registered for see images attach

Усі без масок, про безпечну дистанцію і кури не шепчуть... Сумщина на порозі червоної зони - та піхуй...
 

d324co

Well-Known Member
На Сумщині готуються ввести локдаун: озвучено прогноз
19:00 / 19 октября 2021

Поточного тижня червону зону можуть розширити.
За словами керівника Центру економіки охорони здоров’я Київської школи економіки Юрія Ганіченка, під загрозою є чотири області. Йдеться про Житомирську, Луганську, Сумську та Харківську області.
За словами експерта KSE, перші три з них показують досить критичну динаміку.
Нагадаємо, що заостанню добу, 18 жовтня, у Сумській області коронавірус виявили у 700 людей. Від ускладнень хвороби за добу померли 28 людей.
Наразі з активним діагнозом “коронавірус” в області — 10 041 людина. Це на 392 людини більше, ніж напередодні. За весь час пандемії коронавірус на Сумщині зафіксували у 94 030 людей, з яких 1629 людей померли. Одужання підтвердили у 82 360 жителів області
 

d324co

Well-Known Member
У Сумах готуються до змін у пасажирських перевезеннях
21:43 / 19 октября 2021

В іншу область з 21 жовтня можна буде виїхати тільки з COVID-сертифікатом або результатом тестування, бо набирає чинності Кабміну. Запрацюють обмеження для пасажирів, що переміщуються між областями автомобільним, залізничним чи авіатранспортом, пише .
На міському автовокзалі зо два десятки рейсів, які курсують не тільки за межі Сумщини, а й до Польщі та Росії. Серед опитаних кореспондентами Суспільного пасажирів жоден не знав, що від післязавтра, аби поїхати в іншу область, треба мати документ про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту.
“Ні, ми ще не знаємо, нас іще не попередили”, – говорить пасажирка Валентина Підлісна.
Водії міжобласних рейсів від спілкування відмовилися, сказали тільки, що самі вакциновані. Заступник гендиректора автовокзалу каже: зараз готуються до змін у правилах перевезень.
“Для інформування громадян по гучномовцю будемо оголошувати необхідні умови для поїздки на міжобласних маршрутах. Крім того, ми ведемо перемовини із медичним центром вакцинації, щоб 21-22 числа відкрити пересувну бригаду, яка змогла б тестувати тих пасажирів, які прийдуть без наявності тестів. В перспективі ми хочемо організувати пункт для проведення експрес-тестів. Здав аналізи – через 15 хвилин отримав довідку”, – говорить заступник гендиректора ТОВ “Сумиоблавтотранс” Микола Попов.
На пресконференції в обладміністрації 19 жовтня начальник одного з управлінь Нацполіції Сумщини Дмитро Заремба сказав, що сумські поліціянти готові до контролю за пасажирськими перевезеннями.
“Зараз Нацполіцією розроблений відповідний додаток, який фізично закачаний на планшет, яким постійно користуються працівники Нацполіції. При наявності QR-коду працівники поліції генерують його і мають доступ до всеукраїнської бази, де ідентифікують відповідний документ”, – розповідає Дмитро Заремба.
Згідно з постановою Кабміну, якою вводяться обмеження в транспорті, карати будуть перевізника, якщо його пасажир не матиме щеплення або документ про негативний ПЛР-тест.
 

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Серед опитаних кореспондентами Суспільного пасажирів жоден не знав, що від післязавтра, аби поїхати в іншу область, треба мати документ про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту.
“Ні, ми ще не знаємо, нас іще не попередили”, – говорить пасажирка Валентина Підлісна. Врёт как дышит тётка...Я по поводу поездки звонил в фирму-перевозчик-сразу же сказали-в первую очередь иметь на руках 72 часовой ПЦР тест...
 
Зверху