Умей зашищаться - КАРАТЭ!!!

skaz

Вольный стрелок
Made in Ukraine сказав(ла):

Не чув про таке , як кажуть "Против лома нет приёма! "
Всегда найдется то чему противостоять не сможеш но чем ты сильнее тем такого меньше. А что конкретно до лома то он, в отличии от монтировки в драке вещ бесполезная.

Путин

Забанен
skaz сказав(ла):
Всегда найдется то чему противостоять не сможеш но чем ты сильнее тем такого меньше. А что конкретно до лома то он, в отличии от монтировки в драке вещ бесполезная.
Я вважаю що драка це не вихід , я вибрав шлях не ходити на усілякі карате, бокс ,тощо, а вчити уроки . Дракою нічого не вирішити, краще б навчився майстерньо розмовляти з людьми , ніж майстерньо махати кулаками!

skaz

Вольный стрелок

Я вважаю що драка це не вихід , я вибрав шлях не ходити на усілякі карате, бокс ,тощо, а вчити уроки . Дракою нічого не вирішити, краще б навчився майстерньо розмовляти з людьми , ніж майстерньо махати кулаками!
Кода на тебя прут с ножом у тебя может и не быть времени вставить слово.
А вообще ты зря думаеш что одно другому помеха.

sensey_1

Я живу, как карта ляжет..

У тебе не правильне розуміння карате. Перш за все - це розвиток духу. А захищати себе потрібно вміти кожному.

NEFERTITI

_NIGHT_GIRL_
каратэ

Вот,вот.У нас сегодня прошли соревнования (28.10.05) :silly: в Динамо проходили.Был открытый чемпионат обласки.Приехали Харьков Киев и всё райони Сум. обл.

skaz

Вольный стрелок
NEFERTITI сказав(ла):
Вот,вот.У нас сегодня прошли соревнования (28.10.05) :silly: в Динамо проходили.Был открытый чемпионат обласки.Приехали Харьков Киев и всё райони Сум. обл.
Ну так за одно и про результат напиши.

Путин

Забанен
skaz сказав(ла):
Кода на тебя прут с ножом у тебя может и не быть времени вставить слово.
А вообще ты зря думаеш что одно другому помеха.
Для таких випадків є так звані ноги, які мають здатність бистро передвигатися. :kult:
А думаю може і хибно , я мав на увазі професіональний спорт.В такому разі часу треба "трохи" щоб підготуватися до змагань , це зовсім "не перешкоджає" здобуттю освіти !Може ви і праві ! :eusa_eh:

Путин

Забанен
sensey_1 сказав(ла):
У тебе не правильне розуміння карате. Перш за все - це розвиток духу. А захищати себе потрібно вміти кожному.
Я про вміння захищатися нічого не писав.А про карате- то може б і я про дух також думав , якщо б надумав займатися цим трохи раніше.

crazy~cat

Ветер Перемен
Нифертити, ты так и не рассказала, какие успехи. Какой пояс? Может, победы в соревнованиях? Мне очень интересно, так что колись :nunu:

Зверху