Україна та NАТО

Stydent

Well-Known Member
Бомбить не станут, но перестанут покупать у нас то, что покупают сейчас, да еще и без пошлин. Перестанут давать нам кредиты, перестанут высказывать путлеру "глубокую озабоченность" _ думаю этого хватит? а если нет - перекроют границу, и через месяц откроют границу уже с российской империей...
От кредитов, Я вижу только у депутатов машины все дороже и дома побольше. Я ни одного кредита на себе не почувствовал. Как они откроют границу с Росией, если она и так открыта? Никто же, не закрывал.

Name

Member
Куди це путлєр тікати зібравсь ? Адже нікому не секрет що всю цю кашу заварив х.йло !!!
Путлер конечно мразь, но не оно одно это всё заварило. Все правительства в мире выполняют указы из единого центра, а для нас разыгрывается спектакль с якобы их противостоянием.

rfvgy

Ukrainian
Путлер конечно мразь, но не оно одно это всё заварило. Все правительства в мире выполняют указы из единого центра, а для нас разыгрывается спектакль с якобы их противостоянием.
Угу , це як у кацапському зомбоящику показують по RENтв - усім керують ІНШОПЛАНЕТЯНИ ;)
США руководят умные инопланетяне, ФРГ - пунктуальные, Китаем - работящие, Израилем - расчётливые, а рОССИЕЙ - ЛЕНИВЫЕ, БЕЗМОЗГЛЫЕ, И ВЕЧНО ПЬЯНЫЕ ПРИШЕЛЬЦЫ !!!

rfvgy

Ukrainian
Армію України можна озброїти таємно

02.12.2014
У наступній фазі війни на сході України сепаратисти матимуть перевагу над ЗСУ, якщо США не нададуть Україні допомогу. Про це на сторінках видання «Army Times» пише військовий аналітик, відставний генерал армії США Марк Гертлінґ, який до 2012 року очолював командування армії США у Європі (USAREUR).
«Попередні битви були дуелями артилерії з активною участю хоробрих українських спецпідрозділів. Але друга фаза військової кампанії буде іншою. Сепаратистів постійно посилюють технічно просунуті загальновійськові підрозділи озброєні великокаліберними зенітно-ракетними батареями, точними ракетами ППО, цілими ешелонами безпілотників-шпигунів. На боці сепаратистів також сильна логістика та стратегічна інформаційна кампанія, створена лідером Росії, який прагне перемоги за будь-яку ціну. Війна може стати потворною і однобічною», – пише експерт.
Гертлінґ відзначає, що попри продемонстровану ЗСУ здатність змінюватись відповідно до обставин та наявність серед українських військових справжніх талантів, допомога США повинна зіграти вирішальну роль у посиленні української армії «перед лицем нахабної агресії».
Для цього експерт закликає США підвищити допомогу українській армії у сферах «підготовки, військових радників».
Воднчоас колишній радник з національної безпеки у адміністрації президента Буша Стівен Гедлі (Stephen Hadley) минулого тижня запропонував адміністрації Обами розглянути варіант з таємним постачанням зброї до України.
«Якби я досі був на колишній посаді, я б точно думав про надання смертельної зброї Україні. Знаєте, у нас є ЦРУ, є такий інструмент, як приховані операції. Я б поставив собі запитання, а чи ми хочемо надавати Україні зброю відкрито і тим самим дати сигнал Путіну, чи може варто зробити все без розголосу. Зараз ми забагато говоримо і замало робимо. Іноді буває добре, коли зброя просто з'являється на полі бою. Путін так і робить. Щось відбулось – і він одразу заперечує це. Я прихильник правди, але конкретні дії дозволяють досягнути мети краще, ніж розмови про дії», – заявив Стівен Гедлі.

Мало в це віриться , але що таке обговорюється вже добре .

Renatius

Member
В Конгрессе США представили законопроект, разрешающий предоставить Украине оружие.
Тушим пожар бензином? Хотя какие ещё могут быть цели у тех, кто этот пожар и распалил.

Ну подумайте башкой: какие цели преследует США в этом конфликте? Защита гордой страны Украины от диких варваров с востока и установление в ней демократии и процветания?

Ребята, геополитика - штука циничная.

Udaff4eg

Well-Known Member
Тушим пожар бензином? Хотя какие ещё могут быть цели у тех, кто этот пожар и распалил.

Ну подумайте башкой: какие цели преследует США в этом конфликте? Защита гордой страны Украины от диких варваров с востока и установление в ней демократии и процветания?

Ану давай поподробнее, каким образом это США распалило пожар? Может крым отжало? или в луганду и донбабве толпы ущербов заслала да оружие им переодически подкидывает?

arnisumy

Well-Known Member
Своему "верховному геополитику" втирай о циничности. А так да, надо было у "хохлов" даже остатки совкового чермета позабирать, что бы сопротивляться "братской любви" х@йлового народа было не чем. А то понимаешь ли "вайнабратоубийственная" все дела...
Было бы намного каноничней оккупировать Украину без сопротивления со стороны "свидомых", а потом втихаря их згноить на "необьятных просторах". Так бы санкции на шубохранилища не действовали, да и мамашки "гузьких вызволителей" похоронок бы не получали...

Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Ану давай поподробнее, каким образом это США распалило пожар? Может крым отжало? или в луганду и донбабве толпы ущербов заслала да оружие им переодически подкидывает?
а как же "печеньки на майдане" и "5 млрд. от псаки", доколе!?
You must be registered for see images

Это вам не какие-то несчастные танки, пушки, рсзо с "заблудившимися добровольцами" в количестве от 30 000 голов

Зверху