Для прикладу - мої родичі : перший - двоюрідний дід, а другий - двоюрідний брат. Так от перший погнався за обіцянками про достойне життя російських пенсіонерів та й поїхав до своєї доньки у підмосков'я, пожив кілька років, а нещодавно вирішив провідати родичів українських, але такі справи, що приїхав він у тих же капцях та костюмі в яких і їхав з України. А погостювавши декілька днів порівняв свою пенсію та свого товариша-сусіда (такого ж ветерана), сходив на базар, поспілкувався з людьми та попив рідного пива... і збирався назад зі сльозами, сказавши про своє рішення переїхати до Росії, що то була найбільша помилка за все його життя. А другий - молодий чоловік за 20 років, висловився про наміри відкрити своє ну хоч маленьке діло, що це майже неможливо через криміналізацію (рекет такий, як у нас був років 10 тому) та коррупцію на всих рівнях......
И зачем смотреть рунет? Можно и у родственников что там живут пораспрашивать.
Чем это вы занимаетесь что даже имеете представление о коррупции и рэкете в Украине?А другий - молодий чоловік за 20 років, висловився про наміри відкрити своє ну хоч маленьке діло, що це майже неможливо через криміналізацію (рекет такий, як у нас був років 10 тому) та коррупцію на всих рівнях...
В таком случае, те кто ходил в садик во времена СССР, должны быть коммунистами. Так как, там активно рассказывали, что такое хорошо и что такое плохо, для коммунизма конечно же.Ну что ты все передергиваешь?
В детском садике показывают что хорошо, что плохо. Говорят, что нужно любить "Батьківщину", в школе учат "патріотичні українські вірші"!
А если у человека сформировалось другое мнение на протяжении жизни и ему нравится Россия, то никто никого не держит и это факт! И большой вопрос стоит ли держать таких? И мы должны гордиться тем, что у нас есть свобода выбора. А тебе, вижу, хочется что бы нас всех держали под замком.
Раз человек, хочет присоединить часть Украины к России, это говорит о том, что эту часть Украины он считает своей. Иначе нельзя присоединить что-то к чему-то, если это что-то не считаешь своим. А вот почему, человек считает только часть Украины своей и готов отказаться от остальной части, тут надо подумать. особенно над тем кто виноват.И что за розовые мысли про Россию? Россия это не только Москва. Я был этим летом в Псковской области. Огромное количество деревянных убогих домов в деревнях. Нищета. Дороги ничем не лучше чем в Сумской области. Сам Псков тоже ничем не удивил, те же яйца только в профиль. Есть желающие?
А мені плювати на те, що він вважає. А також дуже б хотілось побачити Ваш диплом юриста. Що це за намагання із злочинних намірів зробити "детскую невинную шалость"? Може це занадто грубо, але адвокат Ви не просто поганий, а (вибачте) хріновий... Якщо людина "хочет присоединить часть Украины к России, это говорит о том", що дії цієї людини підпадають під статтю № 110 Карного кодексу України, яка належить до розділу "Злочини проти основ національної безпеки України":...Раз человек, хочет присоединить часть Украины к России, это говорит о том, что эту часть Украины он считает своей.
Як на мене, то таким "патріотам", вірніше сказати палким прихильникам чужої держави, демонстративно та показово треба впаяти на повну, це буде гарним прикладом для інших ... Дивись і бажаючих покататись в Сіверськодонецьк стало набагато менше б. І вони могли б чудово продемонструвати свою любов до продуктивної праці. Верстат чи плуг навряд чи отримали, але на улюблену лопату - цілком можна розраховувати.1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
караються обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків, -
караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.
Я наприклад, якщо не помиляюсь десь до 10 років мріяв про світле комуністичне майбутне, приєднання до Радянського Союзу усього "прогрессивного человечества" і таке інше. . Трошки підріс і якось цю казку переріс. Хоча не референдумі ще й голосував за Союз. Дякувати владі , вона поклала на той референдум. Можливо у той час ще й за мову руську, може не за як єдину державну, так, як за другу, галочку поставив би . Але при всьому моєму консерватизмі, але мене переконали історічні факти. А вони такі, що Росія і Москва це іноді навить протилежні речі. Хоча... Влада в них та, яку вони обирають. Я краще буду без хліба з маслом, чи без газу, ніж буду "гвинтиком у Великій Державній Машині, яку очолює Великий Вождь Усіх Прогресиних Народів Світу", "бдеть" за сусідом і чекати, коли ця влада накаже або провести чергову колективізацію, або брати зброю і "боротися з світовим імперіалізмом", чи ще щось. Тому, може це і не зовсім по братерськи, але нехай вони (росіяни) якось без мене пишаються своїми вождями і читають у газетах, як "ростьот процент жиров у маслі" і "враг не дремлет".В таком случае, те кто ходил в садик во времена СССР, должны быть коммунистами. Так как, там активно рассказывали, что такое хорошо и что такое плохо, для коммунизма конечно же.
Но не все кто ходил в садик времен СССР коммунисты. Значит, многие уже в зрелом возрасте пересмотрели свои взгляды, вывод: "век живи, век учись" в том числе тому, что такое хорошо и что такое плохо и как надо любить "Батьківщину".
Взагалі тут мабуть фахівцям потрібно думати. Бо людина, яку Ви закликаєте переконувати, вже казала, крім того, що ми до Росії повинні на колінах повзти і "умолять о прощеніі", усюди вона була, усім, хто щось на неї якось не так подивився "по мордє" давала, друг Жора вже там на власному Джіпі їзде, тому чого ж поганого, щоб вона до друга у гості з'їздила, може на цьому Джипі за 7 тис.$ покатає. Мені наприклад дуже цікаво, що це за модель така:Раз человек, хочет присоединить часть Украины к России, это говорит о том, что эту часть Украины он считает своей. Иначе нельзя присоединить что-то к чему-то, если это что-то не считаешь своим. А вот почему, человек считает только часть Украины своей и готов отказаться от остальной части, тут надо подумать. особенно над тем кто виноват.
Нищета есть везде, даже в благополучной Европе и сверх развитых США, особенно в южно-центральных штатах.
Но зачем сравнивать и подсчитывать где больше или меньше нищеты и где лучше дороги? Любовь к Родине и желание жить ней, мотивируется не только материальными благами.
Жора уехал год назад, инженер, щас купил джип за 7 тыс уе, приезжал недавно, зовёт к себе. Хату тоже фирма предоставляет, абы робылы хорошо. И хохлов там очень ценят, бо пробовали уже заменять разными казахами и киргизами - наши намного лучше.
Джіпп б\у і сильно )))Я наприклад, якщо не помиляюсь десь до 10 років мріяв про світле комуністичне майбутне, приєднання до Радянського Союзу усього "прогрессивного человечества" і таке інше. . Трошки підріс і якось цю казку переріс. Хоча не референдумі ще й голосував за Союз. Дякувати владі , вона поклала на той референдум. Можливо у той час ще й за мову руську, може не за як єдину державну, так, як за другу, галочку поставив би . Але при всьому моєму консерватизмі, але мене переконали історічні факти. А вони такі, що Росія і Москва це іноді навить протилежні речі. Хоча... Влада в них та, яку вони обирають. Я краще буду без хліба з маслом, чи без газу, ніж буду "гвинтиком у Великій Державній Машині, яку очолює Великий Вождь Усіх Прогресиних Народів Світу", "бдеть" за сусідом і чекати, коли ця влада накаже або провести чергову колективізацію, або брати зброю і "боротися з світовим імперіалізмом", чи ще щось. Тому, може це і не зовсім по братерськи, але нехай вони (росіяни) якось без мене пишаються своїми вождями і читають у газетах, як "ростьот процент жиров у маслі" і "враг не дремлет".
І як вже згадувалось, Росія це не Москва. Так вже склалось. А приєднатись до Москви, щоб отримувати усі імперськи блага, можливо лише купивши до неї квіток і особисто, під прощальні акорди балалайки з перону, помадрувати до об'єднання. Не інакше. Фізично, тільки у разі, коли у склад Москви буде входити, щонайменше Курська область.
Взагалі тут мабудь фахівцям потрібно думати. Бо людина, яку Ви закликаєте переконувати, вже казала, крім того, що ми до Росії повинні на колінах повзти і "умолять о прощеніі", усюди вона була, усім, хто щось на неї якось не так подивився "по мордє" давала, друг Жора вже там на власному Джіпі їзде, тому чого ж поганого, щоб вона до друга у гості з'їздила, може на цьому Джипі за 7 тис.$ покатає. Мені наприклад дуже цікаво, що це за модель така: