Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
Байден заявил, что Зеленский проигнорировал его предупреждения о вторжении РФ в Украину, – Bloomberg
Президент США Джо Байден заявил, что президент Украины Владимир Зеленский проигнорировал его предупреждения о вторжении РФ в феврале 2022 года. Об этом Байден сказал во время политического сбора средств в Лос-Анджелесе, передает Bloomberg.
Так, Байден заявил, что Зеленский не хотел слышать о готовящемся Россией вторжении.

"Я знаю, что многие люди думали, что я, возможно, преувеличиваю, но я знал, и у нас были данные для подтверждения, что он собирался пересечь границу. Не было никаких сомнений. И Зеленский не хотел этого слышать, и многие люди тоже", — сказал Байден.

Байден также отметил, что возможность полномасштабного вторжения президента России Владимира Путина могла показаться надуманной, сказав: "Я понимаю, почему они не хотели этого слышать".

Питання - навмисне чи по тупісті ????
Обидві варіанти для нас дуже пагані...
 

d324co

Well-Known Member
Зеленский: украинская антикоррупционная инфраструктура лучше, чем у ряда стран ЕС
В качестве примера Зеленский привел наличие в Украине Национального агентства по предотвращению коррупции и Национального антикоррупционного бюро, а также запуск в сентябре 2019 года Высшего антикоррупционного суда
Про ефективність ціх структур зе мовчить...
 

d324co

Well-Known Member
Актор серіалу "Свати", знятого Зеленським, Добронравов підтримав російську агресію проти України


Російський актор серіалу "Свати" Федір Добронравов зустрівся з пораненими російськими військовими в госпіталі міста Самара.
Про це пишуть російські "Вести" з посиланням на Міноборони РФ, передає з посиланням на .
Зазначається, що актор підтримав поранених бійців та "побажав усім якнайшвидшого одужання".
"Під час відвертої бесіди з військовослужбовцями він висловив їм слова підтримки та найкращі побажання", – відзвітували про цю подію в Міноборони РФ.
Це фактично стало першим публічним висловлюванням позиції Добронравова стосовно повномасштабного російського вторгнення в Україну.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, 28 листопада 2017 року Міністерство культури України внесло Добронравова до так званого "чорного списку" – Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці. 29 листопада 2017 року Держкіно скасувало державну реєстрацію та визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати".
Наприкінці 2017 року ТРК "Студія 1+1" оскаржила в суді внесення Добронравова до Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.
ТОВ "Кіноквартал" також оскаржило в суді заборону трансляції серіалу "Свати" та внесення Федора Добронравова до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Відповідачами виступали Служба безпеки України, Міністерство культури України і Державне агентство з питань кіно.
17 січня 2018 року Окружний адміністративний суд міста Києва відмовився задовольнити заяву про забезпечення позову ТОВ "Кіноквартал" і зупинити дію наказу Держкіно про скасування прокатного посвідчення серіалу "Свати".
27 березня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в’їзд актору "Сватів" Федору Добронравову та визнав протиправною заборону серіалу.
16 травня того ж року Шостий апеляційний адміністративний суд не задовольнив апеляційні скарги СБУ та Держкіно та підтвердив скасування заборони серіалу "Свати" та скасування заборони на в’їзд до України російському актору Федору Добронравову.
У 2020 році міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що не варто забороняти фільми за участі іноземних акторів, яким заборонено в'їзд в Україну.
У 2021 році президент України Володимир Зеленський висловив думку, що зняті до війни з Росією фільми "не повинні страждати" через антиукраїнські висловлювання акторів.

Джерело:
 

d324co

Well-Known Member

Зеленський поставив завдання до кінця року захистити Україну від ракет
ПОДІЇ УКРАЇНА 05/07/2022

Зеленський назвав завданням-максимумом для України вже цього року дати населенню «базовий захист» від ракетних ударів.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час вечірнього , нагадавши про сьогоднішній масований ракетний обстріл України – по Миколаєву, Одесі, Дніпропетровщині, Хмельниччині.


«Частину ракет вдалося збити нашим протиповітряним силам. І ми жодного дня не скорочували й не будемо скорочувати нашу дипломатичну активність, щоб отримати для України сучасні й достатні протиракетні системи. Це завдання-максимум для нашої держави – вже цього року дати базову безпеку для українців, базовий захист від ракетних ударів. Але виконання цього завдання залежить не лише від нас, а й від розуміння партнерами наших фундаментальних потреб», – сказав президент.
А ви кажете "залізний купол в Україні неможливий, дуже багато напрямків, дуже довгий кордон"...
Залізний може і не вийде, а ось зелений кумпол захистить українців вже до кінця року (цього...)
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Посадовці мають робити більше, ніж можливо, щоб гарантувати людям нормальне життя, - Зеленський
01:52 09.07.2022 736

Посадовці на місцях повинні робити більше, ніж можливо, щоб у воєнних умовах гарантувати громадянам нормальний рівень життя.
Як інформує , про це Володимир Зеленський сказав у , яке записав дорогою до Києва з Дніпропетровщини.
Це, я так розумію, сказано "чисто па пріколу", особливо, дивлячись на дії наших посадовців.
 

d324co

Well-Known Member
Спартц озвучила питання до президента, які турбували вже давно, - Олексій Гриценко
Громадський активіст Олексій Гриценко закликає президента Володимира Зеленського посадити трьох своїх друзів.
Про це він пише , повідомляє .
"Victoria Spartz озвучила ті питання, які турбували вже давно і без відповіді на які довіра до влади точно не збільшиться і тільки збільшується ризик провалів та втрат людей", - написав він.
Гриценко радить Зеленському згадати крилату фразу сінгапурського реформатора Лі Куан Ю: "Щоб подолати корупцію, посадіть для початку трьох своїх друзів. Ви знаєте напевно - за що, і вони знають - за що".
"Поки що жоден з друзів не сидить... А тут не тільки про корупцію, а ще й про національну безпеку і взагалі про існування краіни..." - додав Гриценко.
Також читайте:
Нагадаємо, раніше конгресвумен Вікторія Спартц написала відкрите звернення до президента США Джо Байдена глави Офісу президента Андрія Єрмака з країною-окупантом Росією. МЗС України відповів, що . Після цього Спартц закликала МЗС утриматися від нападок, а . Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Гeopгiй Тука: “Як тaк cтaлocь, щo якacь тaм кoнгpecвумeн з Спoлучeниx Штaтiв виявилacь нeпiдгoтoвлeнoю тa нeoбiзнaнoю в icнкувaннi гoлoвнoї тeзи укpaїнcькoї влaди – #НЕНАЧАСІ?!”

Інтepнeт видaння ЗСУ – Гepoї, з пocилaнням нa Гeopгiя Туку пoвiдoмляє:Вiтaю, любi укpaїнцi!Скaжiть мeнi, дopoгeньки мoї, як тaк cтaлocь, щo якacь тaм кoнгpecвумeн з Спoлучeниx Штaтiв, пepшa eтнiчнa укpaїнкa в Кoнгpeci США, пepший пpeдcтaвник Кoнгpecу, який пpибув в Укpaїну пicля 24 лютoгo, уpoджeнкa Чepнiгiвщини … як тaк cтaлocь, щo ця жiнкa виявилacь нeпiдгoтoвлeнoю тa нeoбiзнaнoю в icнкувaннi гoлoвнoї тeзи укpaїнcькoї влaди – #НЕНАЧАСІ?!

Як тaк cтaлocь, щo зa чecть нaшoї кpaїни вимушeний був вiддувaтиcь якийcь мaлoвiдoмий клepк з МЗС, який в дocтупнiй фopмi пoяcнив:– cтaвити питaння щo дo aгeнтуpнoї дiяльнocтi Єpмaкa – #нeнaчaci!– cтaвити питaння пpo кopумпoвaнoгo мєнтa Тaтapoвa, якoгo Єpмaк пocтaвив “кoopдинувaти дiяльнicть пpaвooxopoнниx opгaнiв” – #нeнaчaci!– cтaвити питaння пpo блoкувaння пpизнaчeння Пpoкуpopa САП – #нeнaчaci!– вимaгaти вiд Пpeзидeнтa США пocилeнoгo кoнтpoлю зa викopиcтaнням укpaїнcькoю влaдoю фiнaнcoвoї дoпoмoги – #нeнaчaci!

Чoму лишe цьoму вiдчaйдушнoму пaтpioтoвi, pизикуючи життям, дoвeлocь пoяcнювaти, щo вci цi питaння мoжуть cтaвити лишe … aгeнти Кpeмля?! Чoму лишe copoк тpeтя бopoдaвкa нa cpaцi МЗС piшучe кинулacя в бiй, вiдcтoюючи “чecть i гiднicть” пaтpoнa?Мaючи нeпepeбopнe бaжaння дoпoмoгти пaну Олeгу Нiкoлaєнкo в бopoтьбi зa пepeмoгу в кoнкуpci “Нaйкpaщий cpaкoлиз poку”, пpoтягoм вcьoгo тижня, cпiлкуючиcь з aмepикaнcькими пoлiтикaми, гpoмaдcькими дiячaми тa кopecпoндeнтaми, якi пpивeзли чepгoвий “кapaвaн дoпoмoги”, вecь тиждeнь буду їм пoяcнювaти, щo:

– з”яcoвувaти poль Єpмaкa в вiзитi Зeлeнcькoгo дo Омaну – #нeнaчaci!– poзпoвiдaти пpo poль Єpмaкa в зуcтpiчi Зeлeнcькoгo з Путiним в Пapижi – #нeнaчaci!– дocлiджувaти icтopiю “плiвoк Єpмaкa” – #нeнaчaci!– дocлiджувaти пoбудoву цeнтpaлiзoвaнoї кopупцiйнoї cиcтeми нa чoлi з ОПУ – #нeнaчaci!– пpo дoлю пoкидькa Тaтapoвa, який зaймaвcя фaльcифiкaцiями cпpaв учacникiв Рeвoлюцiї Гiднocтi – #нeнaчaci– пpo блoкувaння цим пoкидькoм пpизнaчeння Пpoкуpopa зa нacлiдкaми Кoнкуpcу – #нeнaчaci!– пpo poзмiнувaння Хepcoнщини oдним-єдиним зpaдникoм з СБУ – #нeнaчaci!

– пpo кopупцiю в oбopoннiй гaлузi тa викopиcтaннi гумaнiтapнoї дoпoмoги – #нeнaчaci!– пpo злoвживaння пiд чac викoнaння poбiт з вiднoвлeння зpуйнoвaниx oб”єктiв – #нeнaчaci! Пepeчитaв… Якщo я, дpузi, щocь упуcтив з тoгo, щo зapaз #нeнaчaci – нaгaдaйтe в кoмeнтax, будьтe лacкaвi!
 

arnisumy

Well-Known Member
"Каждий вєчєр бомби прілєтают вдруг
Єслі работать нєгде тєбє мой друг
Єслі ат вайни ти устал
Можеш п@дла вспомнить за кого голосовал"
 
Зверху