Армия:отмена или продолжение?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Армия:отмена или продолжение?

Комусь не подобався СРСР і Радянська армія. Він ратував на незалежність і армію українську. Тепер вони все це мають. Цікаво, їм подобається?
 
Ты готов подтвердить/опровергнуть материал или снова кобра на рапторе ? :lol: Где факты, ракетчик-реакторщик ?
а ты передачу эту смотрел? я там особо никаких фактов не видел. Разговаривает девка смазливая с солдатами, а звук накладывается отдельно - можно озвучить любые версии. Ну а например яркие пассажи про дежурного по КПП который выписывает отпускные на ночь ))
 
а ты передачу эту смотрел? я там особо никаких фактов не видел. Разговаривает девка смазливая с солдатами, а звук накладывается отдельно - можно озвучить любые версии. Ну а например яркие пассажи про дежурного по КПП который выписывает отпускные на ночь ))
А что, это единичный эпизод ?

Як повідомлялося, журналісти в ході проведено розслідування встановили, що в українській армії процвітає проституція.
 

kaAs^^

Забанен
Не знаю, как насчет проституции но дармовой незаконный труд процветает. Один знакомый почти всю службу проработал нелегально на стройках, деньги само собой начальству шли.
 
А что, это единичный эпизод ?
Да такую передачу можно про кого угодно снять - видео со ста метров, звук любой наложи. Хоть президента в проститутку запишем.
Вот вторая - про выделение солдат на стройку - согласен, не подкопаешься. Да и что говорить - бывает такое.
А главное на что обратил внимание министр обороны- что командир был небрит! - и этим нанес непоправимый ущерб имиджу армии)
 
В Криму командир "здав в аренду" солдат за 200 гривень.

You must be registered for see images attach


Співробітники Кримського територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України склали Протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, стосовно командира однієї з військових частин Повітряних Сил ЗС України. Про це інформує Департамент преси та зв’язків із ЗМІ МО України.

За попередніми даними, 27 вересня до Кримського територіального управління Військової служби правопорядку надійшла інформація про незаконне використання військовослужбовців строкової служби однієї з військових частин Повітряних Сил ЗС України, дислокованої поблизу Ялти. Для перевірки цієї інформації до військової частини того ж дня виїхала оперативна група на чолі із заступником начальника Кримського територіального управління ВСП з виховної роботи підполковником Олексієм Аврамченком.

У ході роботи оперативної групи встановлено факт передачі грошової винагороди в сумі 200 гривень командиру військової частини та виділення ним двох військовослужбовців строкової служби для виконання робіт із завантаження та розвантаження цегли в інтересах цивільної особи.

За фактом незаконного використання військовослужбовців строкової служби Кримським територіальним управлінням ВСП у ЗС України призначено перевірку в порядку статті 97 Кримінально-процесуального кодексу України та складено Протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

MOУ
 
А что, это единичный эпизод ?
я вот напишу на сайте "як повидомлялося, журналисты установили что в больницах города Сумы процветает проституция".. и что, это доказательство уже?
Вон в Мелитополе у журнашлюхи (другого и не скажу, кстати парень был) хватило ума тупо прийти на КП и сказать что ему надо ну тожечто-то по ремонту. Отправили корректно подальше, а я бы еще и послал как-то покоректнее, даже на камеру
 
я вот напишу на сайте "як повидомлялося, журналисты установили что в больницах города Сумы процветает проституция"
Не суть важно кто кому там что сказал или нет. Важно, что эксплуатация рабов (солдат срочной службы) имеет место быть. А какого она цвета - трудового, полового или еще какого - вопрос 35-й. Там без нас разберутся че по чем хоккей с мячем. Если же вы настаиваете на неправдивости поданной информации и в тоже время готовы доказать что подобные эпизоды никогда и нигде не имели места в армии - мы с готовностью ознакомимся с вашим вариантом событий.
 
Не, отмазываться не буду. Даже больше скажу, после этих случаев военной прокуратуре дали команду фас и за две недели аж четыре подобных факта нарыли - везде солдаты работали за деньги. Но вот про проституток по-моему перегнули палку )) Был бы я девушкой/женщиной - мне с солдатиком не очень спать бы хотелось, лучше уже тогда контрактника молодого выбрать если форма влечет. Тем более так как показали в передаче - как кота в мешке
 
Прокуратура не знайшла проституції в армії​

Військовими прокуратурами Київського та Дарницького гарнізонів завершено перевірки щодо відповідності фактів та встановлення наявності випадків, принижуючих честь та гідність військовослужбовців, викладених у телепрограмі “Гроші” від 27 вересня телеканалу “1+1”. За результатами перевірок військовою прокуратурою Дарницького гарнізону винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі статті 6 пункту 2 Кримінально-процесуального кодексу України за відсутністю складу злочину, а військовою прокуратурою Київського гарнізону винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі статті 6 пункту 1 Кримінально-процесуального кодексу України за відсутністю подій злочину. Нагадаємо, що журналістка телевізійної програми “Гроші” телеканалу “1+1”, в гонитві за сумнівною сенсацією, намагалася спровокувати солдат строкової служби щодо надання ними інтимних послуг за гроші. Усе це вдало зрежисоване дійство записувалося прихованою відеокамерою і потім було подано в ефір як ствердження про нібито існуючу в деяких військових частинах налагоджену систему з надання інтимних послуг солдатами. Більше того, яких нібито командири примушують до цих дій. Не менш “сенсаційно” виглядали аматорські фото і відеоматеріали, які були використані у сюжеті – жоден з них не мав відношення до Українського війська.

mil.in.ua
 
Зверху