You must be registered for see links
Сьогодні о 12:23•You must be registered for see links
На сесію Сумської міської ради прийшли працівники Комунального «Електоавтотрансу» і поскаржилися на невиплату зарплати та умови праці. У свою чергу керівництво підприємства повідомило – затримка вперше і борг міської ради перед підприємством – близько 17 мільйонів гривень.
«Отримуємо зарплату усього 60%, це перше. Ми отримали з Білорусії чотири тролейбуса, з них працює тільки два. Через те, що запчастини ми не можемо отримати, тому що тієї організації, яка нам надала тролейбуси, її просто не існує. Із всіх працюючих підстанцій в нас працює тільки дві підстанції. Живлять усе місто, якщо іде за мною тролейбус, переді мною тролейбус і йде мені на зустріч, то я вже рухатися не можу, тому що мені не вистачає електрики», — говорить водій тролейбуса КП «Електроавтотранс» Євген Шурхаєв.
Щодо постачальника білоруських тролейбусів СП «Янікс» — листи до підприємства, яке їх постачало «Електроавтотрансу», за словами виконуючого обов’язки директора КП «Електроавтотранс» Андрія Корчаки, приходять із відмітками: за вказаною адресою фірми не існує. В єдиному реєстрі судових рішень знайдено 19 ухвал судів міст Дніпра, Луцька, Рівного по кримінальних справах, де фігурує фірма «Янікс» як імпортер тролейбусів. Так, у травні 2017 року старшого інспектора Дніпропетровської митниці було визнано винним у безпідставному звільненні фірми «Янікс» від ввізного мита при імпорті тролейбусів, що спричинило збитки державі на суму 8 млн 756 тис грн.
You must be registered for see links