Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Британские ученые заявили о падении эффективности вакцин против коронавирусной инфекции. Об их исследовании пишет Bloomberg.

По словам специалистов, существующие на текущий момент вакцины против привычных вариантов коронавируса показывают низкую эффективность против «дельта»-штамма. Они высказали мнение, что вирус активно распространяется не только среди непривитых, но и среди тех, кто уже прошел вакцинацию.

По оценке ученых, эффективность вакцин в стране снизилась с 64 процентов до 49, а уровень способности вакцин защищать людей от разных видов COVID-19 упал с 83 до 59 процентов. По этой причине, подчеркивают авторы исследования, странам необходимо начать разрабатывать новые вакцины против мутаций коронавируса, так как антитела, вырабатываемые после ввода пациентам уже существующих вакцин, становятся менее эффективными.
)))
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Через дельта-штам спалах коронавірусу може початися через пару тижнів – Радуцький

6 серпня 2021, 02:58


В Україні дійсно протягом пари тижнів , оскільки дельта-штам стрімко поширюється по країні.
Про це заявив народний депутат, голова профільного Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування у своєму .
Він підтвердив прогноз, який зробила Київська школа економіки (КШЕ) і зазначив, що він збігається з прогнозом МОЗ.

«Головна причина спалаху - поширення штаму «Дельта». В Україні вже підтверджено близько 150 випадків. Останнє дослідження, проведене в Китаї, доводить: концентрація вірусу в крові інфікованої людини в разі штаму «Дельта» в тисячу разів більше, ніж китайським штамом. Тому у хворого набагато більша ймовірність інфікувати інших людей» - підкреслив нардеп.
Радуцький також нагадав, що дельта-штам має високий рівень заразності, більш важкі симптоми та дуже небезпечний.
Нагадаємо, згідно з прогнозом КШЕ, в найближчі два тижні в Україні . У 20 регіонах України неухильно збільшується число госпіталізацій і виявлених випадків захворювання.
У МОЗ заявили, що . При цьому в Україні на сьогодні відразу в п'яти областях Динаміка госпіталізацій хворих з коронавірусом в «зеленій» зоні карантину.
У «Слузі народу» не виключили, що в Україні для боротьби з поширенням коронавірусу. Це може статися в кінці літа - початку осені 2021 року.
You must be registered for see images attach
 

d324co

Well-Known Member
У США від коронавірусу помер ведучий-антивакцинатор

УШтатах помер від коронавірусу теле- і радіоведучий Дік Фаррел, який закликав своїх слухачів не вакцинуватися від Covid-19.
Про це The Guardian.
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Ну, вот, собственно -
Німецький виробник вакцин BioNTech підвищив свій прогноз продажів вакцини проти COVID-19 в цьому році до 15,9 млрд євро ($18,7 млрд). Як пише , раніше компанія прогнозувала виручку в 12,4 млрд євро у 2021 році.

BioNTech і її партнер Pfizer підписали контракти на поставку близько 2,2 млрд доз своєї двохдозової вакцини Comirnaty цього року і понад 1 млрд доз у 2022 році і надалі.

Вакцина проти коронавірусу має усі шанси, щоб стати одними з найбільш продаваних ліків всіх часів
Хто нибудь ещё сомневается???
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
так що хз чим вас там чіпують:

12.08.21 10:03
Скептично налаштована в питанні імунізації медсестра в Німеччині ввела фізрозчин замість ковідної вакцини понад 8 тисячам осіб, - Reuters

У Німеччини медсестру Червоного Хреста підозрюють у тому, що замість вакцини від COVID-19 вона вводила людям так званий фізіологічний розчин - водний розчин кухонної солі.
Як пише , тепер влада просить тисячі людей зробити ще одне щеплення, інформує із посиланням на
Як з'ясувало поліцейське розслідування, на початку весни в центрі вакцинації у Фрісландії - сільському районі недалеко від узбережжя Північного моря - жінка "прищепила" сольовим розчином близько 8 600 людей.
Хоча ця рідина нешкідлива, в березні і квітні в Німеччині вакцинували в основному людей похилого віку, тож ризик захворіти на COVID-19 - потенційно смертельне вірусне захворювання - для неправильно щеплених може бути особливо високий.
Мотив медсестри до кінця незрозумілий. Однак, за словами слідчих, в соціальних мережах вона скептично висловлювалася про вакцини.
 
Зверху