Где жизнь лучше в Украине или России?

• Автор теми Doz
  • Дата створення

Где жизнь лучше, в Украине или России?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    424

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Вы исповедуете иудоизм или ислам?Позвольте поинтересоваться.

А благодарным можно быть хотя бы за то что Россия спонсировала независимость Украины поставляя ей газ по 50$ в течении почти 15 лет.
А могла бы сразу дать европейские цены.Хотя кусать руку дающего это так по "украински".
Ой, а я думала ви достатньо вже дорослий, щоб зрозуміти: якщо чогось не анонсують публічно, то це не значить, що його нема. І чим Україна реально розплатилась за газ "по 50 баксів" (окрім дешевого транзиту), знають тільки "нагорі".
Але не треба бути "несвідомим", щоб зрозуміти, Росія просто так когось годувати не буде.
І пропустили ми ту можливість, коли за "дешевого" газу необхідно було перевести населення та виробництво на енергозберігаючі технології. І зараз тупішого нічого не могли придумати, як для тих, у кого є лічильники на газ, встановити вищі тарифи.
Я ще раз повторю. Я проти якихось подачек з боку Росії. Ринкові ціни, так ринкові ціни. Але тоді і ми їм нічого не зобов'язані. Ні флот утримувати за просто так, ні транзит дарувати. Партнерські відносини мають бути у всьому. Досить цього ж*лизання. Вам не набридло?
З.І. Я нічого не сповідую. Я не священник і не відношу себе до жодної церкви. А вислів "око за око, зуб за зуб" не нагадаєте звідки?
Якщо для вас нормальна життєва позиція, на побиття казати "дякую", то я не можу зрозуміти, який же ви військовий. Ви ж так всі війни одразу програєте.
Я звикла захищати своє рідне від чужих зазіхань, будь то родина, мій будинок чи моя країна.

Sеrg_

Забанен
Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Это из серии "сам придумал,сам и поверил"?

Я лично видел по ТВ как украинский министр говорил что Украина продавала российский газ за границу так и будет продавать потому что
покупает у России по 50$ а продает Польше по 170 $.

Так что демагогию разводи тем кто не смотрит и не интересуется выступлениями конкретных руководителей по ТВ.
Уважаемый, снова за свое? Снова ахинея? Вы не забывайте что на территории Украины есть военные базы и полигоны, арендованные по совсем уж не "европейской" цене. И таких примеров куча. Так что надо и меру знать, и если говорить "А", то говорить и "Б".

mangust

патріот
А хто небудь пригадає,які були світові ціни на газ,коли ми "на халяву"купували його у Росії по 50$?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Уважаемый, снова за свое? Снова ахинея? Вы не забывайте что на территории Украины есть военные базы и полигоны, арендованные по совсем уж не "европейской" цене. И таких примеров куча. Так что надо и меру знать, и если говорить "А", то говорить и "Б".
Ціна за аренду баз ЧФ РФ встановлювалась в свій час, базуючись на ціні за газ для України, а саме 26$ за 1000 кубометрів. З того часу ціна за газ підскочила для нас в декілька разів, а ось за аренду - щось мовчок. Так хто для кого є спонсором.

CHGrey

Rzzevskiy
А интересно сколько США платит за аренду своей базы на Кубе. И платит ли вообще.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Шановні форумчане! Хтось з вас колись наводив своїх дописах дані про те, що США за аренду бази в рази меншої, ніж ті, що арендує ЧФ РФ, платить суму, в рази більшу, ніж зараз отримує Україна, за перебування на її території флоту іноземної держави. Якщо можете, викладіть, будь ласка.

Зверюга

Vulcher
Модератор
Re: Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Шановні форумчане! Хтось з вас колись наводив своїх дописах дані про те, що США за аренду бази в рази меншої, ніж ті, що арендує ЧФ РФ, платить суму, в рази більшу, ніж зараз отримує Україна, за перебування на її території флоту іноземної держави. Якщо можете, викладіть, будь ласка.

За аренду своих баз на Окинаве США платят Японии 400 млн.$

lordъ

jerk it out
американцы настолько суровы что платят сами себе :Р

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Стосовно бази ВМС США в Гуантанамо на Кубі. На жаль, мені невідомо: яку саме суму сплачують США. Але тут треба зважати на таке.

База ВМС США в Гуантанамо та база Чорноморського флоту РФ в Севастополі мають абсолютно різний правовий статус.
Оренда всього майна (землі, акваторії, навігаційні споруди тощо), яке наймає Росія у Севастополі, має конкретно визначений міждержавною угодою термін. Власником (тобто особою, що володіє і розпоряджається власністю) цього майна є держава "Україна", а держава "Росія" лише орендар (тобто особа, що тимчасово користується чужою власністю).

А от правовідносини між США та Кубою з приводу бази в Гуантанамо визначені (наскільки мені відомо) як "довічна оренда". Саме таке визначення - "довічна оренда" - можна знайти у декількох довідниках.
Чесно кажучи, мені не зовсім зрозумілий цей американський юридичний термін ("довічна оренда"), оскільки я не є великим знавцем "англо-саксонського права", що дуже відрізняється від "континентально-європейського права", до якого відноситься й наша українська правова система. Моїй "континентальній" правосвідомості важко збагнути різницю між "правом власності" та "довічною орендою", бо якщо оренда є довічною, то як тоді взагалі власник майна може витребувати у орендара своє майно. (З "континентально-правової" точки зору оренда за визначенням не може бути "довічною", бо оренда - це тимчасове оплатне користування майном).
Але якщо пошукати більш-менш схожий аналог англо-саксонській "довічній оренді" у нашому законодавстві, то таким аналогом є (на моє тверде переконання) "рента", тобто договір, згідно з яким номінальний власник майна відраховує рентну плату колишньому власнику майна.
Іншими словами, США є власником бази в кубинській провінції Гуантанамо, за яку із 1903 р. може вже й сплатило (точно не знаю) обумовлену колись ренту. Тобто земля й акваторія під базою юридично є територією США як власника бази. (Щодо якої Куба вже кілька десятиліть висуває територіальні претензії).
Але у Росії в Севастополі зовсім інший статус - "орендар". А власником орендованих Росією землі та майна є Україна.
Отака от велика різниця.

Зверху