Путин
Забанен
Не чув про таке , як кажуть "Против лома нет приёма! "skaz сказав(ла):А помогало ведь.
Не чув про таке , як кажуть "Против лома нет приёма! "skaz сказав(ла):А помогало ведь.
Всегда найдется то чему противостоять не сможеш но чем ты сильнее тем такого меньше. А что конкретно до лома то он, в отличии от монтировки в драке вещ бесполезная.Made in Ukraine сказав(ла):
Не чув про таке , як кажуть "Против лома нет приёма! "
Я вважаю що драка це не вихід , я вибрав шлях не ходити на усілякі карате, бокс ,тощо, а вчити уроки . Дракою нічого не вирішити, краще б навчився майстерньо розмовляти з людьми , ніж майстерньо махати кулаками!skaz сказав(ла):Всегда найдется то чему противостоять не сможеш но чем ты сильнее тем такого меньше. А что конкретно до лома то он, в отличии от монтировки в драке вещ бесполезная.
Кода на тебя прут с ножом у тебя может и не быть времени вставить слово.Made in Ukraine сказав(ла):
Я вважаю що драка це не вихід , я вибрав шлях не ходити на усілякі карате, бокс ,тощо, а вчити уроки . Дракою нічого не вирішити, краще б навчився майстерньо розмовляти з людьми , ніж майстерньо махати кулаками!
У тебе не правильне розуміння карате. Перш за все - це розвиток духу. А захищати себе потрібно вміти кожному.Made in Ukraine сказав(ла):
Я вважаю що драка це не вихід , я вибрав шлях не ходити на усілякі карате, бокс ,тощо, а вчити уроки . Дракою нічого не вирішити, краще б навчився майстерньо розмовляти з людьми , ніж майстерньо махати кулаками!
Ну так за одно и про результат напиши.NEFERTITI сказав(ла):Вот,вот.У нас сегодня прошли соревнования (28.10.05) :silly: в Динамо проходили.Был открытый чемпионат обласки.Приехали Харьков Киев и всё райони Сум. обл.
Для таких випадків є так звані ноги, які мають здатність бистро передвигатися. :kult:skaz сказав(ла):Кода на тебя прут с ножом у тебя может и не быть времени вставить слово.
А вообще ты зря думаеш что одно другому помеха.
Я про вміння захищатися нічого не писав.А про карате- то може б і я про дух також думав , якщо б надумав займатися цим трохи раніше.sensey_1 сказав(ла):У тебе не правильне розуміння карате. Перш за все - це розвиток духу. А захищати себе потрібно вміти кожному.