Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
2020.11.25ЗАРАБОТАЕТ УЖЕ ЗАВТРА: В УКРАИНЕ ВВОДЯТ НОВЫЙ СПОСОБ ВЫЗОВА "СКОРОЙ"

С завтряшнего дня заработает контакт-центр, с помощью которого можно будет вызвать мобильную бригаду для забора образцов у пациентов с подозрением на коронавирус. Об этом рассказал глава Минздрава Максим Степанов.
"С завтрашнего дня мы запускаем в тестовом режиме (конечно, потом это перейдет на постоянную основу) такую функцию, чтобы любой человек мог заказать вызов мобильной бригады непосредственно в контакт-центре. Если у вас есть проблемы с вызовом мобильной бригады, вы звоните в контакт-цент, мы уже связывается с местом, решаем эту проблему, чтобы на месте вам позвонили и вызвали бригаду", - рассказал министр.
При этом он считает такой алгоритм "не очень хорошим", поскольку пациенту придется дольше ждать.
Степанов напомнил, что сейчас работает всеукраинский контакт-центр по помощи больным с COVID-19. За прошедшую неделю этот контакт-центр обработал 43318 звонков.
 

d324co

Well-Known Member
абмін і Офіс президента обговорюють два варіанти запровадження суворого карантину. У кращому випадку його розпочнуть після Нового року, гіршому – вже з 20 грудня.

Про це повідомляє з посиланням на поінформовані джерела, близькі до переговорів. «Варіант локдауну дійсно обговорюється зараз в Кабміні і Офісі президента. Поки розглядається два варіанти в залежності від того, якою буде статистика захворюваності. У «лайтовому» варіанті нам запропонують локдаун після Нового року, на три тижні, якраз на час новорічних канікул. Але, якщо кількість нових випадків буде рости, локдаун може бути введений вже з 20 грудня і тоді він захопить новорічні свята», – розповів журналістам співрозмовник.
 

Glucker

Здесь был статус
Тобто, якщо кількіть нових випадків буде рости, то локдаун хочуть запровадити 20 грудня, якщо ні - то після Нового року.
А нафуя запроваджувати локдаун у тому випадку, якщо кількість нових випадків рости не буде?

Підзабодали вони. Раніше вони казали, що можливий локдаун - це план "Б", якщо не спрацює карантин вихідного дня, тепер ці дебіли натякають що локдаун буде у будь-якому випадку. Дуже схоже на перевірку реакції суспільства, як вони робили і раніше. Вкидують якусь дічь і перевіряють реакцію. Якщо суспільство "схавало" то можна запроваджувати, або вкинути ще більшу дічь і перевіряти, схавають більш дебільний варіант чи ні.
 

d324co

Well-Known Member
Мабуть, мається на увазі "буде рости" чи "буде рости катастрофічно"
 

firefox

Well-Known Member
Он.На месте модераторов,я бы этого демона забанил.Хотя бы за систематическое нагнетение панических настроений и открытия,вроде "без ног не слышит".Когда все мысли и ассоциации вертятся вокруг короновируса,можно повредиться кукухой и перекочевать в дурку.А там,с ним,родимым,и встретится

а меня сможете найти ? :D
как только начнете делать шизоидные обзоры,вроде

Запах перегара - как индикатор, на какое расстояние могут разнестись вирусы
так сразу и найду;)
 
Останнє редагування:
Зверху