ихтамнет, или воюют ли расеяне на Донбассе

rfvgy

Ukrainian
04.07.17 16:56
Ідентифіковано другого співробітника ФСБ, якого затримали в Херсонській області. Ним виявився Аскар Кулуб, - InformNapalm. ФОТОрепортаж
Встановлено особу другого російського "рибалки"-прикордонника ФСБ, який незаконно перетнув кордон України.
Як інформує , про це йдеться в матеріалі міжнародного розвідувального співтовариства .

Нагадаємо, в день затримання двох співробітників ФСБ волонтери InformNapalm за підсумками експрес-розслідування ідентифікували одного з них. Ним виявився прикордонник ФСБ РФ родом із Благовещенська Амурської області Володимир Кузнєцов - від 30 червня 2017 року.

"У ході впізнання В. Кузнєцова уважні читачі InformNapalm допомогли встановити особу і другого російського "рибалки"-прикордонника ФСБ. Це Аскар Кулуб, дата народження , родом з міста Морозовська Ростовської області. Нам вдалося виявити два соціальні профілі Кулуба - в соцмережі " (архів , , неактивний з 2010 року, містить одне неякісне фото) і " (архів , , без фотографій). Подібність між фотографіями власника знайденого профілю та знімками другого затриманого очевидна", - йдеться в публікації.




"Незважаючи на те, що профіль Аскара у "ВКонтакте" не містить фотографій, за віком, загальними друзями Альмірою Утеалієвою та Олексієм Теняковим, можна стверджувати, що це саме Кулуб. Примітно, що Аскар має довгу спортивну кар'єру - на це вказує список його друзів і сторінки, відмічені росіянином як цікаві. У січні минулого року Аскар був у євпаторійській команді Grassie Barra і брав участь у відкритому чемпіонаті міста Севастополя (окупований півострів Крим) зі спортивної боротьби грепплінг. Утім, спортивні навички та гарт Прикордонних ФСБ окупанта Аскару Кулубу не допомогли, і він без особливих зусиль разом із товаришем по службі був затриманий українськими військовослужбовцями", - зазначають автори матеріалу.




Минулого тижня військовослужбовцями 56-ї бригади ЗСУ біля коси Малої поблизу Перекопської затоки окупованого півострова Крим були затримані двоє невідомих, які припливли до берега Херсонської області на гумовому човні. Затримання, зі слів бійця Юрія Ємельянова, проводили із застосуванням прийомів рукопашного бою, що підтверджують фото з пом'ятими обличчями затриманих, які з'явилися в мережі через кілька днів. Затримані були передані Державній прикордонній службі України, яка й опублікувала 30 червня їхні фотографії і первинну інформацію.



За деякими даними, один із затриманих - офіцер прикордонної служби ФСБ, другий - у званні прапорщика. Каланчацький суд .
 

Fil 74

Well-Known Member
На второй странице военного билета плененного в Луганской области оккупанта Виктора Агеева нет записи об увольнении.
Военнослужащие 93-й бригады ВСУ, которые на прошлой неделе ликвидировали диверсионно-разведывательную группу гибридной российской армии и захватили в плен российского военного Виктора Агеева, документально опровергли ложь Минобороны РФ о том, что он якобы “был уволен в запас“ до того, как оказался на Донбассе.



Как пишет в 93-я ОМБр, удерживающая линию фронта на луганском направлении, государство-оккупант РФ “продолжает упорно отказываться от своих граждан и военнослужащих, пытаясь по привычному сценарию бросить их на произвол судьбы“.

“По данным Минобороны РФ, на второй странице военного билета Агеева имеется соответствующая запись о том, что он уволен в запас в мае 2016 года“, - заявило государственное агентство ТАСС со ссылкой на Минобороны РФ.



Военное руководство России также заявило, что представители ВСУ якобы специально не стали публиковать фотографии других страниц военного билета, “распространяя при помощи дилетантов из британской Би-би-си фейковые разоблачения“.

“Однако привычный и самый действенный инструмент России - ложь - дал сбой этот раз. На второй странице военного билета пленного Агеева нет ни записи об увольнении, ни соответствующей печати. Собственно, можете убедиться“, - подчеркнули военные 93-й ОМБр.

 

rfvgy

Ukrainian
Ватна мамашка терориста Агєєва тепер кудахче про помилування та обмін . Значить знає сучка що на кацапщині утримуються громадяни України в заручниках .

You must be registered for see medias

Цікаво чи потомственний работоргівець Медведчук ( кум хуйла ) в курсі ?
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Ватна мамашка терориста Агєєва тепер кудахче про помилування та обмін . Значить знає сучка що на кацапщині утримуються громадяни України в заручниках .

You must be registered for see medias

Цікаво чи потомственний работоргівець Медведчук ( кум хуйла ) в курсі ?
Ничего нового - когда русскую свинью начинают резать,она громко и очень жалобно визжит.Куда только девается весь медвежий рык:clap:
 
Зверху