Армия:отмена или продолжение?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Армия:отмена или продолжение?

Цікаво, 1+1 засудіть за брехню і змусять офіційно вибачитися? Чи "свободним ЗМІ", як завжди, можна не відповідати за слова?
 
У Львові військових примушують будувати дороги безкоштовно​

You must be registered for see images


За офіційними документами ремонтом доріг у Львові та Львівській області займається турецька фірма "Онур". Проте на робочих місцях турки ходять лише у шкіряних куртках та командують. Усю брудну роботу виконують українські військові.

Вперше інформація про те, що вулиці ремонтують військові з'явилася у інтернеті кілька днів тому. 3 листопада кореспондент Gazeta.ua сфотографував 2 десятки військових на вулиці Личаківській. Хлопці одягнені у військову форму, на яку зверху натягнуті жилетки фірми "Онур".

"Та нас тут кожен день кудись возять робити щось, - розповів один з військовослужбовців. - І на стадіоні були, виконували брудну роботу. Нас туди військовими автобусами звозили. І на Площі Ринок хлопці працювали. То розванатаж, то завантаж, то принеси, а те віднеси. Гроші певно офіцери собі забирають. Нам виписують типу відрядження і сюди шлють".

Служать хлопці у Державні спеціальній службі транспорту. За їхніми словами, працюють з 9-ї ранку до 6-ї години вечору. При цьому жодних грошей, навіть, на обід не отримують.

Вчора на виїзному брифінгу мер Львова Андрій Садовий, 43 роки, заявив, що військовослужбовців використовувати у будівництві доріг не можуть.

"Є підрядна організація, яка виконує ці роботи. І якщо вони використовують сторонню силу... Я би нікому не радив з такими речами жартувати, - сказав Садовий. - Військові мають проходити військову службу, а не будувати дорогу".

Також сьогодні військових бачили на виїзді з міста на вулиці Кульпарківській. Хлопців змусили виставляти бордюри.

GAZETA.UA
 

Вкладення

abyrvalg

Well-Known Member
Внесу уточнение - державна спеціальна служба транспорту никакого отношения к Министерству обороны Украины не имеет. А то под фразой "У Львові військових примушують будувати дороги безкоштовно" все видят МОУ. А так все может быть.
 
Зверху