Коронавірус. Обговорення стану в місті.

• Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Ну взагалі це могло бути правильним рішенням, якщо б локдаун був прийнятий не тоді, коли це стало в моді десь там, а в більш слушний час. "Майстри спорту по боротьбі з коноравірусом" зробили фальстарт. Я не спортсмен, але такі постійні старти тягнуть на дискваліфікацію?
Якби карантин виконувався - єпідемія була б взагалі згорнута в самому початку. Але в нас не "комуняцкое тоталитарное полицейское государство", в нас був Бориспіль, в нас цілими потягами завозили і розпускали по домівках носіїв вірусу, а гроші, виділені на протиепідемічні дії - освоювали, тобто робили своїми.
ось в маємо те, що маємо...

Glucker

Здесь был статус
Иммунитета к ковиду нет,уже даже Америка и Европа подтвердили клинически повторное заражение короновирусом
Единичные случаи из всех зарегистрированных. Или из-за этих единичных случаев свернуть программы разработки вакцины и закрыться по норам на неопределенный срок?

Glucker

Здесь был статус
Споры о преимуществах и недостатках политических систем, я так думаю, будут офтопиком в данной теме... И политическая/экономическая система в Китае сильно отличается от совка. Но фото госпиталя, построенного и оснащённого в недостижимые для нас сроки - Вы тоже будете отрицать??
Ну в Китае были случаи и когда двери в подьезд заваривали. У нас бы таким заваривальщикам вставили бы сварочный аппарат в очко и заварили.
И да, в силу тоталитарности и коммуняцкости, не факт что сейчас Китай дает правдивую статистику. Израиле, Австралии, Новой Зеландии практически побороли ковид-19, были единичные случаи заражения, но сейчас у них снова полыхнуло и еще сильнее чем первый раз. И это при закрытых границах. Вывод простой: все работает только при мерах жесткого карантина. Как только чуть-чуть карантин послабляется, кол-во заражений увеличивается. Даже при закрытых границах. Так не сидеть же теперь нам всем по норам постоянно?

П.С.: и что касается Китая. От этих же тварей пошел коронавирус. И они явно длительное время умалчивали о новом вирусе. Как и совок умалчивал о чернобыльской катастрофе и т.д.

Glucker

Здесь был статус
Якби карантин виконувався - єпідемія була б взагалі згорнута в самому початку. Але в нас не "комуняцкое тоталитарное полицейское государство", в нас був Бориспіль, в нас цілими потягами завозили і розпускали по домівках носіїв вірусу, а гроші, виділені на протиепідемічні дії - освоювали, тобто робили своїми.
ось в маємо те, що маємо...
У нас не було Борисполя. Регулярні рейси прикрили у другій половині березня. Тільки організоввали евакуаційні рейси за шалені гроші. І більшості людей "згоріли" раніше куплені квитки за адекватні кошти, а взамін вони мали купили дорогущі квитки на ці евакуаційні рейси. Хто їм відшкодує ці збиткі і, нерідко, зіпсований відпочинок? І так, тих хто прилітав літаками, часто з країн, які на той момент були благополучні в плані розповсюдження коронавіруса, намагалися під камери телеканалів загнати у якісь клоповники, а з Польщі, де статистика по ковід була досить погана, пускали десятки тисяч гастарбайтерів потягами або тримаючи натовп їх біля автомобільних пунктів перетину кордонів? І так, регулярні автобуси теж були скасовані. Замість того щоб преетнути кордон на автобусах, гастарбайтери стояли по декілька днів на кордоні у натовпах.

Чому тих жопоміїв не відправдяли на обсервацію? Чим вони кращі від туристів, які прибули літаками, яким зіпсували відпочинок і примусили купити дорогі квитки на евакуаційні рейси?

• Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
П.С.: и что касается Китая. От этих же тварей пошел коронавирус. И они явно длительное время умалчивали о новом вирусе. Как и совок умалчивал о чернобыльской катастрофе и т.д.
Если уж вспоминать теорию заговора, то есть более интересная:
американцы, в ходе торговой войны с Китаем, создали и подкинули в Ухань заразу, думая, что неизбежная эпидемия нанесет большой ущерб экономике. Но не учли особенности тоталитарного режима.
Китайцы сумели локализовать очаг заражения, ввели жесткий и реальный карантин, изучили вирус и доработали его ))
А потом доработанный и усиленный вирус вернули американцам. Переносчиком заразы послужили европейские и американские туристы, китайцы просто не мешали им по**истически относится к карантинным мерам )))

Glucker

Здесь был статус
You must be registered for see images
You must be registered for see images

Вы, явно, перечитали рашкосми/рашкофорумы...
Під "не було Борисполя" я мав на увазі що Зе-клоуни заборонили регулярні авіарейси, чим не дали можливості повернутися додому українцям. Зате організували "евакуаційні" рейси з квитками по захмарній ціні.

А щодо "жопомиїв", я не рашкофоруми перечитав, просто до коронавіруса вони нерідко косили під туристів і, звичайно, прикордонники нерідко таких псевдоткристів ловили на паспортному контролі. Тому, не дивно те, що прикордонники, особливо польські в кожному українському туристі почали вбачати потенційного нелегального гастрбайтера, що приводило до більш ретельної перевірки документів і мети в'їзду. Тому у мене іноді ці заробітчани не завжди позитивне ставлення викликають. І так, основним джерелом ковіду в Україні стали саме ці українці, які повернулися назад і які на кордоні просто підписали папірець про зобовязання на самоізоляцію, виконання якої ніхто толком не контролював.

d324co

Well-Known Member
Не Сумы, курортный город, массовый наплыв приезжих (после ослабления карантина), на карантин все ложат (или кладут??)

Логичные последствия:

Glucker

Здесь был статус
Не Сумы, курортный город, массовый наплыв приезжих (после ослабления карантина), на карантин все ложат (или кладут??)

Логичные последствия:

Ездил я в Одессу на несколько дней летом. В общественном транспорте не еб..т мозги по поводу масок и нет долб..ебизма с перевозкой пассажиров только на сидячих местах. И, я думаю, там нет таких проблем как в Сумах с доездом до работы с 1 сентября когда троллейбусы и маршутки тупо проезжают мимо потому что запретили возить стоячих пассажиров.
Только Сумы, со всеми карантинными долбоебизмами и повсеместным ношением намордников почему-то находится в "оранжевой" зоне, а Одесса с фактическим отсутствием карантина и кучей понаехавших отдыхающих в "желтой". Случайность?

Зверху