КП СМР ЕЗО "Міськсвітло"

forbes

Well-Known Member
В Сумах депутаты хотят уволить директора "Горсвета"
Сегодня контрольная депутатская комиссия, изучавшая работу КП "Горсвет", приняла решение рекомендовать мэру уволить директора предприятия Николая Пархоменко.

На открытом заседании комиссии был заслушан бывший замдиректора Алексей Макарюк, который выявил факты неэффективного использования средств, а также директор предприятия Николай Пархоменко.

Ему было задана масса вопросов, на которые не было получено внятных ответов. Депутаты нашли в деятельности предприятия множество фактов переплаты за продукцию и услуги, иногда в несколько раз.

В конце концов депутаты большинством голосов решили рекомендовать мэру уволить г-на Пархоменко и провести открытый конкурс на замещение должности директора.

 

forbes

Well-Known Member
Як у Сумах покарали "лампочкового" корупціонера
Головного інженера КП "Міськсвітло" оштрафували за "конфлікт інтересів" при закупівлях

Головного інженера комунального підприємства Сумської міськради "Міськсвітло" оштрафували за "конфлікт інтересів" при закупівлях, повідомляє .

Інформацію про сьогодні оприлюднив голова контрольної депутатської комісії з КП "Міськсвітло" Дмитро Хандурін.

За його словами, вже є постанова суду про накладення штрафу на головного інженера підприємства Олександра Авраменка, який виявився одним з засновників підприємства, який виграв тендер на поставку продукції.

Як заявив директор "Міськсвітла" Микола Пархоменко, він про це нічого не знав, поки не надійшов протест прокуратури, пише " ".

 

forbes

Well-Known Member
Суд з прокуратурою "погасили" директора "Міськсвітла"
Директора комунального підприємства визнано винним у адміністративних правопорушеннях, пов’язаних з корупцією та звільнено з займаної посади
17 червня 2016, 10:37

Директора КП "Міськсвітло" Сумської міськради визнано винним у корупційному правопорушенні і звільнено з посади, повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Як вже повідомлялось раніше, Сумською місцевою прокуратурою виявлено факт правопорушення, пов’язаного з корупцією, скоєного директором комунального підприємства "Міськсвітло" Пархоменком М.М., який у порушення вимог п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції", знаючи про наявний у нього реальний конфлікт інтересів, не повідомив про вказаний факт безпосереднього керівника та вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів. Стосовно зазначеної особи складено два адміністративних протоколи та направлено їх до суду.

За результатами судового розгляду директора комунального підприємства Сумської міської ради визнано винним за кожне правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3400 грн. з позбавленнням права займати посади пов’язані з виконавчо-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями на 6 місяців.

Як повідомив прокурор прокуратури області з питань організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Віталій Довгаль 15 червня 2016 постановою Апеляційного суду Сумської області рішення суду першої інстанції залишено без змін.

Крім того, Сумському міському голові у порядку ч. 3 ст. 65 Закону України "Про запобігання корупції" внесено подання з метою усунення причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушення, пов’язаного з корупцією.

За результатом розгляду якого, директора комунального підприємства "Міськсвітло" Пархоменка М.М. звільнено з займаної посади.

Прес-служба прокуратури області

 

iva

МИРОТВОРЕЦ
штрафу в розмірі 3400 грн. з позбавленнням права займати посади пов’язані з виконавчо-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями на 6 місяців.
СТЕБ НЕ ИНАЧЕ
 

forbes

Well-Known Member
Кадры Сум: на КП «Горсвет» новый руководитель (03.10.2016)
You must be registered for see images

С 28 сентября обязанности и.о. директора КП «Горсвет» возложены на Эдуарда Викторовича ВЕЛИЧЕНКО. Об этом на аппаратном совещании в понедельник сообщил мэр Сум Александр ЛЫСЕНКО.«Много задач. Те планы, что довели, если сделаете, будет очень позитивно», — заметил мэр.

 

forbes

Well-Known Member
Сумським «Міськсвітлом» хоче керувати звільнений корупціонер (01.11.2016)
You must be registered for see images


Колишній директор КП «Міськсвітло» Микола Пархоменко, призначений на посаду міським головою Олександром Лисенком його одно партієць хоче повернутися на посаду через суд.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав начальник управління ЖКГ облдержадміністрації Олексій Макарюк, який майже рік тому викрив корупційні схеми у КП «Міськсвітло», прийшовши на посаду заступника директора, зо що, по суті, ьув сам звільнений.

«КОРУПЦІОНЕР ПОВЕРТАЄТЬСЯ!!!

Власник оцієї пики навіть не приховував, що закуповував товарно-матеріальні цінності по цінам, що завищені на 50-70 відсотків. Сам у себе орендував автомобіль. Встановлював світильники, які і близько не відповідають санітарним нормам... Це далеко не повний перелік його заслуг на посаді директора комунального підприємства(

Його було визнано винним у корупції і звільнено. Рішенням суду йому заборонили займати керівні посади на термін 6 місяців. І ось ці 6 місяців пройшли!

через суд поновлюється на посаді директора .

09.11.2016 року о 15:00 в апеляційному суді буде прийматися рішення: чи повернеться #корупціонер #пархоменко в #міськсвітло.

Сам особисто відвідаю засідання і прошу усіх, кому не байдужа доля грошей платників податків, прийти і відстояти наше право на чесне керівництво комунальних підприємств!

 
Зверху